‘Janssen aast op avontuur in buitenland en is niet meer haalbaar voor Ajax’

0530vincent_janssen

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Vincent Janssen komend seizoen bij Ajax speelt. De begeerde aanvalsleider van AZ, met 27 doelpunten topscorer van de Eredivisie, droomt namelijk van een lucratieve transfer richting een Europese topcompetitie.

“Met het jaar dat Vincent heeft gehad is hij in principe niet meer haalbaar voor een Nederlandse club. Er heeft ook nog geen enkele club uit Nederland naar hem geïnformeerd”, aldus directeur voetbalzaken van AZ Max Huiberts tegenover Voetbal International. “Vincent aast ook op een avontuur in het buitenland. Tenminste, dat vertelde hij mij toen ik hem voor het laatst sprak.”

“Er wordt heel veel naar hem geïnformeerd vanuit het buitenland”, vervolgt Huiberts. “Er is echter nog niets dusdanig concreet dat een transfer aanstaande zou zijn. Als het al tot een transfer gaat komen.”

Bron: VI.nl

Related posts

52 Comments

    1. Reno

      Zijn ego is te hoog als je kijkt naar wat hij heeft gedaan, 1x topscorer wil niet zeggen dat je meteen overal naar toe kan, hij droomt te veel!

      1. Charka53

        Hij zal wel denken zo goed ben ik niet maar als ze in Verweggistan een hoop geld neer tellen zit ik voor de rest van mijn leven op rozen . Wel slim van hem

    2. De seijs

      Ajax moet vol voor janssen gaan. Milik is denk ook al bezig om weg te komen. En anders is ajax weer telaat.

          1. Litmanen

            Goed dat hij zelfvertrouwen heeft, maar je kunt het overdrijven. Als hij verstandig is dan neemt hij een tussenstap. In het buitenland is dat onmogelijk. Dat zie je aan Siem de Jong. Tribuneplaatsen bij een tweederangsclub in Engeland.
            Als hij niet verstandig is, dan haalt hij een goed twee of driejarig contract op en is het daarna waarschijnlijk afgelopen met hem.

          2. De Ajacied

            Hopelijk wordt hij geen
            2e Depay, !!!!!
            Domme zet Vincent, maak nog ff tussenstop bij Ajax en maak dan een echte klapper van zo’n 30 miljoen
            ❌❌❌

          3. Remco425

            Klopt, Ajax zou een goede volgende stap zijn. Kijk naar Suarez. Nu komt hij van AZ, dat zegt helemaal niemand iets. Dan komt hij bij een middenmoter in de EPL en als hij 3 wedstrijden niet scoort gaat hij op de bank en daarna naar de tribune. Hij zal daar 0,0 krediet hebben. Hie heet die gast ook alweer die van Heerenveen als topscorer direct naar de EPL ging? Juist ja. En die scoorde nog meer en de Eredivisie was toen beter dan nu…

    3. AjaxKat

      Jongens, kijk eens wie dit zegt… De directeur voetbalzaken AZ. Die wil de prijs van Janssen omhoog drijven. Hij is echt wel haalbaar, maar MO moet de portemonnee trekken. Daar ligt het probleem.

    4. Geroldkohlen

      Lijkt meer op een spelletje van Az om de hoofdprijs voor Janssen te krijgen, Ajax zou er gewoon goed aan doen om hem binnen te halen, voor een goede spits mag je best wel wat €€ neerleggen.

  1. rickert

    1 goed seizoen in Nederland en niet eens bij een topclub en hij wil al naar het buitenland, dan mag hij gaan ook.

    1. Remco425

      Maak daar maar een half goed seizoen van, want pas na januari begon hij echt te draaien.

  2. EvdB

    Ajax is dus weer eens te laat. Was er al bang voor.
    Op tijd anticiperen en je selectie op sterkte houden is een kunst.
    Dat kunnen die gloeilampen veel beter.

    1. Ajaxslied

      Ajax is niet te laat. Ik ben blij dat hij niet komt milik is een betere spits. Het is zelfs een schande dat hij in het nederlands elftal staat terwijl we een huntelaar en van persie hebben. Janssen raakte tegen Ierland geen knikker.

      1. Litmanen

        Helemaal eens. Hoe kun je Huntelaar en Van Persie nou afschrijven als je dat zooitje ongeregeld ziet!

