Milik gespot in Napels: ‘Al meerdere gesprekken geweest’

0403ajax-pec_milik2

Arek Milik werd de afgelopen dagen met tal van clubs in verband gebracht. Het lijkt dat Napoli het meest concreet is. Vanmorgen meldde de Italiaanse journalist Gianlucai di Marzio dat Napoli een snel akkoord verwacht met de speler en dan door wil schakelen naar de club. Volgens de journalist zou Ajax een bedrag van ongeveer 20 miljoen verlangen voor de Pool.

Gazzetta dello Sport weet vanmiddag inmiddels te melden dat de aanvaller van Ajax vandaag gespot is op het Capodichino, het vliegveld van Napels. Napoli is sowieso erg actief. Het legt vandaag ook de laatste hand aan de transfers van Pjaca en Rog van Dinamo Zagreb voor een totaalbedrag van maar liefst 35 miljoen euro.

Volgens Ajax watcher Mike Verweij van De Telegraaf heeft Napoli inmiddels meerdere malen met Ajax gesproken over de mogelijke transfer van Milik. In Napels wordt volgens Verweij serieus rekening gehouden met een vertrek van Gonzalo Higuain die in belangstelling staat van onder meer Atletico Madrid. Inmiddels meldt Gianluci di Marzio ook over de aanwezigheid van Milik in Napels. De spits is met vrouw en zaakwaarnemer in Napels gearriveerd. Naast een bezoek aan de stad staat er vanmiddag nog een gesprek met de technsiche leiding van Napoli op het programma over de plannen die de Italianen hebben voor Milik.

App-gebruikers: Bekijk via deze link de tweet van Mike Verweij

Related posts

32 Comments

    1. BobbyHaarms

      Dat is het zeker, heeft uitstekende goals gemaakt voor Ajax! En nu gelijk doorpakken en Huntelaar binnenhalen

      1. Litmanen

        Inderdaad, maar eigenlijk al weer te laat. Je ziet al die clubs al anticiperen op eventueel vertrek van spelers. Bij Ajax moeten eerst de laatste dubbeltjes geteld zijn na een transfer. Daarom zijn we steeds te laat.
        Want wat doen we als Jasper toch gaat?
        Juist, overal naast grijpen. En die kakkies hoor je nu al lachen….

        1. BobbyHaarms

          En juist daarvan had ik gehoopt dat Ajax geleerd had. Zie deze situatie: Milik nog steeds niet verkocht? Dan zeker geen andere spits, of dat nou Huntelaar wordt of een ander. Het beleid is nou eenmaal dat er eerst verkocht moet worden en ja, dan is de slagroom meestal al van de taart gesnoept en blijft de B-keus over.

    2. De seijs

      Een mooie club voor een goeie spits en een mooie prijs. En iedereen blij. ajax wij en klaas jan. Zou het dan toch gaan gebeuren?

  1. dickst14

    Hopelijk wordt er snel gehandeld zodat wij klaar zijn op 26/27 juli. De tijd gaat snel.

  2. bloedgroep AFCA

    dit zou de weg mooi vrij maken voor de Hunt….bedankt voor de bewezen diensten Milik en welkom Huntelaar

  3. KBouter

    Ja, hoop ook voor hem op een mooie club, een topclub zal helemaal mooi zijn, dat brengt mooi geld op. FdBoer lacht zich een ongeluk…iedereen heeft het fout denkt hij.

  4. dennis78

    20 miljoen is een mooi bedrag. strikje erom en weg ermee. als hij volgend jaar een minder jaar heeft vangen we nog maar de helft. huntelaar welkom.

    1. HURBIE

      We gaan er allemaal vanuit dat Huntelaar komt ,maar ik moet het eerst nog zien
      Zal wel iemand anders worden
      Vraag me niet wie

      1. dennis78

        klopt. ik zeg ook huntelaar welkom. niet dat hij komt. misschien haller.

  5. Indojood

    Wellicht geen Ajax spits maar heeft wel ons tegen Utrecht in leven gehouden, waarvoor dank. Is slecht behandeld door FdB terwijl hij gewoon voldeed met al zijn beperkingen. Hoop dat ze hem daar meer waarderen.

    1. 11Younes11

      Sluit me hier helemaal bij aan. Is inderdaad geen Ajax-spits, maar door velen hier onderschat, die poeier in zijn linker was niet mis.
      Nu inderdaad Huntelaar halen en als dat niet lukt: Dost mag weg bij Wolfsburg

  6. woody79

    atletico legt torres en higuwahien vast. griezmann naar ajax misschien?

    1. De seijs

      Ik hoorde dat ajax in onderhandeling is met atletico over Griezmann. Hij schijnt ook te willen. Gaat nu alleen nog over salaris hoorde ik. Ik geloof erin. (?)woody 79

Comments are closed.