Fischer denkt na over vertrek bij Ajax

10255vitesse-ajax_fischer1

Viktor Fischer denkt na over een vertrek bij Ajax nadat hij afgelopen seizoen zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Amin Younes. De Deen wil niet nog een jaar acteren bij Jong Ajax waarbij hij af en toe mag opdraven in het eerste elftal. Ondanks dat er een nieuwe trainer komt heeft Fischer min of meer zijn besluit al genomen.

‘De rol die ik afgelopen seizoen heb gespeeld ga ik niet weer doen waarbij ik ook moet zeggen dat ik nooit uitleg heb gehad over mijn rol als wisselspeler. Het vreemde was dat ik van de een op de andere week op de bank zat of wedstrijden met Jong Ajax moest spelen. Daar heb ik mee moeten dealen en dat was niet makkelijk’. Op de vraag of Fischer zich in het nieuwe seizoen nog bij Ajax ziet spelen is de Deen duidelijk. ‘Wij moeten nog met elkaar om tafel bij Ajax maar de vertrekwens is wederzijds. Ik ben er klaar voor om mezelf opnieuw te bewijzen, maar waarschijnlijk ergens anders’.

Bron: Tipsbladet

Related posts

70 Comments

  1. rickert

    Dat lijkt me geen goed idee, nooit zijn genoemde potentie waargemaakt. Nu dan ook echt maar de kans voor de jeugd.

    1. De seijs

      Ja als je niet goed genoeg bent sta je wissel. Heeft dat uitleg nodig dan? 1 en 1 is nog steeds 2. Of snappen dat alleen Nederlanders met een heel klein beetje verstand. Het ga je goed Fischer.

      1. Litmanen

        Ja, dat heeft bij jonge spelers uitleg nodig, want als je die gastjes niet verteld waarom ze er naast staan, dan hebben ze ook geen idee wat ze er aan kunnen doen.
        De Boer is een fantastische trainer, maar ik denk niet dat hij buiten zijn lievelingetjes ( Klaassen e.d.) veel communiceert met zijn jonge spelers.
        Een beetje op zijn Van Gaals.

        1. De seijs

          Als jij niet goed bent je bent even uit vorm dan heb je dat zelf donders goed in de gaten. Dan heeft dat geen uitleg nodig. Door keihard te werken kan je weer in vorm raken. Dan komt jou tijd vanzelf weer. Of er is op dat moment iemand beter. En moet je je kans afwachten. Dat hoef je als prof niet verteld te worden. Je loopt tenslotte al zo lang mee. In de jeugd gaat dat ook zo niks nieuws.

      2. HURBIE

        Het heeft hier niets mee te maken Maar ik hoop diep in mijn hart dat V GAAL word binnengehaald voor één of andere functie binnen AJAX

          1. De seijs

            Jammer want van mij mag hij gelijk beginnen. Van Gaal is tenminste iemand die zijn mond open durft te doen. En dat is nou net volgens mij wat ajax nodig heeft.

          2. BobbyHaarms

            Dat Ajax dat nodig heeft ben ik het volledig mee eens. Maar laten we die Judas van Gaal alsjeblieft nooit meer toelaten in Amsterdam, die heeft zich t.o.v. Cruijff van een wel hele slechte kant laten zien. Onvergeeflijk zelfs.

          3. rickert

            dat de Reactie die van Gaal toejuicht zoveel likes krijgt. geeft wel aan dat men vrij snel vergeten is wie de filosofie van Johan vooral niet wilde uitdragen.

          4. rickert

            Meen je dit?? Ik kan via de app niet zien wie liked, maar Seijsje zit zichzelf te liken? kan je ook niet meer serieus nemen dus.

          5. Indojood

            Ja, het is een online vorm van zelfbevrediging. Hij had het laatst ook over dat er Engelse hoeren hierheen moeten komen als Milik aan Leicester wordt verkocht. Hij komt gewoon wat aandacht te kort. ?

          6. rickert

            Als je je daar een gelukkig mens van voelt, dan krijgt hij van mij podium tot zelfverheerlijking, zo ben ik dan ook wel weer.?

          7. rickert

            Waarom mis ik dit soort feiten altijd, is het mijn analytisch vermogen?

          8. BobbyHaarms

            Er wordt iets geplaatst en gelijk al 2 likes bij bepaalde personen, ongeacht tijdstip. Een keertje kan nog, maar als het altijd gebeurt gaat het nogal opvallen natuurlijk 😉

          9. rickert

            Het is mij nog nooit opgevallen, om wie gaat het? het enige wat me wel opvalt is dat sommige mensen veel likes krijgen, die meningen eruit gooien, die voor mij onbegrijpelijk zijn dat daar support voor is…

          10. rickert

            Okay, ben blijkbaar de enige wie dit niet opvalt. Ik vind jullie duimpjes meer dan genoeg en die 2 van mezelf gebruik ik wel om te typen.

