‘Ajax wil Milik eventueel pas na voorronde CL laten gaan’

0722saintetienne_milik

Arek Milik wordt momenteel bij veel, voornamelijk Italiaanse, clubs genoemd en dat leidde tot de wildste geruchten; zoals gisteren (zie bericht). Marc Overmars wil echter nog van niets weten. ‘Op dit moment is een vertrek van Milik niet aan de orde’, aldus Overmars tegenover het Algemeen Dagblad. ‘Misschien wil hij wel blijven, en wij willen niet zomaar van hem af. Meer kunnen we er niet over kwijt.’

Telegraaf journalist Mike Verweij laat via Twitter weten dat Ajax mogelijk Milik tot na de voorronde van de Champions League wil vasthouden omdat die voorrondes al snel zijn en een nieuwe spits eerst nog ingespeeld moet geraken.

Bron: o.a. Algemeen Dagblad

Related posts

94 Comments

  1. Vakje129

    Lijkt mij een goede zet , maar dan gaat zijn verkoop prijs naar beneden aangezien hij dan al heeft gespeeld in champ. League

    1. jood84

      je verkoopt hen of je verkoopt hem niet. als die jongen ergens anders gaat spelen wil die ook alvast zijn team leren kennen enz lijkt mij

        1. HURBIE

          Maar de goeie instelling zal hij toch niet hebben
          Dus donder dan maar gewoon op
          Hij gaat toch op zijn bek in Italië
          Wat heb hij nou laten zien
          Van die 20 miljoen zal je veel meer plezier van hebben en daar is ook zat voor te koop

          1. Charka53

            Wel harde worden HURBIE , maar als hij weg wil laat hem dan gaan en zit niet te klieren om hem na de voorrondes cl pas te laten gaan dat is niet zo erg sportief tegen over zijn nieuwe werkgever.

      1. BobbyHaarms

        Als dit waar is lijkt een terugkeer van Huntelaar mij voorlopig uitgesloten. Tenzij ze hem vast willen halen als vervanger van, want met alleen Milik is de basis voor de voorronde wel erg magertjes én je mist nog steeds de broodnodige routine! Hoop dat Ajax nu snel spijkers met koppen gaat slaan..

          1. BobbyHaarms

            Absoluut. De tijd tikt door en we weten inmiddels allemaal de consequenties als Ajax te lang treuzelt

        1. ajaxhoger

          Jongens ik ben bang dat het weer als andere jaren gaat worden , milik verkopen op de valreep , en zelf niks meer kopen.
          Zo is het al vele keren gebeurd , waar blijven onze kanonnen, nu zijn het nog geen kogels .

        2. Ajax 010

          Had het niet beter kunnen verwoorden. Als dit waar is, heeft Ajax Huntelaar afgeschreven. Mooi waardeloos.

        3. Litmanen

          JaBibby, we zijn het eens. De commissarissen zullen wel weer dwars liggen tot het te laat is. Milik vasthouden is stompzinnig. Dan kan hij voor zijn nieuwe club niet meer Europees uitkomen, dat scheelt minimaal tien miljoen in de transfersom.

    2. Geroldkohlen

      punt 1 door dit soort acties pissen we straks weer naast de pot! punt 2 Hunter gaat echt niet dood leuk wachten tot eind augustus! punt 3 voor de voorronde CL hebben we meer aan Hunter dan Milik als ik eerlijk ben we hebben ervaren spelers nodig! punt 4 we werden weer lekker gemaakt met kanonnen die gehaald zouden worden, lijkt er weer op dat het niet gaat gebeuren!!!

      1. BobbyHaarms

        Dat bedoel ik Gerold. Het risico bestaat dat Huntelaar hier niet op gaat zitten wachten, áls ie al van plan was te komen! Er moeten nog minimaal 2 Ajaxwaardige routiniers bijkomen, en die moeten ook nog eens ingespeeld raken bij Ajax. Tsja en dat wordt nu dus weer kort dag en loop je straks (alweer) achter de feiten aan..

