There are no ads, please add some


Bosz: ‘Gecharmeerd van Huntelaar maar wij hebben nog steeds Milik’ (Incl. video)

0511peter_bosz

Peter Bosz is inmiddels bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en laat tegenover de NOS weten dat hij spelers vooral observeert al is dat voor de trainer geen geheim doordat hij meerdere malen tegen Ajax heeft gespeeld. Tijdens het gesprek valt ook de naam van Klaas Jan Huntelaar en dat is iets waar Bosz voorlopig nog niet over wil praten.

‘Huntelaar is natuurlijk een geweldige speler en wie wil die nu niet in zijn selectie. Maar vooralsnog hebben wij Arek Milik en die sluit na het EK en zijn vakantie gewoon bij ons aan. Op papier is hij nog steeds onze spits maar er zal nog een spits bij moeten komen waarbij meerdere spelers aantrekkelijk zijn. Het is voor mij zaak om de jongens goed te leren kennen. Dat ik veel spelers ken omdat ik als trainer tegen hun heb gespeeld is natuurlijk waar maar ik ben vooral aan het observeren nu, hoe steken die jongens nu echt in elkaar. Wat Huntelaar betreft hoef ik dat niet te doen want die heeft een mooi verleden bij deze club. We zullen het gaan zien de komende weken’.

Gerelateerde posts

30 reacties

 1. Valentino

  Huntelaar gewoon halen, of Milik nou blijft of niet. We hebben afgelopen seizoen gezien dat we niemand op de bank hadden die echt pit kon brengen en wat kon forceren. Dat was tegen de Graafschap wel helemaal pijnlijk duidelijk toen El Ghazi als spits kwam omdat er verder niemand was.

  Ook met het oog op Europees heb je gewoon 2 spitsen nodig.

  Dus niet zo langzaam maar Huntelaar als de sodemieter binnenhalen.

  1. BobbyHaarms

   Daar ben ik het helemaal mee eens Valentino, alleen Huntelaar en Milik willen uiteraard allebei spelen. Als Huntelaar komt vertrekt Milik, kan bijna niet anders. Beide spelers zijn of voelen zich te goed voor de bank..

    1. De Ajacied

     Liever dat Milik blijft hoor
     KJ heeft het super gedaan voor Ajax, maar is een verzadigde speler, liever jongere spitsen!!
     Daar kun je nog wat aan verdienen.
     Sorry andere Ajacieden
     Maar zo denk ik erover
     ❌❌❌

     1. HURBIE

      Hoef geen Sorry te zeggen is jou mening en die word gerespecteerd ,maar we kunnen ook met twee spitsen spelen toch

  1. 11Younes11

   Dat is helemaal geen gek idee, en met Casierra erbij heb je drie goeie spitsen voor twee posities, perfecte bezetting.
   Middenveld met Younes op links, Bazoer op 6, Gudelj op rechts en Klaassen op 10

  1. BobbyHaarms

   Dat was het al. Al geeft Bosz aan dat er een extra spits bij moet. Dus stel Huntelaar komt dan moet je nog een spits erbij kopen want Milik vertrekt in dat geval. Hopelijk houdt Ajax hier ook rekening mee en hebben ze nog een spits in het vizier.

   1. EugAjax

    @BH volgens mij heeft Ajax nu drie spitsen. Milik Cassierra en Dolberg. Indien Milik vertrekt is een aankoop voldoende. Dus Huntelaar het liefst als hij ook echt wil dan.

    1. BobbyHaarms

     Normaal gesproken wel EugAjax. Maar de vraag is of Dolberg en/of Cassierra het niveau wat vereist wordt bij Ajax en in Europa (voorronde CL) al aankunnen. Zo ja dan heb je in principe genoeg aan Huntelaar, zo niet zal je toch een tussenoplossing moeten vinden, al ben ik er wel voor om indien mogelijk altijd eerst naar je eigen jeugd te kijken.

 2. bloedgroep AFCA

  Bosz begint goed….hij zegt verstandige dingen, maar wie is er nou niet gecharmeerd van de Hunt

 3. Charka53

  We zullen vanavond eens zien wat Milik presteerd want hij heeft niet laten zien wat hij kan dus is hij nog niet verkocht en dan komt Huntelaar zeker niet.
  geen van beide gaat de tweede viool spelen.
  Dus gewoon een jonge nieuwe spits er bij die wel het geduld kan opbrengen om op de bank te zitten eventueel achter Milik of Huntelaar.

  1. HURBIE

   We hebben zo langzamerhand al aardig wat spitsen lopen ,dus geef ze ook de kans om zich te bewijzen

 4. Velibor

  Van mij mag hij komen maar als ik hem was dan ging ik fijn naar een Zuid-Europese club oid ,jongens kijk es naar buiten haha hier wil je toch niet meer voetballen als jeje schaapjes al op het droge hebt? Lekker naar pak em beet PEC Zwolle op 27 november en 6 graden met kans op natte sneeuw….

  1. woody79

   in zwolle is het altijd mooi weer en denk dat ie ook graag weer in de buurt is van zn familie

 5. Niels1983

  Je kan idd niet zomaar Huntelaar halen milik is er nog en ze hebben die Colombiaan gehaald blijft milik en haal je Huntelaar dan komt die Colombiaan niet meer aan de bak

 6. Sonsee

  Klinkt als een luxe probleem wat om ken slaan in daadwerkelijk een groot probleem. Milik is geen zekerheid dat hij blijft maar hoe lang wilt Huntelaar blijven wachten? Hopelijk geen laatste moment aankopen want daar heeft Ajax al genoeg ervaring mee ( al was Sanogo gehuurd )

 7. Cootje Adriaanse

  Ja veel mensen gaan er al vanuit dat Huntelaar komt, maar ik sluit het scenario niet uit dat Huntelaar binnen afzienbare tijd kiest voor een andere club in een aantrekkelijkere competitie waar hij meer kan verdienen en Milik na het EK enkele weken voor het verstrijken van de transfermarkt overstapt naar een sportieve uitdaging. En dat Ajax met de deadline van enkele dagen nog met een wanhoopsaankoop komt.

Reageren is niet mogelijk.