Serero volgende speler die wil vertrekken bij Ajax

1007serero1

Thulani Serero lijkt na Lucas Andersen de volgende speler die wil vertrekken bij Ajax. De kleine Zuid Afrikaan ontbreekt in de selectie die op trainingskamp is in Oostenrijk en lijkt een keuze te hebben gemaakt over zijn toekomst, die waarschijnlijk niet binnen de muren van de Amsterdam Arena zal liggen.

Voetbal International weet te melden dat de zaakwaarnemer van Serero op zoek is naar een andere werkgever voor zijn cliënt. Serero kampt overigens met een knieblessure die hij opliep tijdens een interland met Zuid Afrika en daardoor niet geselecteerd is voor het trainingskamp in Oostenrijk. Echter lijkt er meer gaande en heeft Ajax al aangegeven niet al te moeilijk te doen mochten clubs zich melden voor de kleine middenvelder. Tot nu toe lijkt er overigens nog weinig interesse voor Serero.

Bron: VI

Related posts

66 Comments

  1. ritchy

    zonde als hij weg zou gaan maar als er geen toekomst voor hem is bij Ajax dan wens ik hem heel veel succes in zijn verdere carrière topper

    1. jood84

      Ja hij was leuk om.erbij te hebben, maar we hebben betere middenvelders. toch hoop ik dat die een leuke club vind en bedank ik hem voor bewezen diensten

        1. De Ajacied

          Dat zou echt heel jammer zijn hoor,
          Één van de weinige spelers die wel gif in zijn spel had,
          Ik vind het heel erg jammer als Serero vertrekt,
          Maar begrijp hem wel
          Succes gast, zal je missen
          ❌❌❌

        2. ajaxhoger

          Helemaal gelijk f-side64, we houden helemaal niks over aan kwaliteit , haalde ze gvd die van twente maar , ik ben bang dat er alleen verkocht word , en niks meer gehaald word , omdat ze denken dat de jongere heel goed zijn .
          Ik denk dat we nu al weten wie er weer met de schaal staat aan het einde .
          Verkopen kan overmars beter als kopen , we gaan naar een middelmatig niveau toe

          1. 11Younes11

            Dat jullie Serero beter vinden dan Gudelj, dat zegt genoeg over jullie kennis van voetbal. Serero mag dan “gif” in zijn spel hebben, je zet ‘m zo aan de kant en hij komt tactisch zwaar tekort.
            Goeie gast, goeie instelling, maar nu doorselecteren

          2. jood84

            helemaal gelijk 11Younes11, ik dacht al dat ik gek werd. gudelj is slapend al sterker dan serero. een zuchtje wind en serero valt om. sinkgraven is gewoon te snel naar Ajax gekomen.. die jongen heeft net als zivkovic nog teveel te leren.

          3. f-side64

            Hoeveel van de vrije trappen genomen door gudelj waren 1 doelpunten nx nada noppes en veel gif in zijn lelijke Serviërs lichaam heeft die vuile nicht met zijn gay haarbandje ook niet

          4. In memory of J.C.

            Doe eens een gok f-side64 of lees je prachtige proza nog eens rustig terug zonder drugs en drank maar na je prozac 🙂

          5. f-side64

            nou ik vind het een waardeloze speler en totaal n ajax onwaardig maar ik vroeg het niet aan jou behalve een suffe burger lul ben je ook nog een grote bemoeierige pis/leernicht.

          6. f-side64

            omdat je alleen alleen jou mening belangrijk/interessant vind en je nogal druk maak om hoe ik het verwoord en jij zeer waarschijnlijk zeer christelijk ben opgevoed dus een (te) directe reactie niet politiek correct vind.

          7. In memory of J.C.

            Kijk, heb ik toch mooi bereikt dat je een stukje zonder scheldwoorden en verwensingen hebt geschreven. Dank hiervoor. Zet dit voort.

          8. In memory of J.C.

            Ik ben trouwens niet Christelijk of zo opgevoed maar wel met respect.

          9. f-side64

            fuck that respect hebben is niet wettelijk verplicht dus krijg de pleuris i.m of j.c

          10. f-side64

            ik was het ff vergeten dus voel je niet belangrijk of zo dus krijg jij ff lekker de tering aan je linker en rechter hart klep.

          11. afcabran

            Gudelj heeft inderdaad niet zo’n sterk seizoen gehad, maar om zo op de persoon te gaan reageren is niet zo netjes ;). Ook hij is een ajacied.

          12. In memory of J.C.

            Daar staat het Ajacied zijn zelfs los van. Zo reageer je gewoon niet. Op niemand.

          13. f-side64

            Ja en dat was atouba ook en die was ook ajax onwaardig zoals gudelj en sinkgraven het nu zijn.

