Update: ‘Stam in gesprek met Reading’; Zaakwaarnemer spreekt bericht tegen

0307jongtwente-jongajax-stam

Jaap Stam is in beeld bij het Engelse Reading om daar hoofdcoach te worden, zo meldt De Telegraaf vandaag. Stam zou met zijn zaakwaarnemers een gesprek hebben gevoerd in Londen over de functie bij de club waar ex-Ajacied Brian Tevreden momenteel technisch directeur is. Stam liet al eerder weten open te staan om zijn carrière als hoofdcoach in Engeland te starten.

De zaakwaarnemer van Jaap Stam ontkent tegenover het Algemeen Dagblad dat hij in onderhandeling is met Reading, zoals De Telegraaf meldt. “Wij zijn niet in Londen geweest en er is Stam ook geen aanbieding gedaan. Dus al helemaal geen onderhandelingen”, zo spreekt de zaakwaarnemer de berichten tegen.

Related posts

45 Comments

  1. Rinus

    Mooie kans voor m, niet te hoog beginnen, kon wel eens een grote worden….

    1. AFCA my World

      Heb er helemaal geen probleem mee,wat heeft hij tot nu toe gepresteerd? Nee hoor rustig beginnen is prima, bye bye Stam !

      1. BobbyHaarms

        Ik zie hem ook liever daar blijven met alle respect. Alvast heel veel succes in Engeland Jaap.

  2. Indojood

    Ik vind het prima dat hij vertrekt. Zoals eerder opgemerkt, het is een resultaattrainer. Idealiter komt er een trainer bij Jong Ajax die op één lijn zit met Bosz. Ik weet wel iemand en ik durf het te zeggen, Wim Jonk.

    1. BobbyHaarms

      Liever vandaag nog dan morgen Indojood, nu ze op dat gebied toch al goed bezig zijn met de aanstelling van Bosz zou Wim Jonk uitstekend in dat plaatje passen. Ik had al eerder geopperd dat Bosz hem wel mocht aantrekken als assistent maar met deze optie zou ik ook zeer zeker in m’n nopjes zijn 🙂

      1. Indojood

        Trainer van Jong Ajax zou prima zijn. En over 3 jaar Bosz opvolgen, tenzij Bosz het geweldig doet.

    2. EugAjax

      Bergkamp is inderdaad de cultuurbewaker. De meesten of misschien wel bijna iedereen vergeet dat Bergkamp samen met Cruijff de start up van de revolutie initieerde. Jonk werd er vrijwel meteen bijgehaald dat wel. Het feit dat Jonk veel schreeuwde en Bergkamp zich altijd als gentleman heeft gedragen wil niet zeggen dat Jonk een cultuurbewaker is en Bergkamp niet. Bergkamp heeft hele jeugd doorlopen en Jonk is een aankoop uit Volendam. Jonk heeft zijn hand overspeeld door teveel performance coaches in dienst te nemen en zo te ver van de core het voetbal af te drijven. Daar ging het om. Hij haalde teveel vriendjes binnen. Daarboven op dacht hij een jaar lang niet meer met iemand te hoeven spreken. Een compliment voor Jonk zijn kwaliteiten dat hij er toen niet na paar maanden al uitgewerkt is. Ajax heeft toen juist teveel tijd geïnvesteerd en verloren door te lang aan hem vast te houden. Cruijff was idd solidair maar dat was hij ook naar rest TH. alleen vond hij dat eerste twee elftallen meer als Ajax moet spelen. Ik lees vaak Ajax en Cruijff filosofie is totaal anders, maar dat is niet zo. Hooguit op details en het komt er natuurlijk niet altijd uit zoals het moet. Nu Jonk weg is zegt men dat het zoveel slechter gaat, maar waar blijkt dat uit? A1 met goed voetbal, ja ook na Jonk,kampioen. Ik vind dat Ajax juist heel goed bezig is en redelijk goed vast houd aan plan Cruijff, ook aanname van Bosz bewijst dat. Ik geef wel toe dat er veel onduidelijkheden waren mbt bevoegdheden maar daar heeft Jonk, bezijdens zijn laatste jaar, bijgezeten. Dat heeft Ajax nu aangepast en er zijn nog paar interim plaatsen die definitief moeten worden ingevuld. Maar voor degene die het niet doorheeft heel langzaam werkt Ajax toe naar Bayern model. En Barca onder Laporta model. Alleen kost het in Amsterdam veel meer tijd vanwege oude politieke belangen in de rest van organisatie buiten de voetbal afd om. Bayern en Barca hebben en hadden een structuur waarbij ze de hele organisatie meteen na de hand konden zetten. Dus met cultuurbewaker Bergkamp en al die andere iconen gaat Ajax nog ver komen. Ik hoop dat iedereen eens als 1 achter Ajax gaat staan ipv al die kampen. Gaat echt helemaal nergens over of denken jullie echt dat Ajax filosofie en de Cruijff filosofie echt zo verschillen, als je dat denkt dan moet ik aan voetbalverstand twijfelen van sommigen. Tuurlijk heb je andere inslagen met andere mensen maar rode lijn zal altijd vast staan

      1. In memory of J.C.

        Eugajax. drie dingen. 1) maak je stukken leesbaarder door gebruik van alinea’s. 2) Bergkamp is verre van een cultuurbewaker. 3) je mening over Jonk is ongelooflijk fout. Maar goed, dat is mijn mening in verkorte versie.

