Ajax met EK-vliegtuig aangekomen in Oostenrijk

0529oostenrijk

De selectie van Ajax is aangekomen in Oostenrijk en deed dat met het EK-vliegtuig waarmee het Duitse voetbalelftal dit hele EK door Frankrijk reist. Komende week zal trainer Peter Bosz zijn selectie nog beter leren kennen aangezien Jasper Cillessen, Kenny Tete, Riechedly Bazoer en Joël Veltman zich ook hebben aangesloten bij de groep. Om 16:00 uur zal de selectie trainen op het trainingsveld van Mayrhofen. Aankomende zaterdag besluit men de trainingsweek met een oefenduel tegen FC Liefering.

Bron: Ajax.nl

Related posts

36 Comments

  1. Ajacied407

    Al gaan ze met een trapauto van de Flinsstones, zolang die schaal maar naar Amsterdam komt =)

    1. BobbyHaarms

      Dan mogen ze toch eerst die kanonnen wel eens binnenhalen. We zitten ondertussen reeds in july, Milik is nog steeds niet verkocht (dus nog steeds geen ervaring erbij in de vorm van Huntelaar) evenals andere spelers die verkocht mogen worden, zolang die er zitten wordt er hoogstwaarschijnlijk niks gekocht. Ajax was goed bezig op de transfermarkt, maar hopelijk komt er heel gauw een vervolg.

      1. BobbyHaarms

        Lees zojuist dat Mike vd Hoorn morgen een medische keuring ondergaat bij Swansea. Hij is niet goed genoeg voor het niveau wat Ajax nastreeft maar toch zal ik hem gaan missen.

        1. Indojood

          Nou ik ga hem niet missen, hoor. Ik heb niks tegen de persoon maar hij is de belichaming van falend transferbeleid, en daarmee bedoel ik het aankopen van harde werkers die technisch beperkt zijn. Door de falende tactiek van FdB kunnen dit soort spelers uitblinken en helden worden genoemd.

          Wens hem veel succes daar.

          1. BobbyHaarms

            Haha zo bedoelde ik het ook Indojood, zal zijn inzet gaan missen maar ook het feit dat je hem nooit hoorde zeuren en altijd positief was. Zouden een hoop een voorbeeld aan kunnen nemen en niet alleen bij Ajax.

      2. De seijs

        Het was een Duits vliegtuig die kanonnen gebruiken ze zelf. Het blijven Duitsers hè Bobby.

        1. BobbyHaarms

          Haha nou laat ze die kanonnen maar voorgoed opgeborgen houden Seijs ?

      1. HURBIE

        Geduld Bobby die kanonnen komen wel
        We weten alleen niet wanneer ,misschien worden het losse flodders

        1. BobbyHaarms

          Ze mogen wel opschieten want straks spelen ze voorronde. Hoe eerder je met een volledige selectie gericht kan trainen hoe beter..zal toch niet weer mogen gebeuren dat we straks het lachertje van Europa worden!

          1. HURBIE

            Ik denk dat die gasten die nu in de selectie zitten dat je daar een eind mee komt

          2. BobbyHaarms

            Een eind wel, maar een eind is nog niet genoeg. Er moeten nog zeker 2 ervaren spelers bijkomen anders wordt het zeuren en loop je straks weer achter de feiten aan. Mag toch hopen dat ze geleerd hebben van de afgelopen seizoenen..

          3. 11Younes11

            Met die twee Colombianen erbij denk ik dat de selectie sterk genoeg is als je iedereen binnenboord houdt. Dat is ook wel eens anders geweest.

          4. BobbyHaarms

            Nou ik denk dat wat ervaring erbij geen overbodige luxe is. Je zakt Europees als een baksteen door het ijs met deze jonge selectie

  2. In memory of J.C.

    Dat ik dat mag meemaken. Ajax die vliegt met het EK vliegtuig van Duitsland. Hoezo komkommertijd 🙂 🙂

  3. ritchy

    een kadootje van low voor amin younes of houdt de bondscoach van Duitsland van Ajax Amsterdam

  4. Mooi

    Nieuwe bezems wegen schoon .hoe het gaat maakt niet uit als het maar gebeurt.

    1. HURBIE

      maar het lachen is me een beetje verleerd door het spel en aankoopbeleid

      1. Iamsterdam2015

        Eens in memory of J.C!!! Wat een ziekelijke walgelijke @&#*^ opmerking Gert Ajax!!!!
        Ben ke stiekem een undercover kakkerlak. Kan haast niet anders…. Mensen we hebben een kakkerlak in ons midden.

        1. Gert Ajax

          Kakkerlak nooit van me leven.jij probeert de ideale schoonzoon uit te hangen hier.
          Maar je bent niks meer dan een moraalridder.
          Zeker nooit die joodse vlag in het stadion gezien??

          1. In memory of J.C.

            Daar word je nu zo moe van. Als iemand enigszins een appel doet op respect of gewoon normaal gedrag ben je burgerlijk, een moraal ridder of een ideale schoonzoon. Kortom, onsmakelijk, ziekelijk, belachelijk gedrag is dus de norm. Mooi niet dus en Gert, een Joodse vlag is iets totaal anders dan jou opmerking. Maar gezien je reactie is het wel logisch dat je het verschil niet snapt. Wel jammer.

  5. Iamsterdam2015

    Waarom staart iedereen in godsnaam zich stijf op Huntelaar!!!??! Ja tuurlijk is hij goed maar als hij niet komt over wie gaan we het dan over hebben..? Dost??? Siem de jong??? Finbogason??? Ja er moeten kanonnen komen ( wie heeft die uitdrukking overigens bedacht ?) maar wie zien we dan wel. Als ze maar komen….time is ticking !!!

  6. Rinus

    Volgens mij heeft Overmars die term zelf gebruikt, maar geloof me, ze komen niet, als Huntelaar komt (ALS!, ik moet het nog zien) dan is dat één kanon en dus geen meervoud

    1. BobbyHaarms

      Denk dat we onze handen al dicht mogen knijpen ALS ie komt. Maar zou wel eindelijk een aankoop zijn waar we oprecht blij mee mogen zijn.. liever 1 kanon dan 3 klapperpistooltjes.

      1. 11Younes11

        Ach ja, wat is een kanon. Die Sanchez schijnt een beest te zijn. Daar zat half Europa achteraan, laten we onze handjes dichtknijpen.

Comments are closed.