De Sa tekent vierjarig contract bij Slovan Bratislava

0815ajax-willem2_desa_dijks

Lesley de Sa is de volgende speler die vertrekt bij Ajax. De buitenspeler heeft een vierjarig contract getekend bij Slovan Bratislava, de nummer twee van Slowakije. De Sa  werd de voorgaande twee seizoenen aan achtereenvolgens Go Ahead Eagles en Willem II verhuurd maar dat bleek niet echt een succes. Hierop heeft Ajax besloten om afscheid te nemen van De Sa die transfervrij de overstap maakt naar Bratislava.

Bron: VI

Related posts

102 Comments

    1. Litmanen

      ik zei het al: je kunt straks een heel redelijk elftal opstellen met afdankertjes. Eens opletten straks als de een na de ander belangrijk gaat worden. Moet je ze maar niet afdanken voordat je ze echt een kans hebt gegeven.

      1. pietprecies

        Nee moet je dan alle spelers maar houden? Je kan er maar 11 opstellen en als fdb nog meer had doorgewisseld dan hadden er zat mensen vooraan gestaan om dat af te kraken….

        Beetje onzinnig dus.

        Natuurlijk zou het kunnen dat er een ineens doorbreekt, part of the game..

        1. HURBIE

          Benieuwd of er ook nog iets bijkomt
          Maar zullen wel in stilte met spelers bezig zijn
          HOOP IK

          1. De Ajacied

            Nee hoor
            Wel jammer dat zulke spelers weg gaan
            Succes Lesley
            ❌❌❌

    1. De seijs

      Die ondertoon van jou . Echt zielig zegt weer genoeg over jou INDOJOOD.

        1. De seijs

          Het zou een beetje kerel zijn als hij zou reageren. Maar net als voorheen begeeft hij zich dan op glad ijs. En dan dondert hij er doorheen.

          1. rickert

            De Seijs, wat ben jij een ongelofelijk naar mannetje.. je IQ is net zo laag als de temperatuur in Siberië. Dat geeft helemaal niks, maar doe dan niet zo interessant.. Indojood komt op mij en ik denk op veel anderen niet over zoals je hem beschrijft. Je generaliseert, je kleineert.. en als iemand jouw mening niet waardeert, dan toont je vocabulair al snel aan, wat je bent. naar, bitter en zielig. Ik zou je willen verzoeken om te kappen met dit trieste gedrag en je conclusies voor je te houden… wat jij zegt over Indojood, dat vind ik echt niet kunnen, respectloos en walgelijk. De situatie in dat land is daadwerkelijk niet te best, intolerant, dat is feit, geen fabel.

          2. rickert

            voor de mensen die zich irriteren aan mijn nogal geirriteerde reactie, excuses, ik wil niemand tot last zijn, maar ik vind de toon van De Seijs over onze supporters/nederlands met een dubbel paspoort of enkel een andere huidskleur te walgelijk, los van dat er haat ten toon gespreid wordt ten onrechte… hoop dat jullie me kunnen vergeven??

          3. Litmanen

            Nou ja, zolang jij maar niks achterlaat daar. Daar moeten we toch niet aan denken….

          4. De seijs

            Jij snapt er echt niks van. En ik geef mijn mening hier of jij dat nou leuk vindt of niet .En anders lees je het maar niet .En van mij hoef je niet te reageren. Meeloper.

          5. In memory of J.C.

            Was het weer lekker? Moet zeggen, je hebt uithoudingsvermogen ook al is het nu druppelgewijs.

          6. Litmanen

            Je hebt gelijk seijs, memory blijft ook doorgaan met zijn eigen zin of onzin.

          7. De seijs

            Ja en daarom gaat de Sa daar voetballen . Of wil jij nou zeggen dat de Sa niet wijs is . Hij gaat daarheen klaar uit . Niet zo dramatisch doen knul.

          8. rickert

            daar is Seijsie geweldig in.. iedereen is een mongool hier. behalve hijzelf. logica of naïviteit?

          9. In memory of J.C.

            Beter hand in hand dan telkens de hand aan jezelf. Rukkertje.