      2. De seijs

        Enzo is het . Wat ik al eerder zei jij verdiept je eigen in ajax en verwoord het eerlijk. Niks meer niks minder. Dat zouden (als het echte ajacieden zijn)er meer moeten doen. Eerlijk duurt het langst. klasse EugAjax

        1. Indojood

          Jammer voor jou maar EugAjax heeft het pand verlaten. Hij kon niet overweg met de eerlijkheid van een andere supporter. Maar misschien kan jij zijn positie innemen en onderbouwde stukken schrijven i.p.v. je racistische praat jegens de spits van Macabbi Tel Aviv. Echter, ik heb mijn twijfels erover en dan druk ik me nog zachtjes uit…..

          1. De seijs

            Zo als ik al eerder zei. Jij liegt en verdraaid alles dat blijkt nu maar weer .Ik heb me nooit racistische uit gelaten over die spits van Macabbi Tel Aviv. Echt dit bedoel ik maar. Alles wat JIJ schrijft is de waarheid. Wat een hoogwaan echt zielig. Jij wordt echt niet serieus genomen Door de kenners hier. Beetje jammer maar een feit.

      3. De seijs

        En oja EugAjax Let vooral op hoe je iets schrijft . Want als de heren het niet meer weten. Dan beginnen ze daarover. Haha zegt genoeg hè. Ja want ze moeten toch op een of andere manier hun gelijk krijgen. Gaat niet over het onderwerp maar ja ze zijn dan zo dol dat niet meer intreseerd. Het gaat hier om hun en niet om het onderwerp. Zielig maar waar.

        1. Indojood

          EugAjax heeft deze site verlaten, je zult het vanaf nu zelf moeten doen. Onmogelijke zaak voor een ééncellig, infantiel schuimpje met het IQ van een winterwortel…. ??????

          1. In memory of J.C.

            Ja jammer als hij echt weg blijft. Mijn eerste opmerking was overigens puur positief bedoeld voor betere leesbaarheid. Komt argumenten ten goede. Eugajax wie weet tot in het stadion.

          2. EugAjax

            Heren ik heb bij andere chat al uitgelegd ik bedoelde mijn laatste bijdrage over Jonk. Ik word daar nl moe van. De man is weg en blijft weg, en Ajax moet hem niet meer vragen ook al heeft hij voldoende bewezen super kwaliteiten. Maar niet voor Ajax, want daar werken we graag SAMEN! Ik zal jullie dus nog weleens ‘lastig’ vallen. Anders zou ik jullie alleen maar missen haha.

  3. Joeguh9

    Jammer toch dat zo’n grote naam bij zo’n clubje begint…Raakt een beetje uit beeld zo…

  4. bloedgroep AFCA

    Goeie zet…niet te hoog gegrepen…vooruitgang is dan goed te meten en terugval zal niet zo diep zijn….succes kerel het ga je goed en wellicht in de toekomst weer Ajax

  5. In memory of J.C.

    Ik ken minimaal één tegenstander van dit idee 🙂 maar ook een stadion vol dat voor is.

  6. Heldenzoon

    Gelukkig, de naam Jonk was al een dag of twee niet genoemd. Zaad-plaggen!

  7. Velibor

    En stunt ff in de FA tegen Manchester united niet omdat ik hekel aan hun heb maar aan die lul van een Mourinho !

    1. Indojood

      Tsja, Mourinho is nog een graadje erger. Zegt doodleuk dat hij de laatste 3 jaar bij ManU wil vergeten. LvG zou zijn vrienden beter moeten kiezen.

  8. KBouter

    Stam..tja wat wil ik er over zeggen, Stam en ook Ulderink heb ik niet zó n hoge pet op. Trainers van Jong betekend volgens mij het laten doorstromen en klaar stomen voor de talenten van het Belangrijkste Elftal van Ajax…de A1. Maar nee…liever speelden ze vaak met reserves van het 1ste om punten te pakken, voetballen op resultaat. Volgens mij gaat het juist daar net niet om.

  9. Ptr

    Hahahaha
    Weg bij Ajax en dan druk doen om 3e rangs nee 10e rangs club. Kom op nou zeg!

  10. Ptr

    Haha wat een mop
    Bij Ajax weggaan om trainer te worden bij zo’n club. Wat is dat nou voor een move.

  11. Rinus

    Zucht….klopt dus ook weer niets van, komkommertijd is begonnen hoor, als bericht over Marc maar welk klopt?

  12. Indojood

    Woestijnjood. Die jood van Macabbi. Zandhaas.

    Kan je voorbeelden geven van deze kenners hier? Ben wel benieuwd. Of zijn dat die stemmen in je hoofd? ?

    1. Velibor

      Ik vind het ook niet nodig hoor , ik vond het zeer onbeschoft om iemand om zen ras uit te maken voor van alles en nog wat.

    2. De seijs

      En dit zijn discriminerende teksten voor jou. Echt jij bent niet bij je paasei. O dit is zeker ook discriminatie voor jou . Wat ben jij zielig man jij zit vol haat . Er moet wat geknapt zijn bij jou. POSETIEF ZIJN dan leef je Prettiger dit is een tip. Mocht je het weer niet begrijpen.

  13. PvL020

    Wel weer grappig om te lezen hier dat ze hem als trainer van Ajax willen zien….. Vele schreeuwen dat Bosz niks is heeft nog nooit wat gewonnen, maar Stam mag trainer worden van Ajax!!?? Die heeft nog helemaal niks laten zien. Geeft het niveau hier soms maar weer eens aan

    1. In memory of J.C.

      Vooral als je weet dat Stam zich ziet als resultaat trainer terwijl Bosz het type aanvallend voetbal voor staat.

Comments are closed.