There are no ads, please add some


Schalke contracteert Embolo, vertrek Huntelaar lijkt aanstaande

huntelaar_afca

Schalke’04 heeft ingespeeld op een mogelijk vertrek van Klaas Jan Huntelaar. De club uit Gelsenkirchen laat via hun Twitter-account inmiddels weten dat het de Zwitser Breel Embolo heeft gecontracteerd. Hiermee maakt het mogelijk de weg vrij om Klaas Jan Huntelaar terug te laten keren naar Ajax. Huntelaar is nog steeds toptarget nummer één voor Ajax waar men verwacht dat het Arek Milik binnenkort gaat verkopen. De Colombiaan Mateo Cassierra is inmiddels al aangetrokken maar wordt nog niet gezien als eerste spits, Huntelaar wel. 

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

42 reacties

   1. Geroldkohlen

    als er niet snel gehandeld word om hem te halen, dan ben ik daar ook bang voor jood84, klaas zou 1 van de kanonnen zijn waar op wachten!

    1. jood84

     we hebben hem nodig, maar ajax is zoals altijd ouderwets laat. Dus ik ben bang dat die dan een betere aanbieding gaat krijgen

     1. Geroldkohlen

      idd gelukkig heeft galatasaray al afgewezen, en als ziyech niet gehaald word hoop ik dat ze sneijder ook nog halen, aangezien galatasaray voorlopig geen Europees meer mag spelen. maar zoals jij het al aangaf, ajax reageerd zoals gewoonlijk straks weer te laat en zeiken straks weer naast de pot.

     2. Litmanen

      Aan dat soort afspraken houdt niemand zich. Zou ook te gek zijn. Je wilt eerst weten wat een speler wil voordat je echt gaat onderhandelen en de club inlicht?
      Stel, je vraagt Schalke “mogen we praten?” en vervolgens zegt de Hunter ” jammer, maar ik ga naar Balophetdak 7″. Sta je mooi voor lul als club. En verspil je een hoop tijd voor niks.

     3. Kuijff

      De interesse wordt al heel lang aangegeven, maar Schalke had nog geen beeld op de invulling van de plek.

      Nu staat aan die kant veel minder in de weg van een vertrek. Bij ons nog wel de aanwezigheid van Milik. Te veel spitsen is niet goed voor de waarde…

     4. Geroldkohlen

      kuijff afgelopen 2 jaar is gebleken is dat we spitsen te weinig hadden, als Milik geblesseerd was werd lasse is de spits gezet.

  1. De seijs

   Geloof mij Klaas jan tekent bij ajax . Eerst Milik verkopen en dat zal binnen 2 weken zijn dan is Klaas Jan weer ajacied.

   1. HURBIE

    Zoveelste keer dat zijn naam wordt genoemd op deze site, ik wacht het wel af of hij komt
    We kunnen alleen maat hopen

 1. BobbyHaarms

  Eerst Milik weg, eerder worden er geen zaken gedaan. Dus Milik, vd week even 3x scoren graag.

  1. dickst14

   Zou mooi zijn, maar helaas scoort hij momenteel niet makkelijk. Als hij tegen Duitsland had gescoort was hij zo voor 30 miljoen verkocht. Helaas. Maar er komt nog een wedstrijd.

   1. BobbyHaarms

    Als ie dan toch verkocht moet worden laat hem dan maar schitteren op dat EK, dan levert ie ons onderaan de streep meer op en kan je het voor KJ aantrekkelijker maken om terug te keren.

 2. polaroids

  Denk niet dat ie komt, lijkt een beetje op het Eto-verhaal twee jaar geleden…. Maar als ie komt, is landstitel 34 binnen handbereik!

 3. afcadeluxe

  mag wel wat sneller gaan met tekenen,voorbereiding is al begonnen en ze zijn al tijden met kjh bezig

 4. -buitenkantje rechts-

  Ik schat de kans dat KJH komt meer dan 50%.. Met tekengeld en een verhoogd salarisplafond moet dat kunnen.. Milik gaat weg.. Dus nog even geduld.. Reken maar dat de cont(r)acten al geregeld zijn.

 5. roytjuh

  weten jullie nog die ene top spits die ons beloofd is… net als the hunt,……… die komt niet!

 6. Niels1983

  Ik begin het nu een beetje zat te worden eerlijk gezegd maar als hij graag had willen komen was het allang bekend geweest ik krijg meer het idee dat hij dan voor Ajax kiest als er geen andere keuze is

 7. Niels1983

  Waarom wil iedereen zo graag van milik af hebben we eindelijk een spits die internationaal aandacht trekt moet hij gelijk weg. In andere forums wordt er weer gezegd als wij blijven verkopen komen we nooit ergens in europa

 8. Mauheb

  Als Milik niet word verkocht, gebeurt er niet veel omtrent Klaas. Hopelijk probeert Milik dit toernooi nog een paar ballen goed te raken?? Zodat ze m goed kunnen verkopen, maar helaas raakt ie geen knikker, pffff technisch beperkte spits zeg

 9. Germain

  Milik haalt misschien Europese subtop maar meer ook niet, dus heel veel miljoenen gaat hij niet opbrengen. En Huntelaar hoef je niet te kopen, enkel een mooi salaris bieden. Milik verkopen en salarisplafond in volle breedte omhoog.

Reageren is niet mogelijk.