          10. De seijs

            Jammer maar probeer eens eerlijk te zijn . Lees zijn verhaaltjes eens over mij. Niks anders dan denigrerend en dat zou ik moeten nemen ?Hij krijgt gewoon de bal terug en dat stoort hem. Maar dat zie jij niet of je durft daar niks van te zeggen bang dat je de wind van voren krijgt. Maar je zal je er wel weer uit willen lullen meeloper.

          11. rickert

            Ik vind ook dat jij het afdwingt, dat er denigrerend over je gesproken wordt. Dat je me een meeloper vindt, omdat ik mijn eigen mening verkondig, vind ik helemaal bijzonder. Uberhaupt dat je een punt wil maken, maar hetzelfde naar mij doet. Maar ga er lekker mee door. Iedereen kotst je uit, als je niet snapt dat je dat zelf veroorzaakt, dan mag je onder die steen blijven.

          12. De seijs

            Rickert jij vind dat ik het afdwingt? Hier onderin zegt indojood dat hij mij uit de tent lokt (heeft hij al meerdere malen gezegd ) en dan ga je mij iets verwijten? Wees eens een kerel en behandel iedereen gelijk. En wees eens eerlijk en kaatst de bal niet eens terug. Of kom eens niet met een slap excuus. Wijs indojood eens op zijn gedrag hier voor .Toon nu eens ballen. Mij benieuwen of jij durft.

          13. rickert

            Ik ga geen verdere discussie aan met iemand, waar geen discussie mee te voeren is. Beetje zelfreflectie zou je sieren.

          14. De seijs

            rickert ik wist het. Wat ben jij een verschrikkelijke grote PAARDENLUL nu moet je met je billen bloot en nou durf je hier niet. Echt jullie met zijn 3e een hoop blabla en jullie elkaar maar beschermen en liegen en bedriegen. Jullie rickert indojood en die flapdrol van een imojc zijn echt onbetrouwbaar. Wat een opnaaiers zijn jullie. Stelletje pindadrollen.

          15. rickert

            Met mijn billen bloot? ik moet van jou commentaar leveren op Indojood, terwijl ik geen commentaar op Indojood heb. Dus loop alsjeblieft niet zo slap te lullen en like je eigen comments voor 1 keer niet. Dan praten we wel een keer verder. stuk verdriet.

          16. De seijs

            Wat een lulletje ben jij wat een bange meeloper ben jij. Dat je mij geen eerlijke uitleg geeft zegt genoeg. Wat een flapdrol ben jij. Hahaha ongelooflijk wat laat jij je kennen. Whahahaha

          17. Indojood

            Het uit de tent lokken is met een reden. Men begon je zat te worden maar daar had je geen boodschap aan. Nog steeds niet. Je gaat maar door met ruziën met iedereen. Plaat voor je kop, heet dat.

          18. Litmanen

            Men? Je bedoelt jezelf? Nooit voor anderen praten als je je sterker wilt voelen. Dat werkt averechts.

          19. Indojood

            Lees de commentaren van anderen maar eens, Litmanen. Ben er echt wel bewust van dat mijn bijdragen weerstand oproepen maar ik krijg ook net zo goed waardering. Daar is het me allemaal niet om te doen maar ik verlaag mij tenminste niet tot racistische praat of doodswensen.

          20. Indojood

            Het stoort mij geenszins. Ik vermaak me kostelijk met jou. Ben je echt naar die kroeg van imojc gegaan? Je kunt je weekendverlof toch wel beter besteden?

          21. De seijs

            Voor dat miezerige mannetje maak ik graag een uitzondering. Maar zoals vaker hier een hoop blabla maar geen ballen. Ook een vriendje van jou. Blablabla.

  1. marcussboss

    beter voor beide partijen. ik vond dit wel altijd een groot talent alleen jammer dat hij het niet waar heeft kunnen maken! had hem liever nog in de eredivisie gezien

    1. Rinus

      En hoe zou dat komen? Mentaliteit en doorzettingsvermogen! In dat soort landen hebben mensen het veel minder en hebben daardoor veel meer van dit! Wij hebben het allemaal veel te makkelijk hier en dat werkt door in de koppies van onze voetballers

      1. Litmanen

        Gek, dat onze afdankertjes straks wel in Europa verder komen. Gaat ergens iets verkeerd en ik heb het gevoel dat het in Amsterdam is.

