There are no ads, please add some


Van der Sar: ‘Overmars heeft nog wel wat werk te verzetten’

0403ajax-pec_vdsar_overmars

Edwin van der Sar verwacht dat Ajax nog niet klaar is op de transfermarkt. Mateo Cassierra en Davinson Sánchez zijn inmiddels gecontracteerd maar daar blijft het niet bij, aldus Van der Sar tegenover Fox Sports. 

Van der Sar verbleef maandag in Londen en was daar niet voor voetbalzaken maar om het tennistoernooi van Wimbledon te bezoeken, zo liet hij doorschemeren aan Fox Sports. Toch lijkt het niet ondenkbaar dat Van der Sar voor meer zaken even de overtocht had gemaakt. Jasper Cillessen staat nog steeds in de belangstelling van een aantal Engelse clubs al zal dat na de Brexit wellicht wel snel kunnen veranderen. Op de vraag of Overmars nog de knip gaat trekken was de oud-doelman duidelijk. ‘Dat zou goed kunnen en natuurlijk zal ik mijn emails in de gaten houden waarbij er in de taxi op de terugweg vast nog wel een belletje gepleegd gaat worden’. Hiermee laat Van der Sar weten dat Ajax nog actief bezig is op de transfermarkt waarbij het spelers wil kopen en verkopen.

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Iceman

  Goed werk ze hebben eindelijk het licht gezien, nu nog een goede rechts buiten aantrekken en een gelouterde spits en we zijn er klaar voor Go Marc you Can do iT.

     1. rickert

      Is het niet een idee om wat spelers te gaan bekijken, die niet aan die interlandregeling voldoen en die Engeland moeten gaan verlaten?

    1. HURBIE

     Hoop alleen niet dat de toppers van de selectie nog ff snel worden weggehaald en er geen goeie vervangers zijn

  1. Charka53

   Nou Woody79 gisteren reageerde Amoebe en had het over de filosofie van Ajax daar hoort toch ook bij het inpassen van eigen opgeleide spelers en wilde Frank toch ook dus moet je niet de schuld willen geven over transfers die wel of niet door gingen.
   Dit lijkt wel op natrappen.

   1. paullus

    wat er onder de boer is gehaald was niet ajax waardig
    en het vreemde is dat die spelers bij hun oude club wel de sterren van de hemel speelde
    1 klein voorbeeld was theo janssen
    kwam onder de boer spelen was geen schim meer het zelfde geval met sinkgrave

  1. ajaxhoger

   geen een topper , misschien een tobber , waarom nu wel kopen , vorig jaar kon je kampioen worden , toen deden ze geen flikker .

   1. 11Younes11

    Ik zag laatst nog zo’n positieve reactie van je na het binnenhalen van onze twee Colombianen, maar nu reageer je weer als een verbitterde ouwe vent. Zo kennen we onze moppersmurf weer 🙂

  1. AFCA my World

   Die zou ik allebei heel graag zien komen,dan kunnen we het nieuwe seizoen wel aan !

   1. 11Younes11

    Moeten we wel eerst wachten tot Milik verkocht is, hopelijk schiet ie er eentje in tegen Portugal. Als je dan Ziyech en de Hunter kan halen en niets meer verkoopt heb je echt een topselectie

 2. neslopu

  Ben benieuwd wat er nog voor het eerste aangetrokken wordt! Hoop iig op een goede versterking. Niet weer beloftes die niet waargemaakt worden… Ben dus een beetje sceptisch. Time will tell

  1. BobbyHaarms

   Ik denk dat we bijna allemaal een beetje sceptisch zijn, mede door de afgelopen zomerstops en het niet op tijd aanvullen van je selectie. En mede omdat er vaak 1 of 2 dagen voor het verstrijken van de transferdeadline doodleuk nog even je beste spelers verkocht worden. Het begin is dit keer goed van Ajax, nu graag doorpakken.

   1. neslopu

    Ja idd.. Dragende krachten moeten gewoon blijven.. Tijd om weer eens wat in Europa te laten zien!!

   2. neslopu

    Ja idd!! Begin is goed. Dragende krachten proberen te houden zodat ze in Europa weer eens wat kunnen laten zien

 3. neslopu

  Ja idd. Begin is goed. Nu ook dragende krachten behouden zodat we ons weer in Europa kunnen laten gelden!

Reageren is niet mogelijk.