Gelderlander: ‘Ajax geïnteresseerd in NEC-doelman Jones(34)’

0530brad_jones

NEC-doelman Brad Jones zou in de belangstelling staan van onder meer Ajax en Vitesse, zo meldt De Gelderlander. Het contract bij NEC van de 34-jarige sluitpost loopt op 1 juli af.

,,Ik heb dit seizoen bij NEC netjes afgesloten. Nu komt de toekomst aan bod. Alsnog blijven bij NEC? Ik ben op een eerste aanbieding niet ingegaan. Omdat ik rust wilde. Tijd om alles op een rij te zetten. Maar ik sluit NEC niet zomaar uit, hoor”, aldus de voormalig speler van onder meer Middlesbrough en Liverpool in een interview met de Gelderlander.

Bron: De Gelderlander

Related posts

16 Comments

      1. BobbyHaarms

        Als ie als vervanger mocht komen van Boer en hij heeft de kwaliteiten..why not? Veel geld zal ie als transfervrije speler niet kosten voor Ajax dus dat past uitstekend in het beleid van weinig tot niets investeren om je selectie aantoonbaar beter te maken.

        1. Litmanen

          Is een uitstekende keeper. Tweede helft van de competitie zelfs een van de betere in de eredivisie. Ervaren en betrouwbaar. Lijkt me een uitstekende reservekeeper. En leeftijd zegt niets hier. Fit kan hij nog vier jaar mee.

  1. Iamsterdam2015

    Pfffft. Met alle respect echt waar maar kom op man…….34!?!???!?!??

  2. Slingertje.

    Zeker voor Lucky Ajax op de bank achter v d Sar.
    Wie heeft dit in godsnaam verzonnen bij Ajax!!!

    1. Velibor

      Ja ervaring moest er toch komen. Haha ach als 2e keep wat boeit et wie er op de bank zit,lijkt me een geschikte peer.

Comments are closed.