  2. Geroldkohlen

    succes! de selectie word schoon geveegd nu nog in het bestuur! en waar blijven die kanonnen we horen daar niks meer over! rvc kan nu niet meer zeggen dat er eerst iets verkocht moet worden met de sa is het nu de 6de of 7de die we na deze zomer niet meer terug zien!

  3. Ajaxlucas

    De seijs doe rustig er is niks mis met wat indojood de sa toe wenst. Ik hoop ook dat hij het naar z’n zij krijgt

  4. hackitjacki

    Was deze jongen eigenlijk al vergeten, wist niet eens aan welke club hij was verhuurt… Hoop voor hem dat hij daar meer succes heeft!

  5. AFCA my World

    Ga je nu weer beginnen? Hou je aub een beetje in zeg ! Ja dit gaat over jouw de seijs !

  6. In memory of J.C.

    Off topic. Ik mis Jood84 al een tijdje. Hoop dat het beter gaat met het thuisfront. Voor het geval dat Jood84: er wordt aan jullie gedacht.

    1. Geroldkohlen

      klopt! goed dat je er aan dacht imojc, normaal is hij ook altijd aanwezig, hogelijk gaat het goed en is hij gewoon aan het genieten met zijn gezin .

      1. BobbyHaarms

        Dat Jood84 er even niet is heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het feit dat hij er nu 100% voor zijn vrouwtje wil zijn en dit al zijn tijd opslurpt. Het is misschien niet voor te stellen voor sommigen maar er zijn absoluut belangrijkere zaken dan Ajax, en dit is er zeer zeker 1. Hopen dat alles goed komt met zijn gezin en al die andere mensen die vechten tegen deze vreselijke ziekte.

    2. rickert

      Ik hoop het ook van harte voor hem.. alle voorspoed en geluk voor hem gewenst

  7. Indojood

    Slowakijje staat niet bekend om haar tolerante cultuur en maatschappij. Racisme in Oost-Europa is een groot probleem. Ik hoop voor De Sa dat het meevalt voor hem op dat vlak. Dus niks ondertoon. Je hebt er, zoals gewoonlijk, weer niets van begrepen.

    1. De seijs

      Die jongen kiest voor een buitenlands avontuur en JIJ hebt het WEER over Racisme. Dat is wat ik bedoel altijd. 8 van 10 buitenlanders die hier mogen en komen wonen. Komen vroeg of laat met deze uitspraken. Daar baal ik van . En jij bent er ook een.Altijd maar weer dat zielige gedoe .Dat je wordt aangevallen als je buitenlander bent. Je discrimineert zelf met dit soort uitspraken. En dan val je mij lastig met als ik iemand woestijnjood noem. En je noemt je eigen Indojood. Beetje raar . Israël ligt in de woestijn. (zelf vruchtbaar gemaakt).Die mensen doen wat met hun land waar ik veel RESPECT voor heb. Dus indojood praat voor je zelf en laat mij hier buiten. Met je discriminatie.

      1. Indojood

        Zoals ik eerder zei, je snapt het niet maar dat is geen nieuws meer.

        Mijn nickname hier is een verwijzing naar hoe sommige Ajacieden zichzelf noemen. Positief bedoeld. Jij begon de spits van Macabbi negatief te bevooroordelen en verwees hierbij naar zijn joodse achtergrond. Je kunt dat met de beste wil van de wereld niet als complimenteus beschouwen. Het is i.i.g. een vreemde wijze om respect te tonen naar joden en Israël.

        Iedereen die een beetje kennis heeft van Oost-Europa weet dat het voor niet-blanken niet altijd even fijn is daar. Vandaar dat ik hoop dat het voor De Sa meevalt in Slowakije.

        Ik heb zelf nooit last gehad van racisme maar als ik het signaleer, dan meld ik dat. Geldt evengoed als Marokkanen of Turken iets roepen over Nederlanders, daar walg ik ook van.

