Verdediger Mike van der Hoorn naar Swansea City (definitief)

0923ajax-graafschap_heitinga_vdhoorn1

De Telegraaf meldt vanochtend dat Swansea en Ajax akkoord zijn over de transfersom voor Mike van der Hoorn. Wanneer de verdediger de medische keuring doorstaat tekent hij een contract voor 3 jaar met een optie voor nog een jaar. 

Volgens de krant zal Ajax een transfersom ontvangen van €2,5 miljoen voor de verdediger, dit bedrag kan door bonussen nog verder oplopen.

Update 05-07-2016 11:38

De transfer van Mike van der Hoorn naar Swansea City is rond. Swansea City maakt woensdagochtend bekend dat de Ajax-verdediger een driejarig contract heeft gesigneerd in Wales. De 23-jarige Van der Hoorn speelde in totaal drie seizoenen voor Ajax. Swansea zou volgens diverse media twee á drie miljoen euro betalen voor de oud-speler van FC Utrecht.

Bron:Goal.com

Related posts

44 Comments

    1. De seijs

      Mike jij was verdedigend prima afgelopen seizoen. Bedankt en het ga je goed.

        1. HURBIE

          Wat fijn voor hem wat kut voor ons
          Krijgen ze spijt van
          SUCCES MAN GEGUND

          1. rickert

            Ik weet het wel zeker. wat heeft die jongen zich afgelopen seizoen bewezen en ontwikkeld. Hoop dat hij het super gaat doen daar, kom op Mikey!

  1. Johan065

    Jammer hij heeft een goed seizoen gedraaid. Ik wens je het beste Mike ?

  2. Joeguh9

    Verdediger? En ik maar denken dat die jongen spits was!! Succes daar Mike!

    1. HURBIE

      Dat was omdat FDB afentoe in de ear was en dan zette hem weer in als breekijzer omdat hij groot was ,helemaal vergeleken Sorerro

  3. Indojood

    Daar gaat een held, volgens sommigen. Veel succes daar hoor. Niks persoonlijks tegen hem maar hij viel op doordat er verdedigend werd gespeeld.

    1. BobbyHaarms

      Heeft het met zijn beperkingen nog enigzins goed gedaan. Dat hij tekort kwam voor Ajax wisten we, maar heb toch een zwak voor deze jongen gekregen door hoe hij zich opstelde en vocht voor zijn kans. Succes Mike, deze transfer is je van harte gegund.

  4. Litmanen

    Goede prof maar geen Ajaxvoetballer. Onbegrijpelijk dat hij destijds gehaald werd voor veel meer geld dan wat hij nu opbrengt. Wens hem veel succes, past goed bij een club als Swansea.

    1. 11Younes11

      Valt wel mee hoor, destijds 4 miljoen… Nu 2,5 miljoen, kan een keer gebeuren. By the way, als hij 50 wedstrijden heeft gespeeld krijgt Ajax er alweer een miljoentje bij.
      Los daarvan: Goed bezig Ajax! Doorselecteren en nu nog je beste spelers binnenboord houden, dan kan het een mooi jaar worden!

      1. Litmanen

        Ik kan rekenen. Verlies. Wat krijgt Utrecht nog? Precies, verliespostje. Op een voetballer van wie iedereen wist dat hij nooit bij Ajax zou gaan passen.
        Domme aankoop. En dan heeft die jongen er nog alles aan gedaan om nuttig te zijn als De Boer de weg weer eens de weg kwijt was.

        1. HURBIE

          Dat kan je wel stellen dat hij zijn best heeft gedaan ,zeer professionele instelling gehad SUCCES

  5. Amoebe

    Jezus wat een schijnheilig gedoe weer!

    Hij is com-pleet afgebrand hier en nu is hij de held die de club verlaat!

    Als iedereen nu eens iets genuanceerder in zijn mening is (ten alle tijde) dan komt het misschien nog een beetje geloofwaardig over.

    1. Indojood

      Beetje naïef, Amoebe, vragen om nuance.

      Als er één groep irrationeel gedrag vertoont dan zijn het wel voetbalsupporters en daar doe ik zelf ook aan mee, af en toe. Dit is een forum waar men in anonimiteit van alles kan roepen en dat is ook weer het leuke ervan. Aan het eind van de dag moet je het niet zo serieus nemen wat hier wordt geroepen. Het is vooral vermaak. Als er serieuze zaken hier op tafel komen zoals de situatie met jood84 of ritchy dan komen de meesten hier wel bij zinnen en worden voetbal en Ajax totaal onbelangrijk.

      1. Velibor

        Zo is het ook nog weer een keer! Moet nb een amoebe mij wat vertellen wat ik moet zeggen of hoe ik moet reageren haha,kom op zeg ik zit hier toch wel goed he of is dit de gereformeerde kerk of moskee waar ik uit moet kijken voor men uitspraken? Van der Hoorn is een goeie verdediger maar ik denk niet voor Ajax ,komt ook door wat er om hem heen liep want hij is er nou niet bepaald 1 van de oplossingen ,veel succes bij swansea kerel!