          11. FdB=Ajax

            Ja HURBIE heeft daar ook een handje van, maar die geeft zichzelf nu nog maar 4 a 5 likes in plaats van 16 zodat het wat minder opvalt haha

      3. De Ajacied

        Ja hij heeft na zijn zware blessures nooit meer echt zijn niveau gehaald,
        Toch wel jammer hoor was voorheen mooie voetballer waar je van kon genieten,
        Wat is nu wijsheid?
        Laten gaan of behouden?
        Ik zou zeggen, nog even behouden die Victor
        ❌❌❌

        1. FdB=Ajax

          Ik vind het ook jammer, hij heeft het namelijk wel in zich… Kan me zomaar voorstellen dat als een nieuwe trainer hem schaduwspits/valse spits zet en vertrouwen geeft dat hij weer de sterren van de hemel gaat spelen

  2. dickst14

    Vreemd dat hij het niet begrijpt. Hij zou de beelden nog eens terug moeten zien. Zoals hij speelde had ie bij geen enkele eredivisie club in de basis gestaan.

  3. woody79

    we krijgen een leegloop voordat we weten wie de nieuwe trainer is. en de beursbozen lachen zich weer rot

  4. afcadeluxe

    younes is gewoon beter,heeft zijn kans gehad en niet gegrepen,als hij na 1 minder jaar al opgeeft zegt dat veel over zijn mentaliteit

  5. Geroldkohlen

    jammer dat je het niet meer waar hebt kunnen maken na je blessure, als hij eerlijk is dan ziet hij ook gewoon dat youness veel meer rendement heeft dan hij zelf had, maar het ga je goed fischer en heel veel succes elders bedankt voor alles.

  6. Litmanen

    Ik vind Fischer in aanleg beter dan Younes, maar ja, dan moet hij wel zijn oude vorm terugkrijgen van voor zijn blessure. Gebrek aan goede begeleiding?

    1. Mijn Club

      Serieus LITMANEN? Fischer in aanleg beter dan Youness? Ik zie dat toch echt anders. En niet dat ik Fischer slecht vind of zo hoor. Youness heeft in mijn optiek toch echt veel meer potentie. Snelheid, doelgericht, passeren … en rendement.

  7. AFCA my World

    Waarschijnlijk neemt Frankie Younes mee,en staat Fischer gewoon weer op linksbuiten !

  8. Iamsterdam2015

    Tja. In potentie een goeie speler maar het lijkt wel of hij TE graag wil waardoor het alsmaar niet lukt. Buitenom dat hij geblesseerd was heeft hij nooit meer het niveau gehaald van 2 seizoenen terug. Jammer maar om een cliché erin te gooien…..”dat is voetbal”

  9. Ajax nr 1

    ik ben geen Fischer fan met wat ik gezien heb. Maar ik ben er van overtuigd dat Fischer het beter gaat doen onder een andere trainer dan onder de Boer. Ik denk ook echt dat we meer voetbal gaan zien met Bosz. Ik weet ook zeker dat de spelers meer vrijheid in hun spel gaan krijgen. Spelers krijgen weer plezier in hun werk. Fischer sterkte met je keuze.

    1. Indojood

      Hiermee ben ik het eens. Die LvG methodiek van opdrachten, systemen en looplijnen werkt verlammend op veel spelers.

      1. De seijs

        O in midden jaren 90 bij ajax niks van gemerkt. Iedereen werd ineens juist veel beter . Kijk maar eens naar de prijzen die toen gewonnen werden. De prijzenkast puilden uit onder van Gaal. Worden de spelers weer eens een keer beter. En we gaan weer winnen. Dank zij v GAAL. Met mooi en goed voetbal.

  10. Hazez

    Gaat lekker milik weg Fischer weg Klaassen weg zo nog tete bazoer hahaha word een mooi volgend seizoen zo

  11. VanDattem

    Het is echt heel treurig maar Fischer heeft (op een mooie goal, en wat verdwaalde goals na) echt al twee jaar geen knik-ker geraakt in Ajax 1. Ik snap ook echt niet dat hij het zelf niet snapt. Maw, strik er om en ajuus.

  12. vanzanten

    Red Bull schijnt hem te willen. Waarom proberen we Zlatan trouwens niet terug te halen? Die is transfervrij.

  13. BobbyHaarms

    Fischer rende niet alleen zijn tegenstanders voorbij de laatste 2 jaar, maar vooral zichzelf. Heeft kans op kans gehad de afgelopen maanden en als je hem dan steeds niet pakt moet je achteraf niet gaan piepen maar het dragen als een man. Of je gaat het gevecht aan onder een nieuwe trainer, of je houdt je mond en vertrekt met opgeheven hoofd. Bedankt voor de mooie goals Victor, het ga je goed.