        Ik snap nu dat dit allemaal erg moeilijk te begrijpen is voor je. Kan het helaas niet beter uitleggen.

        1. De seijs

          Zoals ik al zei je kijkt alleen naar eigen. Maar de wereld is groter dan je eigen ego. Wat ik zeg begrijp jij dus niet. REAGEREN dan niet op mij als je mij niet wil begrijpen. En accepteer mijn mening . Ik hoef niet met jou eens te zijn.Of voel jij je groter dan de rest!

          1. De seijs

            Kbouter Nee zolang ik ergens onterecht van beschuldigd wordt reageer ik . Anders denken de mensen hier dat ik zo ben zoals diegene mij vernoemd. Jij bent misschien slap en laat over je heen lopen . Maar ik niet.Zoals ik al meerdere keren aangeef hier verdraait Indojood geregeld de waarheid hier en daar hou ik niet van. Ik geef mijn mening en daar moet hij maar mee leren leven.

          2. KBouter

            Er zijn gasten hier met een dubbele account…dat is slap, die kunnen het niet in hun ééntje af als ze een kritische post terug krijgen hier. Of ze kunnen niets onderbouwen en zoeken ze steun van iemand dmv een clone account. Dat is sneu.

          3. De seijs

            Ja dat is zeker slap. Maar zijn er voorbeelden? Ik heb vermoedens maar ik ga altijd op zeker dus ik kan er niets over zeggen.

          4. KBouter

            De Sa, nog ff bij Go Ahead Eagles gezeten in de Jupiler League, kon daar ook geen potten breken, ik vind iemand die bij de 1ste, selectie heeft gezeten bij Ajax, moet toonaangevend zij bij een club in de jupiler league, helaas te licht maar gun hem veel geluk in Bulgarije. Hoop voor hem dat hij daar snel een publiekslieveling word, anders heb je daar bij die racisten ( fascisten) een slecht leven.

        2. afcadeluxe

          nochtans doe jij heel veel moeite om jouw teksten uit te leggen,vind dat juist zeer respectvol indojood??,mochten jullie ooit gappies worden heb ik leuke nick;saucijsenjoodje?

  8. In memory of J.C.

    saucijs heeft wel weer genoeg aandacht gehad voor vandaag/dit weekend. Hij is weer blij en is zijn portie zaad weer kwijt.

  9. Nielsz.AFCA

    Jammer dat het hier niet gelukt is, hopelijk lukt t je daar wel, Succes!

  10. Indojood

    Dankjewel, afcadeluxe. Als ik iets zeg dan vind ik een onderbouwing wel zo gepast. Dat laatste zit er niet in maar ik vind de zeiijk wel een mooie nick voor hem. ?

    1. afcadeluxe

      ja daar was ik al een beetje bang voor dat het tussen jullie niet goed meer komt,maar that’s life?

  11. Indojood

    Mee leren leven, haha. Er zijn wel belangrijkere dingen op de wereld dan die onzin van jou en mij hier op deze site. Wie heeft er nu een groot ego? Mijn bijdragen hier stellen niets voor, daar ben ik me continu van bewust. Ik wil vooral een pro-Cruijff geluid laten horen als supporter. Dat doe ik op meerdere manieren, zo ook via deze site. Ik weet niet of dit een verschil kan maken maar ik kan mezelf tenminste niet verwijten dat ik het niet geprobeerd heb.

    Niemand begrijp iets van wat jij zegt, vandaar dat kwalificaties als schuimpje, infantiel, ééncellige en IQ van een winterwortel voorbij komen. Maar het staat ons allemaal vrij om te reageren, dit is immers een forum voor Ajaxsupporters. Als je hier niet van gediend bent, dan heb je niets te zoeken hier en moet je lekker gaan discussiëren met die stemmen in je hoofd. Jai begraipen?

    Vraag het eens aan de kenners hier, zou ik zeggen. Dan blijf ik wel op de achtergrond meelezen en zal ik even niet reageren.

