There are no ads, please add some


Niet Jasper Cillessen maar Maarten Stekelenburg naar Everton

0622stekelenburg

De afgelopen tijd gingen er geruchten dat Jasper Cillessen Ajax zou verlaten voor Everton. Tim Howard heeft afscheid genomen van de club en kersverse coach Ronald Koeman zou de eerste keeper van Ajax en het Nederlands elftal op de korrel hebben om zijn vervanger te worden.

Echter meldt De Telegraaf vandaag dat Maarten Stekelenburg de eerste versterking voor Koeman zal worden. Het is enkel nog wachten op officieel contact tussen the Toffees en Fulham hierin worden echter geen problemen verwacht. Stekelenburg en Koemen kennen elkaar al jaren, Koeman liet de keeper debuteren bij Ajax en ook bij Southampton werd Stekelenburg gehaald als de vervanger van de geblesseerde eerste keeper Forster.

Bron: Voetbalzone.nl

Gerelateerde posts

33 reacties

   1. f-side64

    gewoon aan zijn contract houden of anders 1 prijskaartje om zijn nek van circa 60 miljoen €

     1. De Ajacied

      Mooi toch, Steek blij
      En wij Ajacieden blij
      Minimaal 35 miljoen en anders bij Ajax blijven
      ❌❌❌

   1. HURBIE

    Geweldige goed voo STEKIE het is hem gegund Als cillissen naar Everton had gegaan had Stekie een hele goeie voor AJAX geweest SUCCES

    1. Litmanen

     Ja gek he, toen ik maanden geleden al zei dat Overmars achter Stekelenburg aan moest waren er hier een flink aantal mensen die zeiden dat Stekelenburg te lang had stil gestaan en te oud was etc etc.

     Blijkbaar niet voor Everton!

     Kanjer van een keeper en wat mij betreft een klasse beter dan Jasper. Let maar op, als hij straks weer wekelijks speelt, dan staat hij ook zo weer in Oranje ( al is dat een twijfelachtige eer tegenwoordig )

   2. BobbyHaarms

    Dat denk ik dus ook. Zo’n geweldig seizoen heeft Jasper nu ook weer niet gedraaid. Maar goed dat heeft de rest ook niet dus hoop alleen maar dat de groep onder Bosz eindelijk weer eens stappen gaat maken.

 1. Kishna4ever

  Die Koeman waant zich in een speeltuin. Kan zich helemaal gaan uitleven. Wordt ook daar een succesvolle trainer.

  1. Litmanen

   Overmars is gewoon te laat. Stekelenburg was transfervrij en zat bij Southampton op de bank!!!! Als hij hem een week eerder neemt dan kan hij Jasper weg laten gaan voor een mooi bedrag waar hij het salaris van Stekelenburg vijf keer voor had kunnen betalen. Erg laks!

   1. In memory of J.C.

    Kul, zolang Jasper nog niet echt weg is ga je Steek niet halen. Of ga je hem zolang op de bank zetten.

    1. Litmanen

     Sorry, maar Jasper had verkocht geworden of op de bank gekomen. Stekelenburg is echt de betere keeper. Een puntenpakker.

 2. Super Ajax

  Is die IJslandse spits niets voor ons? Die van het tweede doelpunt? Iemand die scoort op een EK vinden velen hier meteen goed tenslotte. 🙂 🙂 🙂

 3. dannyafca

  Ik denk dat het een beetje gedaan is met het tijdperk cillessen bij de buitenlanders. Gelukkig! Dan blijft hij lekker bij ons ??

 4. Geroldkohlen

  hoop dat hij blijft ,maar ik heb gezien hoe die de gea keepte gisteren, dat was niet veel soeps! dus met zekerheid durf ik dat niet te zeggen of hij blijft.

 5. Ajax nr 1

  Prima keuze hoor. Goede keeper Stekelenburg. Maar wat nu als Jasper toch zijn biezen pakt. Jaja ik zal blij zijn als we precies weten wie er blijft en wie er weggaat en niet te vergeten wat er bij komt.

 6. woody79

  stekie kan nog een paar jaar mee en is het keepen niet verleerd. vond hem het meeste van van der sar weg hebben

 7. KBouter

  Hmmzz…De Steek in vorm zoals hij bij Ajax was, of tijdens de WK 2010…doet echt niets voor Jasper onder, sterker nog…..

 8. In memory of J.C.

  In balaannames, kaatsen en kopduels in ieder geval veruit beter dan Milik.

 9. Rinus

  Mooie transfer voor hem, hopelijk komt ie weer op zijn oude niveau en wordt ie weer een dragende basiskracht, gun ik hem….

 10. -buitenkantje rechts-

  Logische keuze van Koeman.. Steek heeft veel meer internationale ervaring en persoonlijkheid dan Cillessen.. Vind het eigenlijk jammer.. Zou voor Ajax Cillessen zo ingeruild hebben voor Stekelemburg..

Reageren is niet mogelijk.