There are no ads, please add some


Saïd Ouaali aangesteld als hoofd jeugdopleiding

De_Toekomst

Saïd Ouaali is door Ajax aangesteld als hoofd jeugdopleiding. Ouaali tekent een contract dat ingaat op 1 juli 2016 en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2019. Ouaali begon in 2011 als jeugdtrainer bij Ajax en sinds december 2015 beklede hij de rol van ad interim hoofd jeugdopleiding. Ouaali was als voetballer actief voor HFC Haarlem en de zaterdagsenioren van Ajax. Als trainer had Ouaali SV Marken, Jong Volendam en FC Lisse onder zijn hoede. Ouaali maakt door zijn aanstelling nu ook deel uit van het technisch hart waarin hij samen met Dennis Bergkamp naast het opleiden ook de stap naar het eerste elftal makkelijker moet laten verlopen.

Bron: Ajax.nl 

Gerelateerde posts

26 reacties

  1. De seijs

   Misschien kan hij de Marokkaanse voetballers bij ajax houden en echte sterren van ze maken. Veel succes man.

 1. Indojood

  Heb hier echt mijn vraagtekens bij. Hij gaat ook assisteren bij Keizer met Jong Ajax. Is Hoofd Jeugdopleidingen tegenwoordig een parttime baan?

   1. Indojood

    Als Hoofd Jeugdopleidingen wordt hij wordt lid van het TH maar gaat Keizer assisteren. Diezelfde rare verhouding zie je bij Bergkamp met het eerste. Heb niets tegen de persoon maar dit is weer een bewijs dat Ajax organisatorisch steeds verder af komt te staan van het plan-Cruijff.

    1. HURBIE

     Verbazing bij mij ,weet niet wat ik hier op moet zeggen Alleen was er geen ander voor deze functie

     1. HURBIE

      zal gerust wel anders hadden ze hem niet
      aangesteld
      Voor de rest zullen we het wel zien We wachten af

    2. EugAjax

     Indojood volgens mij is hoofd opleiding juist een member van TH ook in plan Cruijff. Wat wel vreemd is dat hij een bijbaan als assistent heeft echter had Jonk geen A1 verantwoordelijkheid? Dat was ook dubbel. Ik ben in basis met je eens. Hoofd jeugdopleiding heeft zijn volle focus nodig op de opleiding structureren en managen. Voor club als Ajax te belangrijk om er ook wat bij te doen wat afleiding te groot maakt en inderdaad qua verantwoordelijkheden weer erg chaotisch.in dat verband leren ze niet echt snel bij

     1. EugAjax

      Overigens lees ik nog nergens dat hij assistent van Keizer is of word of blijft

     2. Indojood

      Wordt hij ook niet officieel maar Keizer heeft op RHTV gezegd dat zowel Ogararu als Ouaali een gedeelte zullen gaan invullen. Weer een nieuw verzinsel. “Stick to the plan” maar dat is ijdele hoop.

    3. Litmanen

     Niet alleen van het plan Cruijff. Eerst wilde Jonk alle macht naar zich toetrekken en nu doet Bergkamp dat. Als je alle berichten leest dan heeft hij momenteel overal vetorecht. Beetje vreemd voor iemand die nooit met een journalist praat.
     Maar ja, waar verbazen we ons nog over bij Ajax.

  1. Kuijff

   Jonk was toch ook de kartrekker bij de A1? Dat je als hoofd van wat dan ook, naast je sturende / coördinerende verantwoordelijkheid ook andere taken hebt, doet niets af aan het belang van je verantwoordelijkheid.

   Het mooie van zo’n plek bovenin de piramide van je deel van de organisatie is dat onder je allerlei professionals werken die kennis, expertise en vaardigheid hebben om werkzaamheden te kunnen delegeren.

   Vanuit diezelfde professionaliteit kun je je ook laten informeren over productie, voortgang en resultaten. Lijkt me dat dit ook voor deze functie geldt.

 2. Velibor

  Zo te lezen wel een successtory om daaraan je jeugdopleiding toe te vertrouwen zeg!

  1. BobbyHaarms

   Niet echt dus. Wens hem veel wijsheid toe en hoop dat hij in de geest van Johan denkt.

 3. Heldenzoon

  Beste stuurlui staan weer eens aan de wal….. Azijn pissers weten echt alles beter, uh. Succes Said!!

  1. Velibor

   Wat heeft dat nou met azijnpissers te maken man, kende jij Saïd wel dan? Ik vind het belachelijk gewoon om als profclub met een beleid dat staat en valt met de jeugdopleiding in handen te geven van een nobody met alleen amateurervaring,we zijn potdomme Ajax en geen 1 of andere goedwillende amateurclub !

   1. Velibor

    En ja natuurlijk wens ik die man het beste bij de jeugd maar daarom kan ik het toch nog wel een rare move vinden ? .

    1. jood84

     het is zelfs logisch dat je het een vreemde aanstelling vind. ik heb eens een interview gezien op tv over hem.. misschien is die nog terug te vinden.

     1. In memory of J.C.

      Beste Heldenzoon, de beste stuurlui staan inderdaad aan wal (Jonk oa) of zijn helaas overleden. Wat er nu zit is derde garnituur.

 4. In memory of J.C.

  Als ik alles zo terug lees over Saïd, alles wat hij zelf aangeeft in gesprekken de afgelopen maanden …… dan weet ik het niet. Hij profiteert van het vertrek van Jonk en staat vierkant achter het huidige beleid. Dat geeft bij mij de nodige rillingen. Voor mij is het niet de juiste man. Maar goed, dat zeg ik 🙂

Reageren is niet mogelijk.