Milik wil Ronaldo & Co pijn doen

arek_milik

Arek Milik staat met zijn land Polen in de kwartfinale van het EK en treft daarin Portugal. Milik ziet zeker kansen om een ronde verder te komen en schuwt de confrontatie met Ronaldo & Co niet, zo laat de Ajacied zondag weten aan een aantal journalisten.

‘Natuurlijk is Portugal de favoriet maar uiteindelijk is niemand onverslaanbaar. Zij hebben spelers met grote grote individuele klasse maar dat hebben wij ook. Wij gaan er echt alles aan doen om de halve finale te halen en schuwen de confrontatie niet’. Voor Polen is het toernooi toch al geslaagd want men wist nog nooit de groepsfase te overleven en bij een overwinning op Portugal zit het land bij de laatste vier op het EK, en dat is een prestatie waar Milik en zijn ploeggenoten trots op kunnen zijn.

Bron: Voetbalzone

Related posts

25 Comments

    1. De seijs

      Ja Milik moet nu laten zien dat hij een echte spits is. Dus vanaf nu elke wedstrijd scoren anders heb jij verlopig je laatste wedstrijd gespeeld voor Polen. Succes en scoor een hattrick tegen Portugal dan kan je niet meer stuk.

      1. De Ajacied

        Niet zo pessimistisch allemaal, hij speelt best aardig hoor, alleen scoren lukt nog niet.
        Maar hopelijk trapt hij zelf Ronaldo en consorten terug naar Portugal, wat een drama team is dat zeg
        ❌❌❌

        1. HURBIE

          Hoe beter hij scoort op het EK des te meer geld vangt AJAX voor hem ,dan is de kans ook groter dat Huntelaar gehaald kan worden voor ons aller AJAX

  1. rickert

    Ik wil Ronaldo ook pijn doen, elke keer als ik dat verwaande egootje over het veld zie huppelen met zn guccitasje. Het is me nog nooit gelukt.

    1. dickst14

      Dat hele Portugal is een verschrikkelijk team. Wat denk je van de idioot Pepe.

      1. rickert

        Als ik je eerlijk vertel hoe ik over Pepe denk, ben ik bang dat hij eerdaags voor mn deur staat.

    2. jood84

      ik zou hem graag een rotschop willen geven. wat een arrogant mannetje die ronaldo

    1. boysammy1

      Je bedoelt, hoe verder Milik komt in het toernooi, voor hoe meer hij meteen verkocht wordt?

  2. Kishna4ever

    Dat Milik er maar eens een paar in het netje werkt tegen Portugal €€€ 😉

  3. -buitenkantje rechts-

    Blijft een prestatie van formaat van Polen.. Maar de bijdrage van Milik was marginaal.. Zal toch echt een paar niveautjes hoger moeten Arek! Verwacht toch echt dat Arek degene is die pleisters moet plakken tegen de pijn..

  4. Royb020

    Van mijn mag Polen wel winnen!! Ik gun die arrogante Ronaldo helemaal nix!!

  5. Indojood

    Die Portugezen speelde weer smerig als vanouds. Wat een kutland is dat! Die Renato Sanches probeerde Modric zijn been te breken. Dus ja Arek, stuur die jankbekken maar naar huis. Kan C. Ronaldo weer lekker chillen met zijn vriendje Badr.

  6. afcamike

    Ik denk dat Polen het wel haalt tegen Portugal, wordt lastig en waarschijnlijk een saaie wedstrijd maar de Polen hebben toch meer een team en dat heeft Portugal niet

  7. Dagrump

    Zorg maar dat je heel en fit blijft !! Ik hoop dat je er 2 maakt tegen Ronaldo en Co

  8. Niels1983

    Ik zie milik liever blijven hoe goed hij ook speelt op het ek en hoeveel er ook wordt geboden hij heeft nog geen 2 jaar bij Ajax gespeeld

  9. Charka53

    Wat een groot spraak , wat hij laat zien is hetzelfde als bij Ajax het is Klompen Uit Trekken.

    1. Velibor

      Je kunt zeggen wat je wil van Ronaldo ,het is inderdaad een giga irritante kapsoneslijer maar het lijkt bij hem wel 1 kans en 2 goals en dat hele kutportugal erbij ,zo frustrerend lijkt me dat als tegenstander bah het bloed onder je nagels vandaan halen ze je haha maar het werkt altijd en er stinken er altijd een paar in!

      1. Charka53

        Zeg Velibor ik had het over Milik hoor , maar inderdaad van mij mogen ze Ronaldo naar hij sturen ik vind het ook een verschrikkelijk irritant mannetje.

  10. Mauheb

    Hahahaha Milik, hoe dan? Je had die Duitsers pijn kunnen doen, haha maar ipv daarvan, raakt ie lucht.wat een beperkte speler.

Comments are closed.