        1. ajaxhoger

          We lopen weer achter de feiten aan zoals gewoonlijk , het is toch normaal dat je met een goed compleet team aantreed in de Cl voorronde om die veilig te stellen .
          Maar dat is weer niet voor het zoveelste jaar , ik erger mijn eigen kapot , dit beleid wat er gevoerd word maakt ajax kapot .
          Geen Cl kost vele miljoenen , snappen ze dat nu niet daar of hoe zit dat .

          1. In memory of J.C.

            Ze barsten van de miljoenen dus ze missen die van de CL niet denk ik.

          2. Litmanen

            VdVaart kost niks aan transferkosten, Schneijder kost 7,5 miljoen. Haal ze allebei op en haal Huntelaar. Dan ben je voor een paar dubbeltjes helemaal klaar. Zelfs als een van de drie onderweg afvalt.
            Je neemt financieel geen risico, maar ja, je moet wel NU handelen!

            Ik weet het zeker, we zitten straks weer aan de verkeerde kant van de transfers. Kunnen ze zeggen: we hebben lekker verdiend. Milik, Andersen, vdHoorn, wie weet Cillisen, zomaar veertig miljoen meer op de bank, maar weer geen serieuze kandidaat voor overwintering.

      2. Geroldkohlen

        als ajax gewoon met Hunter om de tafel zou gaan zitten eind mei ,en hem het gevoel geeft dat ze hem willen, ipv dit wacht spelletje steeds spelen, hengel je hem gewoon binnen , iedere keer is hetzelfde liedje de laatste paar jaren, het word weer met een onervaren kindercreche de voorrondes spelen, en dan weer op je klote krijgen en uitgelachen worden, want denk je nu echt dat als ajax de voorrondes niet haalt en milik vertrekt, Dat er dan nog wat te krijgen is of Hunter dan wel komt! nee die kans is dan verkeken! in iedere linie moet eigenlijk 1 ervaren speler staan, en voor dat je die voorrondes speelt moet het team compleet zijn, man man wat erger ik me kapot, had Marc maar naar everton laten gaan ofzo!

        1. EugAjax

          Wie zegt dat Hunter op Ajax moet wachten, het is wsl andersom. Hunter heeft Ajax nog niet aangegeven echt te willen praten over een terugkeer. Overigens Milik verkopen na voorronde CL zou een heel slechte move zijn. Dat keldert zijn waarde. En de kans dat Ajax CL haalt, met nieuw te introduceren super aanvallende speelstijl van Bosz, is vrijwel nihil. Met of zonder Milik maakt niet het grote verschil.

          1. Geroldkohlen

            en wie zegt dat Hunter niet wilde praten?? als je als club echt een speler wilt hebben dan ga er vol voor en ga je niet lopen bakkeleien, verder wat je zegt over Milik ben ik het eens.

          2. EugAjax

            @IMOJC ik heb wel vertrouwen in Bosz, alleen denk ik dat selectie die tot nu toe niet in staat is geweest zeer aanvallend te denken het in het begin heel moeilijk gaat krijgen om visie Bosz in speelwijze te gaan verwerken op zo een kort tijdstip. Normaal staat er 6 weken voor goede voorbereiding en nu net 4 en komt bovenop dat ik vermoed dat door veranderen visie vooral de verdediging heel kwetsbaar zal zijn met vooruit verdedigen. In jaren 80 gaf dat onder Crujff ook eerst hele rare uitslagen weet ik nog. En dan treffen we wsl counterploegen als AS Monaco en een Russische ploeg. En in evt tweede ronde ploegen als Borussia MG. het word normaal al lastig laat staan met geheel nieuwe visie. Langere termijn, dus verder in seizoen denk ik dat Ajax heel veel mooie dingen gaat laten zien. Maar dat zal te laat zijn voor CL en ik hoop niet te laat voor titel. Dus wel vertrouwen maar niet voor de heel korte termijn, dat heeft dus meer met omstandigheid te maken dan met persoon Bosz.

    3. Toppertje

      Niets anders dan onderhandelingsstrategie om een zo hoog mogelijke prijs te krijgen.

      1. De Ajacied

        Ik zeg; helemaal niet verkopen of minimaal
        30 miljoen,
        En op KJH hoeven we ook al niet meer te rekenen, wat ik al dacht hè, ze beloven van alles maar alles draait bij die gasten om €€€€
        ❌❌❌

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik heb gelezen dat KJH zijn beslissing al genomen heeft en nog een seizoen bij Schalke blijft..

