Brands: ‘Lombaerts te duur voor psv’

0627lombaerts

Mocht Ajax daadwerkelijk intersee hebben in Nicolas Lombaerts dan heeft de club in ieder geval geen concurrentie meer van psv. Volgens Marcel Brands is de Belg te duur voor psv. ‘Ik hoor bedragen van vele miljoenen en dat kunnen wij nooit betalen’, aldus Brands in het Algemeen Dagblad.

De vraag is of Ajax wel concreet gaat worden voor de linksbenige verdediger. De speler wordt wel in verband gebracht met Ajax maar via officiële kanalen wordt deze interesse nog niet bevestigt. Daarnaast heeft Ajax al drie linksbenige verdedigers in de selectie; Riedewald,  Viergever en Dijks.

De zaakwaarnemer van Lombaerts vertelde gisteren dat Lombaerts vanwege privé omstandigheden de voorkeur had voor een club uit België of Nederland: ‘Omdat zijn vrouw zwanger is, hoopt hij dicht bij huis te kunnen spelen. Dan zijn PSV, Ajax, Club Brugge en Anderlecht héél interessant’ (zie eerdere bericht)

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

56 Comments

    1. jood84

      en als Psv hem niet wilt kopen dan gaat onze Marc er zeker geen werk van maken. Want die vind die dikke portemonnee veel te lekker zitten

      1. Geroldkohlen

        nou vergiever is ook maar gewoon middelmaat! die mag van mij ook wel vertrekken, dus een extra linkspoot achterin is best welkom!

        1. dickst14

          Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van die Belg gehoord. Ze zijn allemaal een jaartje ouder nu en dus wat meer ervaren. Wat we missen is iemand beslissingen neemt en de poppetjes op zijn plaats zet. bv Guardado.

          1. fantommie2

            Nog nooit van Lombaerts gehoord? We zouden in onze handjes mogen knijpen. Unieke kans om zo’n ervaren kracht te krijgen die nog niet over zijn top is. Geloof het pas als ik het zie

    2. De seijs

      Gewoon niet kopen we hebben al 3 links benige spelers. Gebruik dat geld maar voor een echte spits. (klaas-jan)

      1. -buitenkantje rechts-

        Zal tijd worden.. Had natuurlijk 2 seizoenen geleden Sl moeten komen.. Met zijn Vitesse verleden hopelijk meer kans..

      1. HURBIE

        He jood84 die dikke portemonnee die hij in zijn kontzak heeft hij daar zitten dat hij wat hoger in zijn auto zit
        Kan hij ook op de weg kijken

  1. ajaxpers

    Kunnen jullie ophouden met die onzin over de dikke portemonnee van Overmars. We leven in NL en hier zijn regels, denk je dat het het Ajax geld in zijn eigen zak kan stoppen? Hij runt een bedrijf en daar worden keuzes gemaakt.

      1. BobbyHaarms

        Niet doen. Te oud, te duur, en niet nodig. Onze verdediging staat als een huis.

      1. Velibor

        Ach Ajaxpers als je zo’n functie hebt dan ben je al gauw de kop van Jut en zeker met die salarissen dus je hoeft echt geen medelijden te hebben met Overmars ,beter hier dan in het echt of afreageren op de spelers. Komt bij dat het meeste gewoon frustratie is van ons omdat wij denken dat er een bult geld moet zijn en er dan in nb de laatste kampioenswedstrijd verloren word van de graafschap ,een club met de kleinste portemonnee vd competitie .

        1. jood84

          er is een bulk geld. en natuurlijk weten de meeste mensen echt wel dat Marc niet alles bepaald. Maar je moet toch ergens lol om kunnen maken toch? zo’n best jaar hebben we niet gehad met ons aller ajax

    1. Geroldkohlen

      ja ajaxpers overmars heeft zo’n belangrijke functie dat hij geen reet te vertellen heeft, dat maakt hem ook slapjanus om zich zo te laten behandelen, en hoeveel klote spelers heeft hij wel niet gehaald? en zelfs boilessen wilde hij een nieuw contract eigenlijk geven, dus idd Marc vind ik niet de persoon voor deze functie , en dan kunnen beter zijn functie laten beëindigen want dat heeft weinig nut gehad!

