Albers: “Een prestigieuze club, het zou een eer zijn”

1110ajax-molde_deboer

Frank de Boer heeft nog altijd geen nieuwe club, aan interesse lijkt er echter geen gebrek. Waar eerder Everton en Southampton als opties genoemd werden, is nu AC Milan aan de beurt. Naar aanleiding van deze geruchten heeft nu ook de trainer zijn zaakwaarnemer gereageerd.

“Er is vanuit AC Milan geen contact met mij gezocht. Het zou een eer zijn om bij een prestigieuze club als AC Milan te mogen werken. Als ze willen, kunnen ze contact opnemen en zullen we praten”, zegt Albers tegen SpazioMilan. De Boer is niet de enige kandidaat bij AC Milan. Cristian Brocchi en Marco Giampaolo lijken de favorieten, terwijl ook de namen Manuel Pellegrini, Louis van Gaal, André Villas-Boas en Laurent Blanc genoemd worden.

Bron: Voetbalzone

Related posts

39 Comments

  1. BobbyHaarms

    Hoop dat Frank een mooie club krijgt. Of dat nou Milan wordt of een andere club

    1. De Ajacied

      Interesse genoeg,
      Maar nog steeds niets concreets, en daar gaat het toch om,
      Succes Frank en AC is top club voor je
      ❌❌❌

    2. De seijs

      Hoop dat Frank een mooie club krijgt. Misschien als assistent kan hij nog wat bij leren . En kan hij als een top trainer nog een keer terug keren bij ajax.

      1. BobbyHaarms

        Wat hij bereikt heeft bij Ajax in bijna 6 jaar (op papier) is echt top. Maar we zijn het er bijna allemaal wel over eens dat het spel om te janken was. Toch waren er enkele uitschieters, waarvan ik die wedstrijd tegen Barcelona toch wel het allermooiste vond. Die wedstrijd pakt niemand ons meer af.

        1. De seijs

          Ja dat is waar Bobby maar 1 of 2 in 6 jaar? is ajax onwaardig en de Nederlandse competitie is om te huilen. Dus hij heeft internationaal heel wat bij te leren om een top coach te worden.

          1. BobbyHaarms

            Absoluut. En daarbij wens ik hem veel geluk en wijsheid toe. Gelukkig kent hij de wetten van het topvoetbal maar hij moet nog veel leren.

    1. HURBIE

      Als er een club echt had gewild hadden ze zich allang gemeld,maar nu moet je maar afwachten wat er op je pad komt wat aan je wensen voldoet
      SUCCES

      1. Ajax nr 1

        Ik ook niet hoor paullus. Ik wil eerst nog wel eens zien wie er allemaal met de Boer in zee gaat. Als ze van tikkie terug en balletje breed houden moet het geen probleem zijn want daar Is de Boer een meester in.

  2. Amoebe

    Ja welke club zou nu zoveel keer kampioen willen worden in 5 jaar.

    de Boer is echt een slechte trainer….hij had tenslotte de perfecte voetballers met haarfijne techniek en een groot hart!

    De boer heeft er betonvoetballers van gemaakt.

    1. Ajax nr 1

      De laatste regel klopt Amoebe want de Boer heeft niet 1speler beter gemaakt. Hij heeft ze zelfs aan banden gelegd zodat ze stil staan in ontwikkeling.

      En wat jij zeg over kampioen worden in 5 jaar. Echt dat kampioen worden was echt overtuigd zeg. Ik durf rustig te zeggen dat je betere spelers had dan de rest en wordt je kampioen omdat de beter voetballende clubs niet het geluk hebben wat Ajax heeft gehad. Maar wees ook eens reëel en geef gewoon toe dat het voetbal niet om aan te zien was. Ik zal verder maar zwijgen over hoe hij met zijn mooie beslissingen en wissels Is omgegaan. Het Is dat de Boer zijn vriendjes achter hem stonden anders had hij allang zijn biezen kunnen pakken. Bij een topclub hoef hij dit allemaal niet te doen want die gaan voor doelstellingen en die doelstellingen heeft de Boer geen van gehaald afgelopen jaren. Dus vind jij de Boer maar een toptrainer ik niet.

        1. Litmanen

          Niet mee eens. Hij moet ergens aan de bak om te laten zien wat hij echt kan. Hij werd hier aan banden gelegd omdat hij nooit iets mocht kopen, dat mag je niet vergeten. Bosz mag direct 11 miljoen uitgeven zonder dat er iets verkocht is….

