There are no ads, please add some


Talent van de Toekomst El Mahdioui vertrekt naar ADO

Ashraf_El_Mahdioui

Ashraf El Mahdioui vertrekt transfervrij bij Ajax en zal de komende drie jaar uitkomen voor ADO Den Haag. El Mahdioui werd onlangs nog verkozen tot talent van de Toekomst maar vertrekt desondanks toch bij Ajax. El Mahdioui maakte in 2013 de overstap van Zeeburgia naar Ajax en debuteerde vorig seizoen in Jong Ajax waarin hij 23 wedstrijden speelde en drie keer scoorde. Volgens El Mahdioui is ADO de ideale club om zichzelf verder te ontwikkelen. ‘Ik kom natuurlijk uit de Jupiler League. Of ik al klaar ben voor de Eredivisie zal moeten blijken.’

Bron: VI

Gerelateerde posts

41 reacties

  1. jood84

   talent van de toekomst? blijkbaar is die niet zo best anders was ajax er echt wel achteraan gegaan

   1. 11Younes11

    Het is twee jaar geleden dat hij Talent vd Toekomst was, blijkbaar heeft hij zich niet voldoende ontwikkeld. Veel succes daar!

  2. BobbyHaarms

   En toch zet ik daar mijn vraagtekens bij. Het talent van de toekomst en nu transfervrij weg? Beetje vreemd..

   1. De Ajacied

    Vreemde gang van zaken ja
    Erg jammer dat hij naar die ooievaars gaat
    Succes gast
    ❌❌❌

    1. Johan065

     Kun je na gaan wat een eikels daar in Den Haag. Altijd schelden op ons , maar wel onze afdankertjes nemen.

     1. -buitenkantje rechts-

      Wim Jonk schijnt er ook een belangrijke rol in gespeeld te hebben.. Jonk is er lovend over deze speler. Omschrijft hem als een type Pirlo.. Echte spelverdeler die anderen 1op1 voor de keeper kan zetten met bekeken pasjes.. Ik hecht toch echt veel waarde aan de mening van Jonk.. Zowel El Mahdioui als ADO hebben eerst advies gevraagd bij Jonk.. Onbegrijpelijk dat Ajax deze speler laat gaan! Maar wel een mooie stap voor El Mahdioui..

  3. De seijs

   Dus het was niks. Anders had hij wel een contract gekregen. Maar wat stelt talent van de toekomst eigenlijk voor dan?

   1. Charka53

    Dat heb je goed gezien De seijs als het echt een talent is zou Ajax wel een contract aangeboden hebben.

   2. HURBIE

    Dat begrijp ik ook niet meer Seijs
    Lekker veel gekost om op te lijden ,en laten hem zo de deur uitlopen
    Niet erg zakelijk van Marc

 1. Henkgestoord

  Weer Marokkaan die geen kans krijgt bij Ajax. Al die pleintjes uit ons Mokum maar geen kans bieden aan echte talenten maar wel sukkeltjes aantrekken als Duarte, Sinkgraven, Viergever, Van der Hoorn pff

   1. ajaxhoger

    Dat heeft hij zeker goed onderbouwd , hij heeft nog gelijk ook , ze kunnen bij ons niet met die jongens omgaan .
    Kunnen ze hem over twee a 3 jaar mooi terug kopen voor vele miljoenen

    1. Charka53

     Dat is het nu Ajax hoger zij of wij kunnen niet met ze omgaan moet het niet zo zijn dat zij niet met ons kunnen omgaan volgens mij is dat het probleem.

    2. Litmanen

     Apart deze discussie. Blijft staan dat maar heel weinig van die hele grote groep Marokkaanse jongen in heel West Nederland er maar heel weinig de echte top halen. Dat ligt dus niet alleen aan Ajax.

     1. ajaxhoger

      Juist litmanen , ze kunnen er niet mee omgaan , waarom slagen ze bij andere clups dan wel .
      Het zal ook wel met de cultuur te maken hebben , maar leer daar dan mee omgaan .

