Davinson Sanchez op het verlanglijstje van Marc Overmars

0215jongajax-goahead_bergkamp_overmars

Volgens El Deportivo kan na de aanschaf van Mateo Cassierra ook nog een volgende aankoop zich aandienen. Marc Overmars heeft nog wel even de toestemming van de  Raad van Commissarissen nodig en als die er is dan halen we Davinson Sanchez binnen.

De twintigjarige Sanchez is een verdedigende middenvelder bij Atlético Nacional en moet zo’n slordige 6 miljoen gaan kosten. De RvC heeft Marc laten weten dat hij dan eerst Ricardo van Rhijn én Mike van der Hoorn moet verkopen. Davinson Sanchez zou ook nog naar Basel kunnen gaan want de Zwitsers zijn ook in hem geïnteresseerd. Al eerder haalde Sanchez het nieuws over Ajax en mocht de RvC Marc steunen dan heeft Ajax dit seizoen de tweede Colombiaan binnen gehaald.

Related posts

75 Comments

    1. De seijs

      Dat v Rijn weg moet dat kan ik begrijpen die is echt niet goed genoeg voor ajax. Maar dat v d Hoorn weg mag vindt ik raar. Die Dee het toch goed als reservespeler. Maar goed de RVC weet het allemaal zo goed dat hebben ze al jaar in jaar uit bewezen. Dus ze zullen wel gelijk hebben. Pffff het gaat weer lekker met mijn club!

      1. Toppertje

        Met deze rvc gaat het niets worden. We zijn Boilesen gelukkig kwijt(scheelt flink salaris) en Fischer is nog eens verkocht. Daar mag Marc dus 1 speler voor aantrekken. Voor de RvC is een zeer rijk gevulde kas belangrijker dan het voetbal en de supporters.

        1. De Ajacied

          Ik word zo moe van die RvC echt wat een schuimpjes zijn dat zeg,
          Eerst v Rijn en vd Hoorn verkopen voor dar Sánchez gekocht mag worden ??als we op de verkoop van 2 spelers moeten wachten om dan Sánchez nog te mogen halen,
          Ja dan vis je wel wéér echt achter het he hoor
          Bedankt RvC
          ??????

          1. Toppertje

            Inderdaad. Je zult toch echt moeten investeren om de CL te halen.

            Het zou eens goed zijn als de RVC hun beleid (volgens mij hoort de rvc geen beleid te maken) eens toelicht aan de supporters. Nu fungeert Marc als de kop van jut terwijl hij gebonden is door de RvC. Afgelopen winter mocht er ook al geen extra spits bijkomen. Iedereen ziet dat we zonder versterkingen niet verder komen en ondanks dat er 2 spelers weg zijn moet er toch weer eerst verkocht worden na de eerste aankoop. Ik vrees het ergste voor komend seizoen.

          2. BobbyHaarms

            Spijker op zijn kop Toppertje, tegen de tijd dat Van Rhijn en vd Hoorn verkocht zijn zijn alle kersen alweer van de taart geplukt en loop je (alweer!!) achter de feiten aan. En tegen de tijd dat je team dan eindelijk is ingespeeld op elkaar lig je er Europees allang alweer uit en sta je in de competitie een straatlengte achter. Leren ze het dan nooit? Opmuggen met die RVC en dat bestuur onder leiding van die gluipert Henrichs!

          3. Velibor

            Die Rare Ventjes Club lijkt wel een oud bestuur van een bank of zo, als je een euro wou lenen dan moesten er zeker 2 tegenover staan , over de T.h.t dus zoiets.

          4. HURBIE

            Wat een stelletje onzakelijke schrapers is de RVC
            Ga toch zo snel mogelijk bvan die beurs af

          5. Mijn Club

            Tja, idd Bobby. En zo lopen we jaar in jaar uit achter de feiten aan. Wat een beleid !

      2. KBouter

        Ajax moet doorselecteren, op een niveau voetballen wat Vd Hoorn heeft, moet Ajax niet willen, Ajax moet omhoog. vd Hoorn..aardige jongen, dat wel..maar niet van het gewenste niveau wat we willen. Ook Veerman zal het lastig krijgen als Sanchez komt, en ik weet zeker, wanneer er een dijk van een middenvelder bijkomt, ook Klaassen niét van een basisplaats uit mag gaan. Nee, de lievelingetjes van d Boer beginnen helemaal op 0 bij Bosz.

