Bay verlengt contract met twee jaar

0516nextgen4

Markus Bay heeft vandaag via Instagram bekendgemaakt zijn aflopende contract met twee seizoenen te hebben verlengd. Bay kwam in 2013 over van Brondby IF maar werd daarna geplaagd door blessures. Afgelopen seizoen kwam Bay uit voor Ajax A1 en sluit komend seizoen aan bij Jong Ajax. De negentienjarige Deen verwacht een interessant seizoen in de Jupiler League en wil weer het niveau halen van toen hij net bij Ajax was.

Bron: Instagram

Related posts

19 Comments

    1. BobbyHaarms

      Gelukkig zijn er ook nog verstandige talenten en laten ze niet allemaal hun oren hangen naar zaakwaarnemers of mooie kleffe praatjes. Wat Bay betreft deze jongen staat nog maar aan het begin en heeft veel pech gehad, mooi dat zowel Ajax als Bay vertrouwen in elkaar hebben. Succes jongen, hopelijk maak je je talent aankomend seizoen waar!

    2. De seijs

      Ja bijna talenten blijven wel hij was de laatste die nu een contract krijgt .

  1. AFCA my World

    Hoe vaak hebben jonge jongens na een blessure (s) hun niveau niet meer gehaald? Kijk maar naar Fischer boilessen enz. Hoop dat het goed komt maar heb er een hard hoofd in !

    1. hackitjacki

      Klopt maar deze jongen is wel stuk jonger natuurlijk dus die heeft nog niet het niveau aangetikt uberhaupt. Ja in een andere leeftijdscategorie.

  2. paulvos

    Hoop voor hem dat hij vanaf nu voor ’n langere periode blessure vrij is, zodat hij zich goed kan ontwikkelen en bewijzen waar toe hij in staat is.

  3. Kingerwin

    Mooi dat speler en club nog steeds vertrouwen hebben in elkaar. Laten wij dat als supporters dan ook hebben

  4. Geroldkohlen

    off topic heb net gelezen dat galatasaray definitief geen Europees voetbal mag spelen, en dat sneijder nadenkt over vertrek! weet niet hoor maar als er niks met ziyech gedaan word, dan lijkt mij dit toch de volgende beste keus! nogmaals ik vind het te stil over die kanonnen, als er niet wat meer tempo inkomt piesen we weer naast de pot!

    1. Ajax nr 1

      Dit zou meer dan een kanon zijn Geroldkohlen. Wesley zou voor mij meer dan welkom zijn. Ajax make my Day please.

Comments are closed.