    1. De seijs

      Wat ik al eerder zei 8 van de 10. Daar ben jij er zeker een van. Alleen maar uitdelen en niks kunnen accepteren van een ander . Jij bent zeker ook tegen zwarte piet .

  12. Indojood

    Ter verduidelijking, je zei in het Stam-artikel dat kenners hier mij niet serieus nemen. Nu is dat op zich totaal onbelangrijk maar ik ben wel benieuwd naar je onderbouwing want ik wil jouw mening echt wel begrijpen.

    Dus, zet hem op, dit is jouw moment om te stralen. Ik hou me wel even geseijsd, eehh gedeisd bedoel ik….. ???

    1. De seijs

      Zo lang jij kleinerend bezig bent . Krijg jij geen antwoord. Leer eerst maar eens respect tonen naar je medemens.

          1. De seijs

            Molenstraat in dat kinder cafe/bar was het toch groot smoel. Daar was je laatst ook niet .lafaard

          2. De seijs

            Toen ik naar je vroeg werd er niet gereageerd DAT zegt genoeg . lulletje met ik weet je adres groot spraak maar als je echt een kerel bent (wat ik zeker niet geloof) kom langs als je lef heb. Maar ik weet het al jij komt niet lafaard.

          3. In memory of J.C.

            In totaal twee mensen hebben naar mij gevraagd. Een van die twee was jij dus. Ik denk trouwens dat jij degene was die niet alleen gekomen is. Er is wel degelijk een reactie geweest, alleen niet naar jou toe maar naar mij. Van beide heb ik de adressen door gekregen. Voor mij was het gewoon wachten op een reactie van een van de twee hier op het forum waarvoor dank dus.

          4. De seijs

            Waneer jij langs komt zal ik het hier vermelden. Als jij een kerel bent (wat jij niet bent volgens mij) dan kom je vandaag of morgen. Maar jij komt niet jij kan alleen maar dreigen met geweld hier. Wat ik al zielig vindt maar dat zegt genoeg over jou. Als jij het niet met worden af kan wil je agressie gebruiken. Zeer zwak altijd gepest zeker. Zielig mannetje maar ik wacht.

  13. bloedgroep AFCA

    wat was het onderwerp ook al weer?? oja de seijs en indojood gingen voetballen tegen een rascistische slowaakse de Sa of zoiets 🙂 🙂 🙂

  14. In memory of J.C.

    Oke, een poging. Like voor indojood. Dislike voor de seijs. Zijn we daar ook vanaf.

  15. Indojood

    Rickert, bedankt.

    Om eerlijk te zijn heb ik hem uit de tent gelokt en dat is vrij makkelijk. Praat voortdurend over respect maar gaat met iedereen die een andere kijk heeft op zaken, een verbaal gevecht aan of eist dat er niet gereageerd wordt. Daarbij zich niets aantrekkend van anderen die hem tot op de orde proberen te roepen. Het is voor iedereen te aanschouwen. Let wel, we hebben hier te doen met een grootheid die voor de Cruyff-foundation heeft gewerkt.

  16. In memory of J.C.

    En uit de foundation is geschopt, oftewel ontslagen. Maar dat vergeet hij aan te geven.

    1. De seijs

      Imojc ik heb je nog niet gezien lafaard met je grote bek. Waneer voeg je daat bij je woord of kom je weer met een slap excuus. Net zo als de vorige keer. Wees een kerel en kom.

  17. KBouter

    De seijs…beetje respectvoller en iets minder gezeik zal ik kunnen waarderen

    1. De seijs

      kbouter je vraagt alleen aan mij een beetje respect voller te zijn. En je vraagt iets minder gezeik van mij want dat zou jij kunnen waarderen? En imojc en indojood en rickert noem je niet?

  18. KBouter

    Hint..vraag jezelf eens af waarom er meerderen zo reageren op je, ligt het aan iedereen, of niet jij ook eens niet een spiegel voor houden.

    1. De seijs

      KBOUTER ik wil jou best een uitleg geven. Maar lees eerst de teksten van die gasten eens goed. Voordat je aan mij vraagt een spiegel voor tehouden. Want dat vind ik niet terecht van jou.

Comments are closed.