  1. Toppertje

    Ja op die manier grijp je ernaast. Als je graag een speler wilt dan moet je ook risico’s durven nemen. Het verkopen van 2 spelers kost zoveel tijd dat je altijd te laat bent. Zeker als er meerdere gegadigden zijn.

    1. 11Younes11

      Het is al te laat, Sanchez is al in Zwitserland voor een medische keuring..
      Lekker gedaan, RvC..

  2. Geckoo

    Weer die begodverdomde kut RvC die het beleid bepalen! Zij hebben een controlerende functie… Wanneer gaan de lieden dit nou eens begrijpen??

  3. Reub

    Ze zoeken nog een flankspeler toch!? Bij Casierra in het team zit de juiste ajax speler voor op de flanken. MARLOS MORENO!!!

  4. paulvos

    Voor Nederlandse begrippen deed Mike het wel aardig, maar internationaal komt hij toch te kort, dus hoop dat de rvc overstag gaat.

    1. De seijs

      Maar Paulvos we spelen toch alleen maar nationaal met deze RVC. Als die gasten van RVC hun DIK betaalde salaris maar krijgen.

      1. nick-afca95

        Ik vraag me serieus af wat die nou per jaar binnen harken. En wat doen ze er nou voor? Alle plannen waar geld mee uitgegeven gaat worden tegen houden. Iedereen zeikt maar over Marc maar als de RvC een keer mee zou werken had hij echt al veel meer spelers binnen gehaald. Marc mag van mij lekker blijven, die hele KUT RvC moet de deur uit geflikkerd worden.

  5. afcadeluxe

    jezus,wordt er doodmoe van,eerst verkopen en dan pas halen,zo vissen we steeds achter het net en als ze verkopen is voor een spotprijs,las net dat veltman maar 8miljoen kost,die is gvd international en 1dragende speler,wanneer gooien ze die rvc eruit?echt niet te geloven,stelleltje rukeenden

    1. BobbyHaarms

      Zoals bekend was zitten er een hoop rotte plekken binnen Ajax, en die zitten er echt niet voor de club hoor! Geef Sjaak Swart maar een mooie functie dan weet je iig zeker dat het clubbelang voorop staat ipv het geld ?

        1. BobbyHaarms

          Ja, maar dan een revolutie die doorpakt afcadeluxe. De grootste gluipert (Henrichs) wist zich er als een rat doorheen te wurmen. Alleen mensen met echte CLUBLIEFDE aan de macht anders graaf je uiteindelijk je eigen graf!

  6. Gianni

    Rot toch is op met die rvc 100 miljoen op de bank en nog zielig lopen doen over dat geld koop die jongen nou maar barca is niet voor niks geïnteresseerd kan wel een grote speler worden dan verdien je het weer terug

  7. f-side64

    weer 1 jochie dus dit wat ze bij Ajax ervaren spelers noemen 18j 19 j en 1 van 20 zo houden ze wel hun vette eindejaars premie.

  8. Geroldkohlen

    wat een achterlijk gedoe zeg van het rvc, er zijn toch al spelers vertrokken dat was de eerste voorwaarde, boilessen zijn contract is afgelopen die verdiende het meeste, dus wat lopen ze te zeiken! en dan denk ik liever laat die Sanchez en stop die 6 miljoen bij het bedrag om ziyech binnen te halen!

  9. KBouter

    Columbianen zijn in het algemeen winnaars, daar kan onze vriend Veltman zijn borst mee nat maken. Terecht dat Ajax vd Hoorn wegdoet, die jongen komt te kort en wil graag elke week spelen. Sanchez zal denk ik gehaald worden voor de RCV dus kan Veltman zijn borstje nat maken en wanneer Veltman dit gaat verliezen, zal Veltman de rol van vd Hoorn over gaan nemen. Veltman heeft nog het geluk dat hij zowel centraal als op de back positie uit de voeten kan, dus die maakt zijn wedstrijden wel.

    Goede zaak..Zuid-Amerikanen (slopers) bij Ajax, wanneer ze tenminste toegevoegde waarde hebben, bij psv hebben die zuid-Amerikanen dat in ieder geval wel.

    1. BobbyHaarms

      Dat is zeker waar, zelfs in een tank kom je zo’n Zuid Amerikaan nog niet voorbij. Maar ik vraag me oprecht af of dit de kanonnen zijn waar ze ons lekker mee maakten..

