Heitinga gestart met trainerscursus

0626Heitinga

John Heitinga is vandaag gestart met zijn eerste trainerscursus TC1, zo meldt hij zelf via Twitter. Indien hij de cursus goed afrond, mag hij in het betaald voetbal aan de slag als assistent-trainer en/of trainer van de beloften. Zoals bekend gaat hij komend seizoen ook aan de slag bij Ajax als jeugdtrainer. Heitinga zal zich daarbij gaan richten op de onderbouw. Naast trainer van de jongste jeugd zal hij bovendien breder, als individueel trainer voor verdedigers worden ingezet.

Related posts

23 Comments

  1. BobbyHaarms

    Als hij net zo enthousiast als trainer wordt als dat hij een kloppend Ajaxhart heeft dan gaan we nog enorm veel plezier beleven aan Johnnie in de toekomst.

    1. De seijs

      Ja als je niet meer mee kan met voetballen word je gewoon een hele goeie trainer?

      1. BobbyHaarms

        Dat moet nog maar blijken natuurlijk. Maar feit is dat hij een enorm groot Ajaxhart heeft, en daarvan kan je er nooit genoeg hebben bij Ajax..

  2. VanDattem

    Leuk man! Denk wel dat er nog flink wat jaartjes aan ervaring en persoonlijkheid tegenaan moeten, maar de basis en het hart heeft hij om bij onze club van betekenis te kunnen zijn

  3. fjonkman

    Hij zou zo maar eens de nieuwe Bobby Haarms kunnen worden.. Man wat kon ik genieten als die een speler weer fit ging maken.. Als Bobby iemand fit meldde.. Dan was ie ook écht fit!

  4. bloedgroep AFCA

    Goed nieuws…goede speler nu hopelijk een goede trainer in de maak….goed voor de ajax toekomst

Comments are closed.