Van Rhijn en Duarte mogen Ajax verlaten

0126ajax-heracles_vanrhijn_

Ricardo van Rhijn en Lerin Duarte mogen uitkijken naar een andere werkgever, zo heeft Ajax beide spelers laten weten. Van Rhijn is afgelopen seizoen voorbijgestreefd door Kenny Tete en maakt geen kans meer op een basisplaats in het eerste elftal. Afgelopen winterstop ketste een transfer naar Galatasaray op het laatste moment af  en trok de Turkse club Martin Linnes van Molde FK aan. Lerin Duarte, in de afgelopen tweede seizoenshelft uitkomend voor NAC heeft ook te horen gekregen dat hij Ajax beter kan verlaten. 

Bron: VI

Related posts

62 Comments

        1. Charka53

          Ja Reno het is prijzenfestival bij Ajax en ik hoop dat die twee goed terecht komen en wens ze veel succes.

      1. ajacied078

        ik wel alles wat niet goed genoeg is moet weg en dan een paar toppers halen om die landstitel te halen waar die hoort

      2. ajacied078

        ik wel alles wat niet goed genoeg is moet weg en dan een paar toppers halen om die landstitel te halen waar die hoort

    1. De seijs

      Ja jammer maar v Rijn is niet goed al jaren niet echt voor ajax. Een paar redelijke wedstrijden in het begin maar werd steeds minder. En ja Tete is nu de nummer 1 .En anders kan Veltman altijd nog op de rechtsback. Zou mooi zijn voor van de Hoorn. Haha.

      1. HURBIE

        Je heb het goed gedaan na VD WIEL ,maar je vondt je plek een beetje te van zelfsprekend ,en dat kwam je spel niet ten goede helaas SUCCES

        1. De Ajacied

          Ricardo bedankt voor wat je voor Ajax hebt gedaan ??en duarte ook maar in mindere maten
          Succes gasten

      2. Litmanen

        Seijs: een paar redelijke wedstrijden? Drie jaar in de basis en international? Een paar redelijke wedstrijden? Last van Alzheimer?

        1. De seijs

          in de basis maar vaak een drama .Ben heel blij met Tete 20x beter. En internationaal ook niet meer. Nee die zijn we mooi kwijt. Hoop ik . Heeft het niet gered dus mag hij weg . Dat is logisch.

  1. antonajax

    Van Rhijn zou ik toch houden. Als je een brede selectie wilt hebben die kwalitatief goed is heb je hem nodig. Denk aan Europees/competitie/beker.
    3 competities die Tete alleen niet allemaal kan spelen.

    1. BobbyHaarms

      Maar de wedstrijden die Ricardo wel mocht spelen afgelopen seizoen heeft hij nou niet bepaald overtuigd. Logisch besluit dit, want de sympathieke van Rhijn bijna het gehele seizoen op de bank houden verdient die jongen niet na alles wat hij Ajax en ons gegeven heeft. Gun hem een mooie club.

      1. antonajax

        Een betere rechtsback als vervanger voor Tete is er niet. Maarja, het blijven meningen en ik vind het niet slim. Je hoort m nooit klagen en dat hij minder dan Tete is klopt, anders stond hij wel basis

        1. BobbyHaarms

          Ik vind alles best, als Ajax Schöne maar behoudt voor aankomend seizoen. Meest ondergewaardeerde speler afgelopen seizoen onder de Boer, bij mij had ie steeds als eerste op het wedstrijdformulier gestaan.

          1. Hika77

            als schone in de basis stond tegen de graafschap waren we kampioen geworden..
            Maar ja, als he..

      2. Litmanen

        Eens bobby, maar dit jaar geen echte kans gehad. Na 1 slechte invalbeurt bij de vuilnisbak gezet. Snap trouwens niet dat Bosz hem er niet bij wil houden, of de afspraak van een vrije transfer is al eerder gemaakt.

        1. BobbyHaarms

          Is dat zo Litmanen, moet/mag Schöne al vertrekken van Bosz? Zou ik er met zijn tomeloze inzet zeker bijhouden als ik hem was!

    1. antonajax

      4g en Vd Hoorn hebben het super gedaan toen riedewald en Tete geblesseerd waren. Dus in mijn ogen logisch! Boilesen z’n contract loopt af over 5 weken dat was al bekend

      1. rickert

        als je hem 4G noemt, snap ik dat er wel eens een probleempje kan zijn met dekking, heb ik ook last van met 4G.

    2. Vakje129

      Nou ik weet niet maar Boillessen die loopt volgende week gratis de deur uit .

  2. Vakje129

    Ja de jeugd komt er aan dus deze spelers worden overbodig , hopelijk vinden ze een goede werkgever . Succes in jullie verdere toekomst ??

