There are no ads, please add some


Vijf Ajacieden in voorselectie Oranje voor EK onder 19

0905ajaxoranje

Bondscoach Aron Winter heeft zijn voorlopige selectie van Oranje onder 19 in aanloop naar het Europees kampioenschap teruggebracht tot 24 spelers. Er zijn nog vijf Ajacieden van de partij: Dekker, Eiting, De Jong, Nouri en Zeefuik. Doekhi, overgekomen van Excelsior, is de enige Ajacied die is afgevallen.

Het EK is van 11 juli tot en met 24 juli in Duitsland. Voor het EK werkt het team nog twee trainingsstages af, van 30 juni tot en met 2 juli en van 4 tot en met 6 juli. Na de laatste stage maakt Winter zijn definitieve EK-selectie van 18 spelers bekend.

Voorlopige selectie:
Hidde ter Avest (FC Twente), Juninho Bacuna (FC Groningen), Steven Bergwijn (psv), Rody de Boer (ADO Den Haag), Jurich Carolina (psv), Gino Dekker (Ajax), Laros Duarte (psv), Carel Eiting (Ajax), Jay-Roy Grot (N.E.C. Nijmegen), Dennis van der Heijden (ADO Den Haag), Frenkie de Jong (Ajax), Joris Klein Holte (Vitesse), Mats Knoester (feyenoord), Sam Lammers (psv), Julian Lelieveld (Vitesse), Abdelhak Nouri (Ajax), Yanick van Osch (psv), Kenneth Paal (psv), Maarten Paes (N.E.C.), Pablo Rosario (Almere City FC), Jari Schuurman (Willem II), Giovanni Troupee (FC Utrecht), Calvin Verdonk (PEC Zwolle) en Deyovaiso Zeefuik (Ajax).

Gerelateerde posts

13 reacties

   1. Litmanen

    Nouri zit bij de a selectie. Hij mag mee. Younes mag niet naar de OS.
    Zit daar iets van ongelijkheid in?

    1. BobbyHaarms

     Ergens wel idd. Maar Younes is basisspeler, ik denk dat het hem daarin zit..

 1. Gert Ajax

  Jammer dat er 6PSV er bij zitten Ajax hoort wat jeugd betreft altijd de meeste spelers te leveren.

  1. In memory of J.C.

   Misschien wel meer Nederlandse jeugd bij PSV. Daarnaast is dit de voorlopige selectie van 24 en ……. de beste moeten spelen, dat is het belangrijkste.

Reageren is niet mogelijk.