Fischer vertrekt naar Middlesbrough, Ajax ontvangt vijf miljoen

0807fischer

Viktor Fischer staat op het punt om een contract te ondertekenen bij het Engelse Middlesbrough. Fischer maakte onlangs duidelijk ontevreden te zijn bij Ajax over zijn reserverol (zie eerder bericht) en de eventuele mogelijkheden gaat bekijken voor zijn toekomst. Fischer reist dinsdagmiddag met zaakwaarnemer Soren Lerby naar Engeland om de transfer af te ronden. Ajax ontvangt vijf miljoen voor de Deense flankspeler die met Middlesbrough gaat uitkomen in de Premier League. Fischer kwam in 2011 over van  FC Midtjylland.

Bron: De Telegraaf

Related posts

62 Comments

    1. Ajax nr 1

      Ohjee de uitverkoop Is begonnen. Zelfs met korting gaan ze de deur al uit.

      1. Charka53

        Je heb toch niks aan een bank vol niet spelers , dan maar met een fikse korting de deur uit.

        1. De Ajacied

          Toch ook wel weer jammer dat Victor gaat,?
          Heel veel succes kerel
          En bedankt voor alles
          ❌❌❌

    2. AjaxKat

      Jammer, maar voor beide partijen nu beter.
      Ik zal die kop van Van Bommel niet snel vergeten toen Ajax won van PSV paar jaar geleden. Wat baalde die toen van Fisher! Volgens mij z’n beste wedstrijd voor Ajax. Hij speelde die hele PSV-verdediging lek. Had toen t idee dat ie de nieuwe Suarez zou worden. Helaas was ie na z’n blessure niet meer dezelfde. Toch bedankt Viktor.

  1. rickert

    Hoop voor hem dat hij opbloeit, maar ben bang dat hij dat niveau niet aankan.

    1. AFCA my World

      Ik denk dat ie het niveau wel aan kan, maar hij wil te graag en loopt zichzelf voorbij hij gaat nog wel komen als hij het rustiger aan doet,om weer in vorm te komen!

  2. JohnDoe77

    Helaas niet geworden wat we allemaal gehoopt hadden! Wel een mooie speler om te zien en gedreven! Ook tijdens de periode niet in de basis bleef hij positief zijn bijdrage leveren! Hopelijk blijft hij fit en gaat hij mooie dingen laten zien in Engeland. Fijnere oplossing dan het gedoe met Boilessen… Succes Victor en bedankt!

    1. FdB=Ajax

      Sluit ik me bij aan. Al wil ik er nog wel aan toevoegen dat Ajax hier nog weleens spijt van kan gaan krijgen. Iedereen met een beetje voetbalverstand kan zien dat Fischer heel veel talent heeft. Maar hij is een jongen die het vertrouwen van een trainer moet voelen en dan gaat ie rustig zijn eigen spel spelen. Bij Ajax wilde hij vanwege zijn lange blessure te graag terugkomen op niveau en daar heeft hij helaas nooit de rust in gevonden (en dat is voornamelijk te wijten aan FdB en technische staf)

  3. Geroldkohlen

    vind 5 miljoen weinig, had 10 miljoen een beter bedrag gevonden! succes Viktor en bedankt voor alles!

      1. Geroldkohlen

        wisselspelers die onderin de pl spelen voor hun club kosten ook rond de 10 miljoen of meer, en die willen we niet eens hebben! dus ja waarom zouden wij geen 10 miljoen kunnen vragen voor fischer?

  4. EugAjax

    Als je wilt doorgroeien als club maar ook als speler moet je doorselecteren als club zijnde en investeren in je speelminuten mogelijkheden als speler. In beide gevallen lijkt dit dus een transfer waar beide beter van kunnen worden. Dus een goede actie. Transfer fee lijkt wat weinig hoewel je de bonus afspraken niet weet, vaak komt daar nog 1-2 mln bovenop. Dus op zich een aardige prijs voor een wisselspeler. en als je wilt doorselecteren moet je ook wat offers brengen in transfer fee.

    1. BobbyHaarms

      Mee eens, Fischer heeft het na zijn blessure helaas nooit meer waargemaakt en zou hoogstwaarschijnlijk weer tussen wal en schip verdwijnen. Had gehoopt dat ie zou knokken voor zijn kans als een echte kerel maar je weet natuurlijk niet wat zich heeft afgespeeld. Misschien is dit gewoon de beste oplossing voor beide partijen…succes verder Victor, en bedankt voor alles!

      1. HURBIE

        Hij wou te graag zich zelf bewijzen ,dan ging hij te geforceerd te werk en liep hij zich steeds vast

  5. paullus

    werkte altijd hard had alleen weinig oog voor mede spelers
    maar daar lopen er meer van

  6. Litmanen

    Doodzonde, groot talent. Voor veel te weinig weg. Hier blijkt weer eens dat Ajax een winkeltje heeft in plaats van een voetbalclub. Fischer werd in de aanbiedingenbak gegooid omdat hij een slecht jaar heeft gehad.
    Van Rhijn, voorheen international, de man die vdWiel naar Parijs speelde, ligt in dezelfde bak.
    Je kunt straks een heel goed elftal samenstellen van de koopjes.
    Kunnen we hier lullig doen over spelers uit vorm, maar kijk even naar hun mooie momenten en realiseer je dan dat we wel heel slordig om gaan met onze talenten.

    Ik kan zo nog vijf spelers opnoemen die in die bak liggen. Doodzonde.

