There are no ads, please add some


Nemanja Gudelj: ‘Dragende speler worden en meer scoren’

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Nemanja Gudelj meldde zich na zijn vakantie een week eerder samen met Amin Younes en Jairo Riedewald bij jong Ajax om te beginnen met trainen. De Serviër heeft zin in het nieuwe seizoen en heeft zich een aantal doelen gesteld voor het nieuwe seizoen zo vertelde hij aan Ajax.nl.

“Ik wil nog sneller in het seizoen een van de dragende speler zijn. Die lijn die ik heb ingezet moet ik proberen door te trekken. Daarnaast hoop ik net als vorig jaar weer alles te spelen. Een ander doel is meer scoren. Het liefst het dubbele van vorig seizoen: toen stond ik op vier, vijf goals, dus dat moeten er komend jaar acht tot tien zijn.”

Ook heeft Gudelj met de nieuwe trainer Peter Bosz gesproken en gaf hij daar z’n mening over:

“We hebben even kort gesproken. Nog niet over voetbal, meer over vakantie en hoe het gaat. Hij komt over als een heel aardige, nuchtere man. Er gaat zeker iets veranderen met zijn komst. Ik denk niet dat hij alles extreem op zijn kop gaat zetten, want het blijft Ajax en iedereen weet in grote lijnen wel hoe we spelen. Maar hij gaat zeker zijn accenten plaatsen.”

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

30 reacties

 1. dickst14

  Als alle spelers van het afgelopen seizoen iets beter worden en met een paar gerichte aankopen dan moeten we gewoon kampioen worden.

  1. jood84

   fijne gozer, blij dat die bij ons speelt. eindelijk eens iemand met karakter

  2. De seijs

   Gewoon een top gozer die beter wil worden. Zowel voor zijn eigen als voor ajax daar zou de rest een voorbeeld aan moeten nemen. Zoon speler hoort aanvoerder het zijn.

   1. HURBIE

    Vindt het een mooie foto alleen die ander moet ook een AJAX SHIRT hebben
    2Toppers bij elkaar echte
    PITBULLS

    1. Charka53

     Dat zou fijn zijn HURBIE dit is een echte vechter die goed kan voetballen daar hebben we wat aan .

 2. Amoebe

  Toch vind ik het geen Ajax speler!

  Wel nuttig in dit elftal…maar hoort niet in de filosofie.

  1. Charka53

   Wat filosofie , daar winnen we ook niks mee gewoon voetballen met alles wat je hebt dat is filosofie.

 3. Mooi

  Hij mag wel wat meer brengen dit jaar bij Az vond ik hem beter .Ik denk dat hij dat zelf ook wel door heeft succes.

  1. paullus

   dat vond ik ook maar je weet niet met wat vooe opdracht hem hwt veld in stuurde

 4. -buitenkantje rechts-

  Had een tegenvallend seizoen, maar is een hele nuttige speler..

 5. Ajax1958

  Bij AZ speelde hij beter, zal wel wat met de opdrachten/looplijnen van de Boer te maken hebben (sarcasme)

 6. KBouter

  Dat hij een tegenvallend seizoen draait volgens velen, is puur de schuld van De Boer. Gudelj in een iets meer aanvallende rol, is gevaarlijker en beter dan dat hij onze zwakke achterhoede moet helpen ontlasten. En voor degenen die de wijsneus wil uithangen om te zeggen van…win hadden de minste tegengoal, klopt maar dat komt door dat negatieve voetbal en verdedigend en balletje terug en balletje breed.

  1. Indojood

   Ik hang graag de wijsneus uit, KBouter. ?

   Je hebt gelijk. Het ligt heel erg voor de hand om de loftrompet te steken over de verdediging maar deze kreeg inderdaad de kans om te excelleren vanwege de verkeerde tactische keuze van FdB. Door Klaassen steevast op 10 te zetten werden de afstanden veel te groot, stonden Gudelj en Bazoer voortdurend onder druk, kwam de verdediging in de problemen en moesten ze zodoende te vaak in actie komen. Hoop dat Bosz weer de nr. 6 in ere hersteld (zoals Busquets bij Barça). Hiermee sta je zowel defensief als offensief veel beter en als dan ook snel de bal wordt terugveroverd dan kan je met je verdediging tegen de middenlijn aan spelen. Cillessen moet weet net zoals Menzo vroeger laatste man worden. Gudelj en Schöne zouden daar kunnen spelen. Poulsen deed dat ook goed toen de nr. 6 nog gebruikt werd in 2013. We missen wel de klasse en creativiteit van een Eriksen maar dat mogen Klaassen en Bazoer lekker uitvechten, al hoop ik stilletjes nog steeds op Ziyech, die had dat goed kunnen invullen.

   In ieder geval hoop ik dat er weer te genieten valt. Vond de uitspraak van Bosz goed vandaag: Zo snel mogelijk de speelwijze die we voorstaan er in krijgen.

   1. KBouter

    Hee wijsneus? een creative voetballer erbij op het middenveld zou lekker zijn, en een betrouwbare laatste man, die zijn mannetje staat, dan kun je weer een mooi middenveld neerzetten, de keeper was onder Cruijff altijd de laatste man, ook dat moet in ere hersteld worden. Het middenveld moet goed in elkaar steken, niet zoals afgelopen jaren, ver uit elkaar..de middenvelders moeten de tegenstander weer opjagen, zoals vroeger, maar daar vertrouw ik Bosz wel toe. Kortom…ik heb er weer zin in!! PS misschien ben ik wel te positief, maar qua voetbal entertainment en uitvoering kan het nooit slechter dan de laatste jaren.

 7. Kishna4ever

  Let maar op: binnen 2 jaar is deze jongen niet meer te houden. Als iedereen de helft van zijn mentaliteit had afgelopen seizoen, waren we met 2 vingers in de neus kampioen geworden!!!

  1. jood84

   klopt Kishna4ever, maar er zijn tegenwoordig steeds minder voetballers met het juiste karakter

 8. hackitjacki

  Erg benieuwd naar komend seizoen! Verwacht dat Cerny ook gaat doorbreken en hoop dat Nouri ook zijn debuut gaat maken waar ik ook veel van verwacht!

 9. woody79

  hoop dat ze meer vrijheid krijgen en dat bosz dat oeverloze terugtikken eruit ramt bij die boys

 10. Gert Ajax

  Als hij beter gebruikt wordt hij een hele goede speler denk dat hij dan zelfs voor de topclubs in het buitenland interessant wordt.

 11. Iceman

  En waar zijn wij nu met onze fielesofe nergens in Europa wij moeten nog maar eens door de voorronde CL zien te komen. Gewoon voetballen naar voren met die bal knallen toon strijd en vecht lust elke wedstrijd weer en weer dat is het beste filosofie.

Reageren is niet mogelijk.