  2. jojo123

    Dat Lombaerts te duur is voor PSV wil niet zeggen dat hij te duur is voor andere clubs als Ajax en Belgische clubs. Hij zal het wel waard zijn en kan goed van pas komen tijdens CL voorrondes. Zodra groepsfase van CL bereikt is dan is investering deels terugverdiend. Dat psv hem niet wilt heeft wellicht te maken dat ze andere spelers voor andere posities willen halen en Lombaerts past dan niet in het budget. Nu Ajax de afgelopen jaren niemand heeft binnengehaald … Laat nu maar zien dat inkopen wel degelijk succes kan hebben..

  3. Mooi

    Geen geld voor verdedigers is beter te gebruiken voor spitsen we hebben doelpunten nodig .

    1. jojo123

      Ajax heeft geld voor zowel verdedigers als aanvallers. En ook nog genoeg voor aanvallende middenvelders ipv bijvoorbeeld Klaassen.

    1. HURBIE

      Als we weer naam willen maken in Europa zal er toch een beetje ervaring moeten staan

  4. bloedgroep AFCA

    niet meer over de dikke portemonnee van Overmars praten? ok….dan moet Marc in zijn grote buidel tasten….wel goed?

  5. Charka53

    Misschien is hij niet te duur maar is er anders waarom pisvee deze speler niet moet .
    Dus oppassen voor dat je hem een contract geeft Marc.

  6. jojo123

    Overmars heeft geld genoeg, Ajax heeft ook geld genoeg. Als Ajax het Europees minder doet dan maakt Ajax volgend jaar/seizoen misschien ook geen kans meer op de voorronde van Champions League. Dus als de Nederlandse clubs het Europees niet goed doen dan wordt de voorronde aan andere landen vergeven. Ajax heeft meer geld dan andere Eredivisie clubs en kan het voor Nederland en zichzelf makkelijker maken door het dit seizoen te laten zien dat ze Europees mee kunnen ( ik hoop natuurlijk Champions league groepsfase ).

  7. Heldenzoon

    Net de vervangers van Vermaelen en Vertonghen aan het werk gezien tegen dwerg Wales. Wat een drama verdedigers- deze gozer is dus vlgs de Belgische bondscoach niet beter. Hoezo heeft Ajax dan interesse?

  8. vanzanten

    Het interesseert me werkelijk helemaal niets wat er allemaal bij Pisvee gebeurt.

  9. Royb020

    Zijn de centjes op bij dat pisvee? Verkopen ze dat lelijke stadionnetje van ze aan de gemeente toch! Kunnen ze weer wat kopen zo als gewoonlijk!!

  10. PvL020

    Wij zijn soms ook wel het meest zeikerige publiek ooit. Over iedere speler hebben we wel wat te zeiken

    1. In memory of J.C.

      Weet je hoe dat komt? Door het anti Ajax spel van de laatste jaren. Ik ben tegen afbranden van spelers of wie dan ook maar ik ben nog meer tegen het anti voetbal wat de laatste jaren op de mat is gelegd. Daar helpt geen kampioenschap of beker tegen. Als ik dan de instelling van de spelers op het veld zie …….. waardeloos in de meeste gevallen. Dan krijg je zeikerige reacties.

  11. hubert

    Daarom reageer ik nog maar weinig hier. dit is geen ajax site maar een zeur scheld en afbraaksite van ajax spelers afbreken als ze eens slecht voetballen enz. enz. Marc overmars te pas en te onpas afbreken. wat een niveau zeg echte supporters????aan mijn hoela

    1. In memory of J.C.

      Het gaat wel om Ajax supporters jongen, het meest kritische publiek ter wereld al sinds mensen heugenis.

    2. jood84

      hubert kan ik die roze bril van jou lenen waar je door kijkt? misschien heb ik dan minder te zeuren. Want ik zie al jaren ajax niet spelen zoals ajax hoort te spelen. ligt dan aan de supporters of aan iemand anders? en je weet zelf ook dat ajax supporters de meest kritische zijn dus ik snap je reactie niet echt.

      1. In memory of J.C.

        Klopt jood84, en er zit een groot verschil tussen afbranden en kritiek uiten.

Comments are closed.