‘Napoli geeft strijd om Klaassen niet op’

0508graafschap-ajax_klaasse

Napoli geeft de strijd om Davy Klaassen niet op en komt binnenkort met een niet te weigeren bod, zo weet Sky Sport Italia te melden. De club uit Napels klopte al twee keer eerder aan bij Ajax maar kreeg te horen dat Klaassen niet zal worden verkocht. Toch lijkt de club zich daar niet bij neer te leggen en bereid het nu zelfs een bod van 25 miljoen voor op de middenvelder van Ajax. Volgens het Italiaanse medium zou Klaassen nu wel oren hebben naar een transfer alhoewel hij eerder tegenover Ajaxlife liet weten nog niet klaar te zijn voor de stap naar het buitenland. De club uit Napels heeft inmiddels laten weten snel zaken te willen doen met Ajax.

Bron: Sport.sky.it

Related posts

42 Comments

    1. BobbyHaarms

      Ze moeten die deur eens dichthouden en NEE zeggen! Afgelopen seizoen hadden ze zo afscheid genomen van Bazoer als ie “ja” had gezegd….treurig beleid!

      1. creutz1977

        hoe realistisch is dat? 25 miljoen is voor een speler uit de Nederlandse competitie een behoorlijke hoofdprijs… En top spelers gaan gewoon richting het buitenland… Dus zo raar is het allemaal niet… het is komen en gaan.. Wat denk je dat een speler tot zijn 30 in Nederland blijft hangen? dan is het niet echt een topper hé… En tegen salaris van buitenland kan je nooit op boksen ookal verhogen ze hun salaris plafond

        1. De Ajacied

          Laat hem gaan voor
          30 miljoen, en haal Ziyech bij Twente op,
          Er lult dan niemand meer over hoor
          ❌❌❌

        2. BobbyHaarms

          Daar heb je een punt Creutz. Doch feit blijft dat 25 miljoen voor een buitenlandse club absoluut een fooitje is en daar zit het hem nou net in. Willen ze echt zo graag een topspeler van ons hebben? Dan mogen, nee moeten ze gewoon de portemonnee trekken want we zijn hier niet de Aldi met de uitverkoop.

          1. creutz1977

            snap ik,… Maar een topspeler in Nederland is nog geen topspeler in het buitenland… kijk naar Depay… top in Nederland en trekt het in Engeland echt niet… Dus ja veel meer kan je ook niet vragen voor Nederlandse topspelers… Maar eens had ook liever bedragen van 50 60 miljoen gehoord

    2. De seijs

      Klaassen moet nog een jaar blijven. Met een nieuwe trainer kan hij met afstand de beste voetballer worden volgend seizoen en dan kan hij de clubs kiezen. En daar bij zijn nieuwe club een vaste kracht worden in de basis. Nu weggaan zou maar onzekerheid betekenen.

      1. BobbyHaarms

        Dat klopt De Seijs. En helaas zijn er voorbeelden genoeg voor Davy van spelers die het niet gered hebben. Maar Davy lijkt me een hele verstandige jongen die weet wat hij wil.. dus laat hem nog maar minimaal een jaar blijven en afscheid nemen met de landstitel 🙂

  1. rickert

    Denk dat voor Klaassen het vertrek voor de Boer ook wel een issue zou kunnen zijn. Ik denk persoonlijk wel dat hij klaar is voor een stap en 25 miljoen is wel erg veel om af te wijzen… hoewel ik het doodzonde zou vinden Davy te moeten missen.

    1. Charka53

      Ja ticket maar als het om zoveel geld gaat en Klassen kan zoveel verdienen klopt zelfs zijn Ajax hart wat minder.

      1. rickert

        Charka, ik vind het echt belachelijk dat je dat zegt… Die jongen ademt Ajax. had allang weg kunnen zijn.. Hij is nou ook niet perse het allerjongste broekkie meer. De kans op het missen van CL is enorm. Al met al moet zal je toch een keer stappen willen maken, als je daarom een minder Ajaxhart hebt?

        1. Charka53

          Oké rickert misschien kwam het wat hard over maar zo bedoeld ik het niet, Klaassen is zeker een echte Ajacied maar ik bedoel te zeggen als het grote geld komt is er geen enkel Ajax hart bestand tegen en vliegen ze uit .
          En ik Gun het hem zeker hoor.

    2. paullus

      het zou dood zonde wezen als hij gaat maar zijn opvolger staat klaar donny

      1. dickst14

        25 miljoen is geboden, dat kan dus meer worden. We hebben nu Sinkgraven, Bazoer, Gudelj, vd Beek en een Nouri die er aan komt. Ik zou zeggen haal voor dat geld 2 goede aanvallers.