        3. Geroldkohlen

          nou gudelj geef ik nog het voordeel van de twijfel, maar betreft sinkgraven geef ik je gelijk.

          1. De Ajacied

            Wie zegt dat gudelj slechter is als Serrero?
            Ik niet hoor,
            Laat alleen merken dat ik het jammer vind dat hij wil vertrekken, we zullen hem zéér zeker missen hoor
            ❌❌❌

  2. Joeguh9

    Prima 12e man. Maar serieus mensen, van der Hoorn, Andersen, Serero! Dat is Heerenveen materiaal! Vriendelijk bedanken, veel succes wensen en door!

      1. ajaxhoger

        Kan wel zijn , maar weg is weg , zeker als je zelf geen donder meer koopt , ik zie ook liever betere spelers , maar landskampioen worden geven ze niks meer om , zeker de RVC niet , die denken aan geld , niet meer en niet minder , en hun bonus die is ook belangrijk

        1. Mijn Club

          Er is idd maar 1 club die er ALLES aan doet om landskampioen te worden: PSV. Helaas. Kampioenschap lijkt voor ons echt bijzaak!

    1. Charka53

      Inderdaad Litmanen dat heeft hij , als hij in valt komt er iets in het veld, de kleine man beet zich vast als een pitbull wat een inzet.
      Ik hoop voor hem dat hij een leuke club vindt.

  3. Joeguh9

    Zal wel ergens in België belanden. Daar zijn ze gek op kleine pittbulls.

  4. Rinus

    Prima speler voor de bank, niet meer, maar alle lof voor alle inzet, succes Serero

    1. BobbyHaarms

      Was altijd een leuk spelertje, grote glimlach en bijna altijd de goede oplossing in het veld, zag het spelletje ook goed. We klampen ons vast aan dit soort spelers, puur en alleen omdat het niveau bij Ajax zo enorm achteruit gegaan is. Als ie gaat hoop ik dan ook wel dat Ajax alleen nog maar investeert in daadwerkelijk betere spelers, Ajaxwaardig dus.

      1. BobbyHaarms

        Dit omdat het al jaren zo is dat de betere spelers verkocht worden en de kwaliteit die ervoor terugkomt steevast minder is.

        1. ajaxhoger

          Ik denk dat we weer achteruit hollen bobby , ne dat er niks meer komt , wat een armoe zeg

  5. Royb020

    Succes met je vervolg van je carrière!! Hoop dat je een mooi club zal vinden!

  6. De seijs

    Hoop dat je een mooie club zal vinden Serero het is je gegund. Succes en bedankt voor je grote inzet.

  7. In memory of J.C.

    Ik zie Serero nog gaan tegen Barcelona thuis. Elke keer als hij een beuk kreeg lag hij bijna in de tweede ring maar stond direct weer op en ging weer vol door. Toch wel een beetje type Davids maar net ff te klein en net ff te iel. Ik zag hem toch wel graag spelen. Qua inzet en karakter en mens iemand om een voorbeeld aan te nemen.

  8. -buitenkantje rechts-

    Hoge sympathiefactor.. Maar je moet kijken naar het voetbal.. Doorselecteren.. De keuze om weg te gaan bij Ajax is eigenlijk al voor hem gemaakt..

  9. Iamsterdam2015

    Goeie gozer, nooit klagen inboet openbaar of hij nou op de tribune of op de bank zat. Als hij er dan in kwam was zijn inzet altijd voor de volle 100%.
    Diepe buiging kerel en succes met je nieuwe club!!!!

  10. Kevke87

    Ja en serero is nou een goeie bankspeler voor ajax ivm het belang van een goede brede selectie. is inmiddels ook ervaren en kun je prima op elk gewenst moment inpassen. houden zou ik zeggen.

  11. Cootje Adriaanse

    De selectie wordt op die manier wel heel karig. Na het debacle van vorig seizoen wilden we allemaal kwaliteit en ervaring bij, maar tot nu toe alleen vertrekkende spelers en onervaren talenten. Er zal toch echt nog iets moeten bijkomen hoor.

    Of is iedereen hier alweer tevreden en vol vertrouwen in het komende seizoen met deze groep? (want dan is een kinderhand wel heel erg snel gevuld)

    Begin augustus moeten ze er staan. Ajax kan zich niet weer een Europese flater permitteren.

  12. Nultwintig

    Zonde dat hij weg mag/wil. Bedankt voor de mooie herrineringen tegen Barcelona en il gun je het allerbeste in je verdere voetballoopbaan.

  13. Afca-Pots

    Klaagt nooit, doet z’n ding als hij wel speelt. Eén die zich vast bijt in een tegenstander. Fantastische teamplayer. Hoop op een mooie transfer voor de Zuid Afrikaanse tornado! Het ga je goed

Comments are closed.