  1. jood84

   misschien denk die jongen klaar te zijn voor de eredivisie en ajax zag hem liever nog een jaartje bij Jong Ajax spelen. het zijn meestal wel van die ventjes die denken dat ze de beste van Marokko zijn voor ze een wedstrijd hebben gespeeld

   1. BobbyHaarms

    Precies Jood84 zo is dat helaas vaak wel het geval. Kijk ook nog eens terug naar bv. een Kishna. Die blaag had met mazzel 2x een tegenstander voorbij gespeeld en meneer vond gelijk dat hij in de basis hoorde? Nou niet dus. En zo vergaat het dit soort spelers ook vaak. Keihard trainen en geduld zijn de toverwoorden als ze echt wat willen bereiken.

    1. jood84

     Inderdaad BobbyHaarms, en dan hoor je mensen altijd roepen dat je een racist bent omdat je gewoon de eerlijke feiten erbij haalt. het is helaas een cultuur waarin de mensen denken dat ze boven een ander staan en beter zijn als een ander. het is ook niet dat ajax niet met zulke voetballers kan omgaan, maar dat die jonge pikkies die net uit de luiers zijn denken dat ze al het niveau van Barcelona of Milaan aantikken

     1. -buitenkantje rechts-

      Niet zo negatief jongens.. Hij ziet bij ADO de mogelijkheid om in de eredivisie te spelen.. En ADO ziet het kennelijk ook in hem zitten.. Dus beide partijen gelukkig. Ik zie hier niet zoveel verkeerds in hoor!

 2. vanzanten

  Ik hoor steeds weer dat we zoveel talenten hebben. De een belooft nog meer dan de andere. Maar daarna lees ik bijna altijd dat ze toch niet goed genoeg zijn voor het eerste. Zijn het dan wel zulke talenten? Of wordt ons een worst voorgehouden?

 3. Mooi

  Er komen toch heel wat goede talenten bij Zeeburgia vandaan moet Ajax daar niet mee gaan samen werken?

 4. Ajax nr 1

  Zo dat Is er weer 1. Ja Ajax dit bedoelde ik nou.Ajax Is niet echt zuinig op zijn talenten.

 5. bloedgroep AFCA

  zoals de talenten van de toekomst nu weggegeven worden blijven wij achter met?? ‘geen’ talent van de toekomst? hoop dat de RvC ook weet dat na het komende seizoen er nog 1 komt

 6. Kishna4ever

  Denk maar terug aan de woorden van Johan D. Aan El Hamdoui, Bakkali, Labyad. Weg ermee. Vroeg of laat niets dan ellende met deze mensen!!!!

 7. Gert Ajax

  Vaak wel maar in het geval van Ziyech zou ik een uitzondering maken ook een Marokkaan maar wel een topper.
  Zal helaas wel te duur zijn

  1. Litmanen

   Topklasse, maar ook dexe jongen maakte een gekke keus toen de grote Marco van Basten niet op zijn knieen kwam vragen of hij voor oranje wilde spelen.
   Grote kans dat ook hij zijn kaart heeft overspeeld en uiteindelijk naar Rusland of China vertrekt….

 8. In memory of J.C.

  Dat gezeur over “Marokkaanse” talenten. Hoeveel “Nederlandse” talenten kiezen niet voor dezelfde “snelle” weg naar een reservebank

 9. Indojood

  Heb nergens (nog) gelezen dat hij vanwege zijn achtergrond bij Ajax vertrekt dus ik ga ervan uit dat dit besluit is genomen om voetbaltechnische redenen.

  1. In memory of J.C.

   Klopt, men haalt altijd van alles erbij als het enigszins geen rechtgeaarde uit de Hollandse klei getrokken jongen is met voorvaderen met alleen de naam pietje,jantje of klaasje. Word er beetje simpel van.

 10. bloedgroep AFCA

  RvC discrimineerd niet….zolang de dollars euro’s, yens, en de roebels maar hard zijn

Reageren is niet mogelijk.