      2. Geroldkohlen

        donny is nog niet klaar om 40 a 50 wedstrijden te spelen, mocht Klaassen gaan dan zeg ik ziyech halen pronto! maar ook vind ik het voor Klaassen niks om in de serie A te voetballen, ik zie hem eerder in de Bundesliga of PL spelen.

  2. Joep

    Zelf vind ik dat hij er nog miet klaar voor is. Heeft ns de winterstop te weinig gebracht.

  3. FdB=Ajax

    Best lastig deze.. Maar als Klaassen aangeeft dat hij net zo lief bij Ajax blijft, dan zou ik het bod sowieso afwijzen. Je moet je aanvoerder en aanjager niet zomaar verkopen voor het geld, geld heb je toch geen reet aan…

  4. Iamsterdam2015

    Jammer als hij gaat. Denk persoonlijk dat je dat bod niet moet weigeren. Met het geld wat al in de kas zit en de verkoop van Klaassen zou ik zeggen op maar Twente en zeker Ziyech halen, Janssen bij AZ en je hebt al twee mega kanonnen binnen. Dus Matc “scrooge” Overmars hop hop en kopen !!!!!

  5. afcadeluxe

    als klaassen zo 1 groot ajaxhart heeft blijft hij nog minimaal 1 a 2 jaar en probeert hij ajax weer aan internationale successen te helpen!geld komt daarna nog wel dan is ie pas 26 en nog tijd zat zn bankrekening te spekken

    1. vanzanten

      Als ik Klaassen was dan zou ik daar in elk geval niet voor blijven. Met het beleid van onze kopstukken is de kans groot dat er nooit een stabiel team komt dat grote prijzen gaat pakken. Hoe groot mijn Ajax – hart als fan ook is, als speler zou ik toch anders denken neem ik aan. Stel dat hij bij Ajax blijft en dit seizoen een zware blessure oploopt waardoor hij zijn niveau nooit meer haalt? Dan ben je je club wel trouw gebleven, maar heb je jezelf in financieel opzicht heel veel tekort gedaan. Waar je door een transfer in een jaar of 3 financieel onafhankelijk kan worden, riskeer je door te blijven dat tot je 67e door moet gaan.

  6. EugAjax

    Ik denk dat er onderschat word hoe goed De Boer in groep lag. Nu Frank weg gaat zou me niet verbazen dat sommige jongens als Klaassen inderdaad ook verder gaan kijken. Bijv De Boer nieuwe club. Dan ja als Napoli 25 min bied dan gaat het dichtbij bedrag komen waar je Klaassen voor laat gaan als hijzelf ook wil. Met premies word het tegenwoordig dan vaak meer dan 30mln. Historisch hoog bedrag. Dan zou Ziyech inderdaad goede vervanger zijn en hebben we van de Beek en Nouri zelf ook nog, plus Sinkgraven

    1. FdB=Ajax

      Ziyech wil zelf weg en Twente heeft geld nodig. Die kun je dus voor maximaal 3 miljoen binnen halen.. Dat geld hebben ze nu ook wel liggen, daar hoef je Klaassen niet voor te verkopen. Ze moeten juist VERSTERKEN! Dus iedereen binnenboord houden en Ziyech en Janssen/Huntelaar erbij halen, dan ben je klaar.

  7. Velibor

    Ik denk dat V Gaal hem haalt voor die Schweinsteiger sowieso als stand-in want die Duitser is meer dood dan levend volgens mij,wereldaankoop van ome Lowietje !

  8. Velibor

    Of gewoon tegen die lui zeggen : I ‘ll give you an offer you can’t refuse! Dat taaltje kennen ze wel in Napels haha!

  9. PvL020

    Krijg ik van de week een mail van Klaassen dat hij het erg waardeert dat ik m’n beide seizoenkaarten heb verlengd en dat hij trots is dat hij in dat mooie shirt speelt, kan dat niet zo zijn dat hij weggaat ???.

  10. Slingertje.

    Als clubs uit Italië,Spanje,Engeland en Duitsland met dit soort bedragen gaan wapperen moet Ajax wel verkopen en ook de speler zelf wil cashen.

  11. Rinus

    Koop eerst Ziyech & Janssen indien Napoli serieus is/komt, pas daarna Klaassen verkopen, anders vraagt Twente/AZ de hoofdprijs. Nu ben je voor 20(?) klaar, houdt je er 5 over?

  12. Ptr

    Klaasen is volgend jaar meer waard zo een speler gaat volgend jaar voor minimaal hetzelfde bedrag weg. En dan niet naar Napels. Dit moet hij echt niet doen.

  13. Hika77

    Vind Klaassen echt niet zo goed hoor als de eerste 5 wedstrijden in het seizoen. Is me zelfs een raadsel waarom hij zo lang in de basis begon..

Comments are closed.