    4. De seijs

      Dit is keihard onderhandelen wat ajax doet.Klasse. Als een club hem voor de voorronde wil hebben kost dat dus meer. Nogmaals dit speelt ajax in mijn ogen heel goed.

  2. HURBIE

    Of hij het grote verschil zal maken weet ik niet
    Maar kunnen beter naar een andere spits kijken
    Proberen alleen wat tijd te rekken voor een andere spits

    1. jood84

      je weet nooit wat je in huis haalt HURBIE, maar dat komt omdat ajax niet meedoet met het geldcircus van tegenwoordig

      1. BobbyHaarms

        Dat is een bewuste keuze die ze maken Jood84. Helaas heeft dat als gevolg dat we ondertussen zijn afgedaald naar een zeer bedenkelijk niveau in Europa. Het zou wel fijn zijn als de heren van het bestuur ook eens aan onze trots denken ipv aan hun vetgemeste portefeuille.

        1. HURBIE

          Ik vind het heerlijk om te lezen dat we toch állemaal met onze gedachten op één lijn zitten
          Las net op VP laatste nieuws dat Huntelaar bij zijn club blijft

          1. Charka53

            Ik sla mijn eigen niet op de borst hoor HURBIE het was gewoon m’n gevoel.

  3. Geckoo

    Dit wordt dan óf voor een grote zak geld weg, óf pas in de winterstop.. Volgens mij loopt het eea ook we bij de jeugd rond die naar het eerste gehaald kan worden..

    1. -buitenkantje rechts-

      Schijnt dat Zivco zijn laatste kans probeert te pakken in Oostenrijk om in Ajax 1 te komen.. Is goed op dreef daar volgens de berichten..?

  4. ajaxpers

    Eindelijk wordt men verstandig. Milik is een topspits en moet gewaardeerd, vertrouwd en gekoesterd worden.

    1. BobbyHaarms

      Nou een topspits valt wel mee vind ik. Wel een nuttige spits die zijn goaltjes meepakt en belangrijk kan zijn in de Europese wedstrijden die eraan komen.

    2. jood84

      Milik is geen messi/suarez/neymar/ronaldo/Lewandowski enz enz.. dat zijn toppers. milik ik middelmaat/goed

    3. Ajax nr 1

      Ik ben het 100% met je eens dat er nu nagedacht wordt bij Ajax. Ik hoop ook echt dat er nu snel een knoop doorgehakt wordt anders wordt het weer krap qua tijd. Dat welles en nietes wordt je als club ook niet beter van. ik ben bang dat Ajax straks weer met lege handen staat.Behalve bestuur en RVC en alle meedelende dan.

    1. -buitenkantje rechts-

      Klopt denk ik.. Hoewel ik verwacht dat Bosz nog een poging gast wagen om Traoré te halen..

  5. Mooi

    Ajax als het zo ver is wees dan keihard en doe goede zaken ,maar we moesten toch al lang leven met het vertrek van Milik ja toch ?slapen doe je in je bed.

  6. polaroids

    Ajax moet zich gewoon bezighouden met het kopen van een goede spits en wat ervaring…. Zeker nu Huntelaar niet meer komt….

  7. Hazez

    Als Ajax milik wat beter had behandeld dan was hij echt wel gebleven maar hij is echt wel klaar met Ajax en terecht!!!

        1. paullus

          de boer was de man die milik wisselde of niet opstelde
          en daar was alleen de boer verantwoordelijk voor

          1. Hazez

            Klopt maar Ajax is het hele seizoen al bezig met een andere spits te zoeken dat is ook lekker voor je zelfvertrouwen ..

  8. In memory of J.C.

    Huntelaar zou aan spelers van Schalke hebben laten weten dat hij blijft. Streep erdoor dus.

      1. In memory of J.C.

        Op zoek dus naar de volgende 🙂 vwb Milik: laten gaan als hij weg kan. Ajax moet gewoon adequater handelen en niet het probleem elders leggen. Meestal krijg je dan later alsnog het deksel op je neus.