        1. Amoebe

          Dus ik mag geen kritiek geven op jouw uitspraken nu jij nu wel op de mijne ?

          Deze amoebe is de draad nu indd kwijt.

          @indojood

          Dat weet ik ook wel….net zoals mijn commentaar ook met een korreltje zout moet worden genomen.

          De waarheid ligt altijd ergens in het midden.

          1. jood84

            volgens mij heb ik nooit gezegd dat die slecht of goed is. ik gun die jongen gewoon het beste wat die kan halen uit zijn carrière… Want hij is niet slecht maar ook helaas geen ajax verdediger Amoebe

          2. Amoebe

            Ik ben het helemaal met jou eens dat het geen Ajax verdediger is….dit is ook niet waar ik het over heb!

            Ik constateer alleen dat of hij wordt helemaal afgezaagd of het is een ramp dat hij weggaat!

            Thats all….

          3. jood84

            elk mens is ander maat ? dus meningen zijn ook anders. maar ik snap je idee wel

  6. Geroldkohlen

    succes Mike! op basis van de laatste wedstrijden een verdiende mooie transfer, ik vond je een aardige gozer maar vond dat je in algemeen tekort kwam voor ons, wel super bedankt voor alles en wens je nogmaals het beste, zet hem op!

  7. In memory of J.C.

    Als eerste: Mike je bent een goeie gozer met een perfecte instelling maar je komst naar Ajax is gewoon niet de juiste beslissing geweest van ons aller TH destijds. Je hebt je de laatste wedstrijden naar je eigen mogelijkheden volledig ingezet en bedankt daarvoor.
    De reacties van een aantal hier zijn echter inderdaad niet te volgen. Nog even en we zijn blij en trots als we op RKC niveau spelen.
    Van onze 4-gever had ik wel hogere verwachtingen gezien zijn Europese prestaties bij AZ destijds. Ook hij kan echter niet aan de verwachtingen voldoen.

  8. Dagrump

    Bedankt voor je inzet en je juiste mentaliteit. Het is je gegund!! Veel succes daar !!

  9. Ajax nr 1

    Zo Ajax dat Is er weer 1. Nu maar weer afwachten wie de volgende speler Is die ons gaat verlaten. De kerstbonus Is bijna rond.

    Mike bedankt voor je diensten en het ga je goed.

  10. KBouter

    Wens Mike succes, een speler met de juiste mentaliteit hij kan er ook niets aan doen dat hij bij Ajax kwam onder FdBoer. Voor Ajax een te beperkte speler en daar gaan we als 12-13-14de man geen kampioenschap mee winnen. Ajax moet doorpakken, de laatste jaren is aangetoond dat we kwalitatief te kort komen. Ik wens deze verder sympathieke gast veel succes, maar Ajax was te hoog gegrepen voor hem. Maar dank zij Ajax op zijn CV gaat hij nu wel mooi een avontuur aan, die hij waarschijnlijk bij Utrecht niet gekregen had.

    1. Ajax nr 1

      Kwalitatief komt Ajax zeker te kort op alle fronten KBouter maar daar kunnen de aankopen niets aan doen. Daarom moet je het mooie technische hart van ons mooie Ajax aanrekenen.
      Daarom snap ik ook niet waarom ons technische hart er nog steeds zit al heb ik wel een vermoeden. Het zijn vriendjes van het bestuur en van het RVC die lekker op de centen blijven zitten. Er Is geld zat om goed te investeren in een elftal wat de doelstellingen wel kan halen maar dan zullen er koppen moeten rollen en dat gaat niet gebeuren.

  11. KBouter

    Ik denk dat het nu anders gaat, Bosz is niet iemand die aan vriendjespolitiek doet, dus een Klaassen en Vriendinnetjes moeten gewoon aan de bak. Verder zal Bosz meer de nadruk gaan leggen op dominantie, aanvallend voetbal zoals het Ajax hoort te spelen, en waarmee ze groot zijn geworden en internationale erkenning hebben gekregen. Niet dat negatieve gepruts van de afgelopen paar jaar. Zó slecht is de selectie nog niet..het gaat erom hoe je de poppetjes neerzet, en hier ze gaat gebruiken. Ik vertrouw Bosz daar wel op.

  12. Cootje Adriaanse

    En nu nog die twee kanonnen binnenhalen die zijn beloofd. De tijd begint te dringen….

    1. BobbyHaarms

      Over enkele weken spelen ze al die voorronde CL, had mooi geweest als de aankopen deze week al hadden kunnen meetrainen in Mayrhofen. Maar helaas, het wordt óf op het laatste moment nog wat kopen of anders wordt er gezegd: we gaan het met deze talentvolle spelersgroep doen, we hebben er vertrouwen in….

      We weten inmiddels maar al te goed wat daarvan de consequenties zijn..

  13. marcussboss

    MIKEEE!! Veel succes daar joh en dat je het daar maar mag laten zien!! prachtige competitie met een geweldige gast erbij!!

Comments are closed.