Ajax en FC Utrecht in gesprek over toelating uitsupporters

ajax-utrecht

Een afvaardiging van Ajax en FC Utrecht hebben afgelopen vrijdag een overleg gehad omtrent het toelaten van uitsupporters bij duels tussen beide clubs. Momenteel is daar nog steeds een verbod op waarbij onder andere beide supportersverenigingen de mogelijkheden hebben bekeken om dit op korte termijn toch weer mogelijk te maken. Het plan is om met ingang van het nieuwe Eredivisieseizoen het uitvak weer gevuld te hebben met supporters van de bezoekende club. Voor de Klassieker tussen Ajax en feyenoord lijkt het plan nog steeds ingewikkelder daar beide clubs te kennen hebben gegeven dat de maatregel voor onbepaalde tijd van kracht blijft.

Bron: Ajaxlife

Related posts

13 Comments

  1. De seijs

   Het stadion hoort van iedereen te zijn. Kom op supporters de bal ligt bij jullie. We moeten er voor zorgen dat we overal weer welkom zijn.

   1. Litmanen

    Onbegrijpelijk dat we die gasten weer gaan toelaten in de Arena. Zij misdragen zich en wij werden gestraft. Dat is nog steeds niet rechtgezet.
    Niet door Utrecht en ook niet door de KNVB.
    Ook het Ajaxbestuur had hier een veel harder standpunt in moeten nemen. Wij worden keihard gestraft na een incident tegen Feijenoord ( en terecht) en in Utrecht en Rotterdam lachen ze zich rot.

    1. Charka53

     Dat is waar Litmanen maar laten we nu met een schone lei beginnen en laten zien dat we als volwassenen mensen naar het voetbal kunnen en ons gedragen.

 1. SPHAFCA

  Hopen dat het weer mag, toch 1 van de leukere uitwedstrijden. Dan ga ik er zeker heen

  1. BobbyHaarms

   Zeker een leuke uitwedstrijd dit. Maar het lijkt steeds alsof WIJ de boemannen zijn, de supporters van Utrecht waren afgelopen seizoen fout hierin en werden nog beloond ook.

   1. Ajax nr 1

    Niet alleen de Utrecht supporters waren fout Bh wat dacht je van het bestuur van Utrecht en de knvb. Maarja ik hoop ook dat het goed komt voor beide partijen.

 2. paulvos

  Laten ze eerst maar eens doen dat Ajax supporters daar heen mogen komen, dan zien we daarna wel verder.

 3. bloedgroep AFCA

  Laten we hopen dat iedereen met zijn verstand denkt en niet met emoties….voetbalwedstrijd zonder publiek uit of thuis is geen wedstrijd

 4. EvdB

  Ik zeg : Nooit meer toelaten
  Laat de kwestie met Utrecht-uit in het afgelopen seizoen een les zijn.

 5. koensiemerink

  laat dit de straf zijn voor fc Utrecht supporters zijn na het belachelijk van de Directeur van zanen zelf zo probleem van maken dus dan kun je dit op rekenen

Comments are closed.