  14. De Spet

    Eeuwig talent, dus eeuwig zonde!!!
    Weg ermee, strik erom en inpakken!!!

  15. Fdbisajax

    Ajax kan nu tog ook LVG terug vragen?? Nu hij is ontslagen bij Unated

  16. Litmanen

    Van Gaal is ook iemand die zijn favorieten kiest in een selectie. Kijk maar naar United.
    Ajax haalt die jongens heel vroeg naar Nederland, ik heb het idee dat de begeleiding een stuk beter kan. Zal nooit vergeten hoe eenzaam Chivu was in Amsterdam. Die was mentaal ijzersterk, maar ze hebben niet allemaal die betonnen mentaliteit.
    Kijk naar Andersen, niemand heeft contact gehouden sinds hij in Tilburg speelt. Dat gelul van De Boer ” we volgen hem” is een lege huls voor zo’n jongen.
    Als je rendement van al die jongens wilt hebben, dan zal je er iets meer in moeten steken dan wat geld.

    Lees ik hier: als je niet in vorm bent dan moet je keihard werken. Denk je nou echt dat Fischer minder traint dan Younes? Denk het niet. Vorm is niet grijpbaar.

  17. Heldenzoon

    Van mij mag Louis ook terugkomen. Ik zal wel een lul zijn! Won een aantal titels met Ajax. Hele grote trainers niet…..

    1. BobbyHaarms

      Dat is ook zo. Maar zijn gore Judaskus naar onze Johan maakte hem in 1 klap de grootste klootzak van de “fluwelen” revolutie. Nooit meer welkom die enge man.

      1. Velibor

        Heel goed,ook een beetje ingehaald door de tijd die generatie trainers vind ik. Kijk maar naar toptrainers tegenwoordig als guardiola,klopp,blanc,Enrique en Koeman en evt FdB .

  18. Mijn Club

    Ff over van Gaal: van mij mag ie ook direct komen !!
    Hij is iemand met gezag, met aanzien en laat jonge talenten (net als de Boer) spelen. Alleen heeft hij drie bakken meer ervaring als ieder ander. Laat maar komen. Maar ja, dan gaan er hier weer een aantal steigeren! Alsof de Boer het goed heeft gedaan. Ik vind persoonlijk van niet!

    1. Velibor

      Hij was iemand met gezag en had aanzien ,hij laat nog steeds jonge talenten debuteren en hij heeft ervaring maar hij heeft zich daar in Engeland volkomen belachelijk gemaakt en wordt niet meer serieus genomen en heeft zich hier bij Ajax een paar jaar geleden nou niet bepaald populair gemaakt met zen achterbakse streken en hij is op een mooie leeftijd om met die Truus van hem het er fijn van te nemen en met grote toernooien ons uitleggen( want dat kan hij!) op tv wat er allemaal mis is op het veld!

  19. Heldenzoon

    Sinds de fluwelen revolutie is het voetbal totaal smakeloos. Was extatisch blij met de interventie van Johan toen, maar achteraf gezien is elke revolutie waarin de veldmaarschalk ver achter zijn troepen staat (zo’n 1.550 km) gedoemd te mislukken.

    Arrogantie is Amsterdams. Van mij mag hij 2 jaar achterlijk arrogant zijn, Louis!

  20. In memory of J.C.

    Dat mensen niet in de gaten hebben dat systemen uit de vorige eeuw nu niet meer op dezelfde manier uitvoerbaar zijn is eigenlijk ongelooflijk. Onze vriend van Gaal is zo’n trainer, blijven steken in de vorige eeuw en weigert zich aan te passen. Met een kut speelstijl heeft hij (met de nodige mazzel) een resultaat gehaald met het Nederlands elftal.

  21. De seijs

    Ajax Barcelona Bayern München AZ Manchester United allemaal prijzen met van Gaal ook deze eeuw. Hij is gewoon heëeeeel goed. L V GAAL.

    1. In memory of J.C.

      Zorg je voor goede slaapplaatsen in de Arena. Die hebben de mensen dan hard nodig.

    2. Ajax nr 1

      Ik denk dat V Gaal 1 van de meest succesvolle trainer Is die er Is. Maar ja het Is ook nooit goed genoeg voor Ajax. Sommige supporters blijven ook te lang in het verleden hangen. We moeten weer aansluiting met de Europese top krijgen. Wat moet moet!! We hebben de aansluiting in een paar jaar tijd verloren en dat Is NIET v Gaal zijn schuld. Ajax ga ajb verder en doe wat je moet doen we hebben al te lang stil gestaan. Maar we gaan het doen met P.Bosz succes Peter

Comments are closed.