        1. De seijs

          Huntelaar heeft aan vrienden laten weten dat hij absoluut weggaat uit Duitsland.

          1. In memory of J.C.

            Waarom dom gelul meneer de Seijs? Omdat ik het zeg? Gewoon net als iedereen het nieuws gelezen (waar of niet waar). Niemand heeft hier een zekerheid van zijn of haar berichten. Wat dat betreft lullen we beide dus net zo stom. Alleen v.w.b. de filosofie van Ajax en wat er wel en niet moet gebeuren ….. tsja, daar ben ik een stuk beter ik dan jij 🙂

          2. De seijs

            Wat ik al zei dom gelul. En ja jij lult inderdaad heel dom. Het is dat je het nu zelf zegt. Het duurde even maar het is er dan toch uit . Zie je eigen bericht hier boven 🙂

  9. Velibor

    Jongens laat u niet opnaaien door of mooie praatjes of door negatief gelul want dit is de transferperiode en dat zorgt voor de wildste verhalen en geloof het allemaal pas als ze met dat mooie roodwitte shirt in de krant staan!

    1. Indojood

      Eens hoor. We kunnen allemaal wel gaan zeiken op Ajax maar het is de transfermarkt zelf en al die gore zaakwaarnemers die het spel dicteren. Dat is helaas de realiteit. Ik snap dit beleid wel. Vooralsnog is Milik Ajacied. Je kunt moeilijk beleid voeren op een spits die er nog niet is.

  10. In memory of J.C.

    Dan maar Sjoerd Ars oppikken uit Hongarije. Was tenslotte topscorer eerste divisie net als Janssen van AZ. Daar hebben velen hier ook miljoenen voor over.

  11. Indojood

    Met de wetenschap dat KJH niet komt moeten we nu niet gaan verkopen. Anders loop je het risico met een “journeyman” zoals Urzaiz opgezadeld te raken. Kunnen we straks weer met zijn allen schelden op “Marc Netto”, waarom ie Milik heeft verkocht en iemand met een rollator daarvoor naar binnen heeft gehaald. Goede spitsen zijn schaars en gewild. Je ziet het aan Milik zelf, geen bijzondere speler maar staat in de belangstelling van Juve en Napoli. Het is een illusie om te denken dat er een betere spits dan Milik naar ons komt. Die kunnen overal terecht.

    1. afcadeluxe

      maar die beloftes van de kanonnen…de enige kanonnen liggen bij marc in de ijskast en die zijn van grolsch…

      1. Indojood

        Ik maak me allang geen illusies. Verkeerde woordkeus destijds van Overmars. Wie gelooft er nou dat er kanonnen komen? Die gaan naar Engeland, Spanje, Italië, Duitsland en een paar clubs in Frankrijk.

  12. Nultwintig

    Goede reactie van Overmars, de juiste houding bij interesse in een speler.

  13. Iamsterdam2015

    Let maar op. Ajax gaat weer op z’n Ajax handelen. Te laat straks voor Huntelaar, te laat voor een andere goeie spits dus wordt het weer een noodaankoop lees YouTube spits ala sanogoal

  14. In memory of J.C.

    Volgens mij gaat dat geintje van Ajax niet op en gaat Napoli nooit akkoord.
    Napoli heeft zich rechtstreeks geplaatst voor de CL.
    Alleen als Ajax in de voorronde, met Milik, wordt uitgeschakeld mag Milik in de groepsfase uitkomen voor Napoli.
    Plaatst Ajax zich (en dat willen we toch allemaal) dan mag Milik bij een transfer niet uitkomen in de groepsfase CL bij een andere club.
    Dus denkt Ajax nu echt dat Napoli dom is of doen ze gewoon een beetje stoer. Ik denk het laatste maar dan is het ook wel een beetje dom.

    1. De seijs

      Volgens mij is Napoli niet de enigste club die zich gemeld heeft bij ajax. Dus zo dom zijn ze niet bij ajax 🙂

        1. De seijs

          Opletten jij leest toch alles. Er zijn er wel meer. Maar dat weet jij natuurlijk wel 🙂

  15. marcussboss

    als je voor janssen 20 mil kan vangen dan kan je voor milik wel 25 a 30 mil vragen.

Comments are closed.