‘Naast Ajax en Sevilla toont ook AS Monaco interesse in Bruma’

1122bruma

Ajax heeft onlangs kenbaar gemaakt dat het interesse heeft in de Portugees Bruma die momenteel op de loonlijst staat bij Galatasaray. Bruma kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Real Sociedad en heeft het daar naar behoren gedaan. De speler kan dan ook rekenen op belangstelling en naast Ajax en Sevilla heeft ook AS Monaco de Portugees op de radar. Galatasaray heeft inmiddels een prijskaartje van acht miljoen om de nek van Bruma gehangen die zowel op de flanken als achter de spits inzetbaar is.

Bruma werd geboren in Guinee-Bissau, en verhuisde als kind naar Portugal. Hij doorliep de jeugdopleiding van Sporting Club de Portugal. Op 11 augustus 2012 maakte hij zijn profdebuut in het eerste elftal van die club.Begin september 2013 werd Bruma na een conflict met Sporting voor een bedrag van 10 miljoen euro verkocht aan Galatasaray, waar hij zijn handtekening zette onder een vijfjarig contract. Bruma heeft hierdoor nog een contract tot medio 2018 in Instanbul.

Bron: Foot Mercato

Related posts

30 Comments

    1. De Ajacied

      Dat die lampekap van Bruma ??
      Nee deze Portugees komt ook niet hoor, geloof me
      ❌❌❌

        1. HURBIE

          Interesse tonen doet AJAX altijd wel maar iets definitiefs gebeurd er nooit
          KANONNEN???????????

          1. rickert

            informeren kan altijd, de prijs die afschrikt of de ontbrekende interesse van de speler zal nog voor heel wat van deze momenten zorgen.

          2. BobbyHaarms

            Ajax doet het tegenwoordig net als de politie met die zgn. kanonnen. Als ze gaan schieten roepen ze ook “Pang pang!!” ?

          3. BobbyHaarms

            Zeg dan niet dat je kanonnen gaat halen maar in plaats daarvan plastic plaffertjespistolen. 8 miljoen geeft Ajax toch nooit uit, zelfs niet met hun mond.

        2. Litmanen

          Belachelijk. Hoef je niet te plaatsen hier als er belangstelling in het buitenland is. Kansloos.

    2. AFCA my World

      Nee ben er niet rouwig om ook, het is een onruststoker, die willen we dus niet,is ook geen topper !

      1. rickert

        Als ik de beelden van deze jongen heb gezien, is hij redelijk behendig, alleen niet zo’n koele afmaker.. maar een speler die eens de achterlijn haalt is in combi met Milik of Huntelaar geen slechte optie, lijkt mij. Younes Milik/Huntelaar Bruma, lijkt mij een voorhoede waar je mee aan kunt komen.

  1. marcussboss

    hopen dat hij slim kiest! bij ajax staat hij sws in de basis en vind het echt een goede voetballer dit ! ❌❌❌???

  2. AFC98

    Dit is wel een goeie hoor op rechtsbuiten… Beter dan el ghazi, of hij moet weer gaan spelen zoals de eerste 8 wedstrijden van vorig seizoen. Maar deze bruma heeft veel snelheid, wat we niet echt hebben met younes en milik/Huntelaar. Cerny heeft dat wel, maar daar van hem kan je niet verwachten 40 wedstrijden te spelen. Dus ik zeg halen, en dan kan je el ghazi verkopen.

    1. marcussboss

      heeft younes geen snelheid? dan zou ik toch ajax volgen I.P.V. Turkse competitie…Younes is juist hartstikke snel joh

  3. Geroldkohlen

    als Monaco in het spel is kan je het vergeten, die gaan met olie geld smijten.

  4. Ajax nr 1

    Ajax heeft alleen maar interesse in spelers die een vermogen kosten. Leuk smoesje om dan weer af te haken. Allemaal groot spraak van een rijke voetbalclub die geen geld wil uitgeven.

    1. f-side64

      Jij spoort echt niet hè Gmail iwan Berghuis kan het watford niveau niet eens aan

  5. Indojood

    Er wordt hypernerveus gereageerd op elk nieuwtje. Overmars zei vorige week dat hij binnen enkele weken een paar aankopen hoopt te kunnen presenteren. Als eind juni er nog niets is, dan moeten we inderdaad opschieten. Tot die tijd zie ik wel wat er gebeurd.

  6. Mauheb

    Leuk spelertje, maar zeker geen “kanon” en die zal er ook wel geen komen, hoe hard we hier ook roepen. Pffff altijd dat zelfde……… Met dit slappe bestuur gebeurt er niets

Comments are closed.