          1. Indojood

            FdB ging zelf jarenlang akkoord akkoord met een conservatief transferbeleid, alleen in januari had hij graag willen kopen. Dus dat aan banden leggen viel wel mee.

            En het lijkt alsof Ajax de geldkraan opendraait maar dat valt ook wel weer mee. Tegenover de door Bosz “uitgegeven” € 11 miljoen staat een uitgaande transfer van Viktor Fischer van € 5 miljoen.

            Dat mag je niet vergeten maar je deed het toch.

          2. Litmanen

            Bosz is nog lang niet klaar, dat zal je niet vergeten!!!!
            En de miljoenen die we vangen voor de huidige talenten heeft De Boer verdiend voor Ajax.

          3. Indojood

            Bosz heeft geen carte blanche om uit te geven want voor de aankoop van Sanchez was er al discussie tussen RvC en directie. Net als FdB heeft hij ook het beleid maar te volgen. En Cassierra was al in beeld, zelfs voordat Veldmate bij Ajax kwam, laat staan Bosz. Je kunt wel raden dat nu voor elke nieuwe aankoop er ruimte gemaakt dient te worden in de huidige selectie en er per saldo niet veel extra geld besteed gaat worden, misschien in salarissen als bv. KJH terugkomt.

            Dom geschreeuw gebaseerd op emotie en onderbuikgevoel. Als supporters moeten we hem steunen en kunnen we met de winterstop een eerste oordeel vellen. Wat een onzin om hem te bekritiseren op iets wat nog niets heeft plaatsgevonden. Hou je gewoon bij de feiten en kennis van vandaag de dag en niet wat Bosz wel of niet gaat verdienen en uitgeven in de toekomst. Hij is nog niet eens begonnen, nota bene.

            En het is niet alleen FdB die geld heeft verdiend, dat doet Ajax als geheel. Ook doe je hiermee de jeugdopleiding flink tekort, plus alle anderen die hieraan hebben bijgedragen. Daarbij ben je niet consequent want je hebt FdB hier meerdere malen bekritiseerd dat een talent als Fischer niet goed gebruikte maar je geef hem nu wel een veer in zijn reet voor het geld wat Fischer heeft opgebracht. Wat een logica!

      1. Amoebe

        Ik zeg niet dat het een toptrainer is maar de nuance is gewoon zoek!

        Hadden andere trainers met dit materiaal het echt zoveel beter gedaan?

        Ik blijf ervan overtuigd dat echte goede voetballers vanzelf goed voetbal opleveren en strijdlust!

        De echte pareltjes heb ik nu niet echt gezien de laatste jaren…..en dit kun je toch ook niet op de boer afschuiven.

        Soms moeten dingen samenkomen….een goede lichting met de juiste trainer.

        Nog een voorbeeld over nuance….Milik en Vd Hoorn zijn aan het begin van het seizoen compleet afgezaagd hier, vervolgens een paar aardige wedstrijden….en nu janken en 300 miljoen eisen.

        Begrijp je mijn standpunt?

  3. bloedgroep AFCA

    Ajax is een prestigieuze club en dat zou een eer zijn….hoop dat FdB een mooie club vindt dat gun ik hem, maar als wij hem Europees mogen treffen gaan ze er wel af

  4. Mijn Club

    Uhm, genoeg interesse. Doch NIETS van Milan vernomen? NIETS! Dus … is dit nieuws? NOPE, lijkt mij.

  5. huub

    De Boer heef de laatste 2 jaar zijn kuit flink laten verschieten!! Met zijn favorieten spel soort komt hij niet gauw aan de bak!!

  6. Indojood

    FdB heeft niet zo’n grote reputatie, al denken veel mensen hier van wel. Alleen Anderlecht heeft hem gepolst maar die heeft ie afgewezen.

    1. -buitenkantje rechts-

      Zei ik ook al eerder.. Grote clubs staan niet in de rij voor FdB.. Anders was hij al eerder vertrokken bij Ajax.. Je maakt pas naam als je internationaal successen boekt. Afgelopen 2 seizoenen geen enkele doelstelling gehaald.. Geen kampioenschap.. Geen CL.. Geen beker..

Comments are closed.