    2. Remco425

      Inderdaad, zoveel beter dat ze de nr.17 van de Eredivisie nodig hebben om kampioen te worden…

  3. Toppertje

    Haha 1 jaar goed spelen en dan niet meer haalbaar voor Nederlandse clubs? Denk eerder dat Janssen maar vooral AZ teveel geld denken binnen te kunnen halen. Voor Ajax geen probleem hoor. Als AZ aan zulke bedragen denkt wordt het risico toch te groot voor een speler die zich nog moet bewijzen comstant te zijn.

    1. BobbyHaarms

      Klopt, als je na 1 redelijk seizoen bij een subtopper al denkt dat Barca en Real voor je op de knieën gaat heb je het wel heel hoog in je bolletje. De geleidelijke weg levert onderaan de streep nou eenmaal veel meer op, maar als hij wil dat zijn carrière nu al stokt moet ie vooral lekker gaan.

      1. Litmanen

        Misschien praat hij momenteel iets teveel met Depay? Zou een hoop verklaren…..

        1. BobbyHaarms

          Juist dan zou hij beter moeten weten! Maar ipv een glansrijke carrière proberen op te bouwen op de weg der geleidelijkheid willen sommige heren liever op hun 25-ste helemaal binnen zijn en verder 10 jaar een houten reet kweken op de reservebank.

  4. dickst14

    Hij staat wel al in het Nederlands elftal. Maar goed 2 jaar Ajax had ie niet slechter van geworden. jammer voor hem dus.

  5. bloedgroep AFCA

    mag hij straks mooi de bank vullen bij een topper in het buitenland en dan jankend terugkomen naar Nederland waar geen topclub hem meer wil

  6. Ajax nr 1

    Voor Ajax niet meer haalbaar haha die Is leuk!!!!Als Ajax wil kopen ze zijn hele familie op:-)) maar dat moet je ook niet willen. Janssen als je naar het buitenland wilt gaan ga dan maar lekker. Ajax moet spelers hebben die het willen en het een eer vinden om in het Ajax-shirt te mogen spelen anders EXIT.

    1. Velibor

      Zo is dat fijn laten gaan en er eentje halen die wel graag wil,wat denkt die gast nou eigenlijk ?.

  7. Gert Ajax

    Verstandiger om te wachten en eerst in Nederland de volgende stap te maken maar ja geld……….

  8. Gero77

    Hoe zeggen ze dat ook alweer…. Één zwaluw maakt nog geen zomer…. Kom op een top seizoen maakt hem niet gelijk een topper….. Net zo min als leicester volgend jaar de champions leage gaat winnen…..of zelfs weer kampioen wordt….. Pff blaaskaken

  9. ajaxhoger

    Die gaat naar het buitenland , om vervolgens bij psv terecht te komen net als alle andere van 010, want daar krijgen ze een stijf pieleke van in eindhoven , zelf leiden ze helemaal niks op ,

  10. Mauheb

    Ajax nr1 daar zie ik er anders nog maar weinig van de laatste jaren!………

    1. Ajax nr 1

      Ik ook Mauheb. Ajax wordt ook niet meer serieus genomen. Dat heeft Ajax toch echt aan zichzelf te danken met het mooie beleid wat er gevoerd wordt.

      1. Ajax1958

        @ Mauheb en Ajax nr 1……………idd, het enige juiste antwoord ( en dat doet pijn)

  11. f-side64

    laat gaan die Jansen dat word 1 spits van een nietszeggend clubje op het 3de niveau in Engeland d8 hij nou serieus bij Chelsea man. u en city terecht te komen word eerder hull city of zo

  12. Velibor

    Tja hij maakt er wel weer eentje natuurlijk dus zeg het maar,ik weet het ook niet zeker.

  13. fantommie2

    Als hij zelf naar ajax wil kan het wel. Als hij inderdaad meteen naar buitenland wil dan vergeten en door. Vind het zelf wel goed om te horen dat ajax gaat voor een jong supertalent en huntelaar. Goeie combi strategie. Milik mag een top EK spelen en dan weg

  14. Heldenzoon

    Ik vind hem dus erg goed. Van mij mag Ajax de knip trekken, type Kane – schieten graag en juist omdat hij er zoveel scoorde bij AZ. Hoeveel spitsen heeft Ajax die zoveel doelpunten maken?

  15. Ramon1

    Maak nie uit haal die gast uit Colombia die gasten hebben vaak wat extra’s denk dat ajax wel wat van die gasten kan gebruiken die er vol voor gaan

Comments are closed.