    2. AFC98

      Wat is er mis met Veltman ineens? Beste verdediger van vorig seizoen (met tete), en hij kan er ineens niks van? En de winnaarsmentaliteit bij Veltman zit wel goed hoor, kan je je die tackles tegen PSV thuis nog herinneren? Keihard

    3. ajacied078

      veltman kan naar fiorentina… bron ad ok. maar dat is zo slecht niveau toch niet?

  10. Reneb

    dus met anedere woorden, Marc begrijpt het wel, maar wordt beperkt in de mogelijkheden die er wel horen te zijn. voetbal wijsheid zit niet in de Raad van Claustrofobie….Alles binnen houden zeker…..

  11. bloedgroep AFCA

    welke race doen wij als Ajax nou aan mee? CL, eredivisie, knvb beker of rihkste en gierigste club van Nederland? volgens mij was het namelijk dat voor elke groei toch echt geïnvesteerd moet worden..

    1. BobbyHaarms

      Haha nou dat snappen ze bij Ajax niet bloedgroep AFCA, die zien alleen maar dollartekens ?

  12. Rinus

    Ze denken dat ze een beker krijgen voor de titel, “Rijkste club van Europa”.

    1. BobbyHaarms

      Nou die krijgen ze ook Rinus. Maar ook elk jaar de beker van “Het lachertje van Europa”

      1. afcadeluxe

        dat lachertje zijn wij,de ajaxfans,hun lachen elke maand als ze hun bankafschrift zien,en einde jaar liggen ze dubbel als de bonus erbijkomt….

        1. BobbyHaarms

          De Ajaxsupporter is er vooral om zoveel mogelijk leeg te knijpen. Volgens mij is Ajax van de supporters en niet van die smerige zakkenvullers.

          1. afcadeluxe

            helemaal eens bobby,maar dat moet dan maar veranderen,voel me zo erg genaaid door die mallooten van de rvc,en met mij vele supporters!

  13. -buitenkantje rechts-

    Rvc controleert of directie beleid goed uitvoert.. Daarbij behoort bv salarisplafond.. en de regel dat je eerst moet verkopen voordat je zelf koopt.. RvC doet gewoon haar werk waarvoor ze zijn aangenomen jongens.. Ze maken het beleid niet. Dit beleid is na de Cruijff revolutie ingezet, zodat we niet met 2 kleedkamers vol contractspelers zitten.. Op zich vind ik dit prima beleid.. Tenzij dit de slagvaardigheid in de weg zit. Ajax onderkent dit ook en is nu al met aankopen bezig voordat er verkocht is.. Beleid is dus al versoepeld. Bovendien wordt hier soms gedaan alsof iedere aankoop ook direct een aanwinst is voor Ajax 1.. Uit de praktijk blijkt dat dit lang niet altijd het geval is.. Zo ook deze Sanchez.. Lees eerst eens wat voetbalkenners over deze speler zeggen.. Positioneel en fysiek sterk, maar traag en kan qua techniek nog veel leren.. Dus om de RvC nou direct voor Rioolratten uit te maken…

    1. Indojood

      Prima reactie BR. En wat heeft het voor zin om nu je hele budget te gaan verspelen aan allerlei aankopen. Na het EK komt de boel in beweging en dan is het zaak om scherp te zijn.

    2. BobbyHaarms

      Het gaat op zich ook niet om dat stuk van het beleid BR want ik begrijp ergens gerust wel dat ze zich daar aan willen houden (is financieel ook verstandig, kijk het verleden er maar op na). Maar punt is dat er te laat gehandeld wordt. Wat Indojood al aangeeft het gaat om het snel schakelen, maar ik denk dat je na het EK daarvoor te laat bent. Stel een Milik draait een weergaloos EK, dan kunnen alleen de allerrijksten hem nog kopen en dit geldt natuurlijk ook voor spelers die Ajax wil kopen die eventueel meedoen aan een EK. Maar even helemaal los hiervan: er zitten gewoon mensen bij Ajax die er niks te zoeken hebben en er puur voor het geld zitten. Niet omdat ze Ajax nou zo geweldig vinden. In mijn ogen gewoon rioolratten (Henrichs).