  7. Hika77

    Eens kijken of hij daar wel 2 goede wedstrijden achter elkaar kan spelen..
    Succes Victor. Jammer dat je de verwachting nooit heb kunnen waarmaken.

  8. woody79

    snap niet dat er wordt gewacht als er nog geen nieuwe trainer. misschien is louis wel een enorme fan van hem 🙂

    1. AjaxFanAlways

      De spelers gaan al weg zonder dat er een trainer is bij de club. Dit doet Ajax zelf! erg slecht. misschien kwam Fischer wel te spelen onder de aankomende nieuwe trainer die hem meer rust in ze spel geeft. erg zonde dit. vond hem 2 jaar geleden echt een mooi talent. succes bij je nieuwe club Fischer!

    2. BobbyHaarms

      Dat zou mooi zijn. Dan mag die van Gaal mee optyfen naar Middlesbrough en komt ie i.i.g niet naar Amsterdam terug..een zorg minder 🙂

  9. Slingertje.

    Als hij niet rustiger in zijn kop wordt zal hij daar ook snel op de bank belanden denk ik. Alles gaat bij hem veel te nerveus en te geforceerd.

  10. Dagrump

    Jammer dat ie weg gaat. Maar hij rende de laatste tijd als een kip zonder kop rond op het veld

  11. marcussboss

    blijft een groot talent waar ik nog veel van verwacht aankomende jaren! succes fisher en laat maar zien dat we de verkeerde beslissing hebben gemaakt !!

    1. AFC98

      Hij krijgt vast wel een afscheid hoor, voor de wedstrijden die hij beslist heeft

  12. johnie stalker

    Kansen voor Nouri. De één zijn dood…
    Succes Fischer, maak ze gek!

  13. Ptr

    Dit is pas het begin van de ellende.
    Nu gaat PB een hoop onzin aantrekken en na 2 jaar is hij weer weg en zitten wij met de puinhoop van een tussenpaus. Het is overal hetzelfde amateuristisch gedoe. Sorry maar ik baal nog steeds dat de Boer weg is.

      1. Litmanen

        Eens, maar vraag me af of PB wel mag kopen. Denk het niet. Ik denk alleen dat Fischer beter even op de nieuwe trainer kan wachten. Hij zou bij mij altij bij de eerste veertien zitten. Iemand die een wedstrijd kan openbreken, mits goed gebruikt.

      1. Litmanen

        Wie zegt mij dat Bosz iets mag aantrekken? Ik denk dat Bergkamp en Spijkerman niet blij zijn momenteel. De Boer wilde Spijkerman in elk geval niet mee waar dan ook naar toe en Bergkamp moet vanuit Engeland elke keer met de boot.
        Die twee schijnen het het afgelopen jaar behoorlijk verpest te hebben bij Frank.
        Ajax zit dus nu met die twee in zijn maag, want het is maar de vraag of bijv. Bergkamp zich iets laat zeggen door Kruzen.
        Om terug te komen op Fischer, het zou me niets verbazen als hij in Engeland een grote wordt. Kijken of er hier dan nog mensen rondlopen die ” er een strik omheen hebben gedaan”.

  14. bloedgroep AFCA

    ben er niet heel rouwig om….zie Younes niet zo’n terugval maken of Fischer sterker worden…ga je goed mazzel

  15. Vakje129

    Helaas na zijn blessure te lang in de lappen mand gezetten en niet meer naar het hoge niveau gekomen , gaat je goed jongen hoop nog veel van je te horen .

  16. hackitjacki

    Toch jammer dat hij zijn niveau voor zijn blessure kon terugvinden bij Ajax hoop dat het in engelans wel lukt!

  17. ajacied078

    andersen komt sterker terug van w2 en we hebben nouri en youness genoeg voor die positie. dus snap wel dat Ajax mee werkt aan ontevreden bank zitters heb je ook niks

  18. KBouter

    Onvoorstelbaar, of Ajax moet op trainingen zien dat het niets meer word. Fisher..jarengeleden het Goudappeltje op de toekomst laten ze na een matig seizoen vertrekken voor een appel en een ei. Alleen een plaatsvervanger voor hem met dezelfde ervaring kost al het dubbele, nu zal wel weer een jeugdspeler doorstromen, maar die is nog te licht voor dit werk, ik had Fisher nog niét afgeschreven!!

  19. Rinus

    Prima voor beide partijen, van mij mogen er nog 10 weg….kans gehad, nieuw talent nu de kans met 3 sterke aankopen en frisse start maken met nieuwe coach

  20. fjonkman

    Succes voor Victor, ik hoop echt dat hij het gaat redden. Hier zat ie toch een beetje op een dood spoor. Zonde, maar die blessure heeft hem meer gekost dan verwacht.. Maar ja.. 5 miljoen is mooi meegenomen..

    1. paullus

      we gaan het mee maken met bosz 1 ding is zeker het word geen tikkie breed en terug voetbal

  21. Cootje Adriaanse

    Jammer. Vond het een talentvolle jongen die het afgelopen jaar niet in zijn goede doen was. Wel iemand met bluf en durf. Dat paste wel bij Ajax.

    Hij moe(s)t Younes voor zich dulden. Die is idd beter. Had gehoopt dat hij toch zou blijven en onder Bosz weer helemaal zou opleven.

  22. bloedgroep AFCA

    soms is het gras bij de buren groener…zeker als daar meer regen valt…hoop voor hem dat hij daar geen concurrentie krijgt anders is hij daar ook zo weg

Comments are closed.