  3. KBouter

    Goede zaak van Ajax, nu doorselecteren als je met een betere selectie het nieuwe seizoen in wilt. Voor sentimenten geen plaats.

    1. Velibor

      Nee klopt het is verdomme wel een profclub dus niet mauwen als er wat verkocht worden er komen er ook weer wat bij als het goed is tenminste .

    2. Indojood

      Vind ik ook. Zo’n bijzondere selectie is het niet. Eigenlijk vrij middelmatig. Zoals FdB altijd zei, het moet beter dus inderdaad doorselecteren.

  4. Rinus

    Mooi de uitverkoop is begonnen, ik ben daar iig wel voorstander van, teveel middelmaat in de selectie, de eerste stap is goed, hopelijk de tweede ook: Versterkingen die echt van toegevoegde waarde zijn en nieuw talent kans geven. van Rhijn jammer, heeft echt wel potentie en prima bruikbaar als stand-in achter Teté, maar daar is ie eigenlijk te goed voor. Duarte hoort net zo min bij Ajax als Gabrich in 96: Niet…

  5. Geroldkohlen

    helaas voor van Rhijn, maar wie willen ze dan als stand in gebruiken voor tete? veltman? of komt er een kanon van een back erbij? duarte heeft totaal niets kunnen laten zien is ook echt een miskoop geweest!

    1. afcadeluxe

      ben anders niet kapot van serero,middenvelders hebben we genoeg en hij voegt niks toe wat we niet al hebben

  6. Hazez

    Jammer dat v rhijn zo erg terug gevallen is bakt er echt niks meer van jammer genoeg hopelijk gaat het beter bij een nieuwe club succes

  7. ritchy

    ik hoop dat Mike van der Hoorn blijft zit nog potenties genoeg in ook kwa verdediging en als stormram

    1. FdB=Ajax

      Alsjeblieft niet als stormram, heb je niet gezien dat we vanwege die tactiek het kampioenschap zijn misgelopen? Bovendien past het niet bij Ajax en hebben we daar ook de spelers niet voor.

  8. Ajax 010

    Het kan verkeren. Ik heb Ricardo van Rhijn – toen net basisspeler – ooit Mertens – toen PSV – helemaal kapot zien spelen; die Belg moest in de eerste helft al aan de beademing. Om die wedstrijd alleen gun ik hem een mooie club en een mooie toekomst. Succes !

    1. BobbyHaarms

      Effe wat anders. Die vd Vaart flirt weer met Ajax. Zijn carrière zit in het slop en nu lijkt het hem wel leuk om alsnog naar Ajax te gaan. Jaja…. ?

  9. Mijn Club

    Jep, en als die (vf Vaart) komt, ben ik definitief weg!!! Dan wil ik echt niks meer met de club te maken hebben. Ik kijk al minstens twee jaar geen voetbal meer, maar vd Vaart erbij betekent voor mij de definitieve nekslag. Ik mag aannemen dat ze ZO DOM toch niet zijn?!

    1. ajaxhoger

      Wat moet die kneus nu nog toe voegen aan ajax , zo snel als een slak , maar het kan goed zijn dat ze hem halen , en net wat jij zegt , ik ben ajacied zal ik ook altijd blijven , maar ik blijf er niet meer voor thuis , en ga ook niet meer kijken , elk jaar word je besodemieterd , en let maar op , Bosz ook hoor , ze beloven alles , en als het puntje bij het paaltje komt gebeurd er niks .
      We gaan het zien

      1. Velibor

        Kan ik bijna niet geloven want die man is volgens mij helemaal niet fit meer en geloof ook niet dat hij nog iets toevoegt,er werd laatst gezegd dat Messi zou komen maar dat heb ik tot op de laatste letter uitgeplozen en durf nu stellig te beweren dat hij niet komt. 🙂

        1. Velibor

          De broodje aap verhalen komen er weer aan,ajaxhoger geloof er maar niks van want dat lijkt me toch stug van die VDV .

          1. In memory of J.C.

            Als ik zo kijk verliezen we het kampioenschap gewoon weer aan die boeren. (ik wil Ajaxhoger gewoon ff voor zijn 🙂 🙂 )

          2. ajaxhoger

            In memory of J.C.
            Het zal er aan liggen aan wat ze kopen of halen , met deze selectie worden we echt geen kampioen , die kut boeren kopen wel rustig in de ronde , bij ons hoor je alleen die wil weg en die word verkocht .
            We zullen het gaan zien , trouwens dit jaar wel gelijk gehad .

          3. In memory of J.C.

            Maar onterecht gelijk, je had de hulp van Frank hard nodig in de laatste wedstrijd 🙂

    1. In memory of J.C.

      Klopt helemaal Michel6172. Maar Maxima heeft dan ook geen verstand van voetbal 🙂

Comments are closed.