      1. afcadeluxe

        oh ja,las ergens dat die pillendraaiers uit leverkusen een doorverkooppercentage van 30%op milik hebben,als die al verkocht moet worden houden we er niet veel aan over

    3. KBouter

      Peter Gerards..al jarenlang voetbalmakelaar in Zuid-Amerika en kenner van Zuid-Amerikaanse spelers/talenten….”In mijn ogen heeft hij alle kwaliteiten, die een moderne verdediger nodig heeft. Hij heeft snelheid, kracht, is goed in één-tegen-éénsituaties, is sterk in de lucht en kan goed opbouwen”, aldus Gerards.

      Zo traag zal hij dus wel niet zijn.

  14. Indojood

    Ik weet niet of we te laat zijn. Het is 18 juni en de transferperiode loopt tot 1 september. Te snel willen kopen verhoogt de kans op miskopen. Vind dat we tot 1 juli de rust moeten bewaren, als daarna er nog geen beweging is dan mag er wel actie worden ondernomen.

    1. BobbyHaarms

      Dat klopt ook wel, beter de rust bewaren dan overhaast handelen. Maar hadden ze niet al veel eerder hun huiswerk moeten doen? Stel er komt morgen een club voor Bazoer en Klaassen, dan moet je allang voorbereid zijn op eventuele opvolgers. Liefst natuurlijk eigen jeugd indien mogelijk, maar je moet ook voorbereid zijn voor een mogelijke opvolger(s) van buitenaf en dus razendsnel schakelen. Dat idee krijg ik niet echt bij Ajax. Komt nog eens bij dat je over enkele weken voorronde CL moet spelen, dan zou het wel prettig zijn dat je team zoveel mogelijk op elkaar is ingespeeld anders kan je bijna wel raden hoe die voorronde afloopt…

      1. BobbyHaarms

        Ook vind ik het al jaren van de zotte dat de transferperiode loopt tot 1 september. Gewoon tot uiterlijk 31 july en klaar. Toch belachelijk dat wanneer de competitie hier allang bezig is ze nog uitgebreid bij je mogen winkelen? Zeker bij Ajax de laatste jaren meer regel dan uitzondering.

      2. Indojood

        Dat weten we pas als Bazoer en/of Klaassen daadwerkelijk verkocht worden. Tot die tijd blijft het gissen. Vind overigens wel de woordkeus “kanonnen” van Overmars ongelukkig. Nu wordt dit te pas en te onpas gebruikt door ons. Verder reageren we op elke scheet van een journalist of medium, waar ik ter wereld en houden we meteen Ajax verantwoordelijk. Tegelijkertijd houden we doodleuk pleidooien voor Van den Hoorn en het behoud van de nummer 10 positie. FdB 2.0. Lekker achterin oeverloos tikkie breed en dan de lange bal geven omdat het middenveld niet bereikbaar is. Hoop echt dat Bosz van die onzin afstapt en iemand op 6 neerzet zoals Busquets bij Spanje en Barça. Dat vind ik belangrijk en daarop moeten eventuele aankopen op afgestemd worden.

  15. Rinus

    Mogen de trouwe supporters die elk jaar braaf paar meier aftikken ook hun verlanglijstje inleveren Marc? Supportershome for example?

    1. -buitenkantje rechts-

      Yep.. Ook gelezen.. Is de RvC toch bezweken onder onze druk..?

    2. BobbyHaarms

      Dan neem ik mijn woorden terug. Prima en snelle actie van Ajax, maar betekent dit dus dat er achter de schermen van Rhijn of vd Hoorn verkocht wordt zodat er nu groen licht is voor deze aankoop? Ben ook benieuwd wat er uiteindelijk met Milik gaat gebeuren en of er nu ook eens ingezet gaat worden op ervaring (Huntelaar?)

        1. BobbyHaarms

          Haha in dat geval moeten we ons maar eens gaan beraden wat voor stappen we nog meer kunnen voorstellen. Ik zat te denken aan een mooie functie voor Wim Jonk, wat jij? ?

          1. Indojood

            Zeker, die zou ik meteen binnenhalen als Hoofd Jeugdopleiding want die positie is al een tijde vacant.

          2. BobbyHaarms

            Eens! RVC even opletten en lezen jullie mee? Indojood zegt hier zeer wijze dingen ?

          3. AFCA my World

            Oh wat zou ik die graag terug zien komen,maar hij is op zo’n rotte manier buitenspel gezet dus dat zal waarschijnlijk niet meer gebeuren !

  16. AFCAkenneth

    Telegraaf bericht dat de transfer van Davinson Sánchez is afgerond. Maandag medische keuring

Comments are closed.