El Azzouzi op huurbasis naar Sparta

Zakaria_El_Azzouzi

Zakaria El Azzouzi komt in  het nieuwe seizoen uit voor Sparta en de speler blijft daarmee actief in de Eredivisie. El Azzouzi kwam afgelopen seizoen in de tweede seizoenshelft uit voor FC Twente en gaf aan dat hij een eventueel optreden in de Jupiler League, bij FC Twente of Jong Ajax, niet zag zitten. (Zie eerder bericht). De verhuur is per direct en kent een looptijd van één seizoen, tot en met 30 juni 2017. De spits staat nog tot en met 30 juni 2020 onder contract bij Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

19 Comments

  1. De Ajacied

    Waarom verhuren?
    Is echt wel een toppertje hoor, hou hem nu binnen de Ajax lijnen.
    Let op we hebben hem nodig hoor.
    ❌❌❌

    1. Toppertje

      Met een spits die pas een paar eredivisie wedstrijden heeft gespeeld en een die net uit de A jeugd komt gaan we het volgend seizoen niet redden. Veel te licht. Goede stap voor El Azzouzi. Van Dolberg moeten we niets meer verwachten dan een debuut en een enkele invalbeurt.

  2. Charka53

    Ik zij het toch dat ze voor hem wel een club vinden , rustig aan dan komt Ajax 1 vanzelf wel.

  3. Michel6172

    Daar gaan we weer, Bosz mag niets beslissen!! Dat mag geen enkele trainer bij Ajax. Dat is juist nou zo fuck up bij Ajax. FDB had daar last van en dat gaat die beste Bosz ook krijgen. Alles wordt beslist. Je bent maar een marionet, gaat er wat fout krijg de trainer de volle laag en het bestuur schuilt achter de rug van de trainer.

  4. EugAjax

    Dat is nou net de bedoeling dat Technisch Hart, waar trainer als passant een adviserende role heeft, hier over gaat. Dat is juist wel goed anders krijg je weer toes toestanden als onder Jol, zitten we met heel veel aankopen hele grote selecties en veel verliezen financieel, daar willen we vanaf. Dus juist goed TH voor beleid, de trainer is de uitvoerende man.

    1. dickst14

      en hoe zit dat dan als de trainer constateert dat er geen balans is in de selectie?

      1. Guacamole

        Gaat hij deze zoeken of maken. Die jonkies zorgen momenteel nog teveel onbalans. Seizoen elders is goed voor de ervaring

  5. EugAjax

    Overigens goede club voor Azzouzi om nog meer Eredivisie ervaring op te doen. En als hij echt zo goed is of word dan kan hij vanaf volgend seizoen voor Ajax uitkomen.

  6. marcussboss

    hele goede keuze denk ik! dat hij er lekker op los mag scoren bij sparta (behalve tegen ajax natuurlijk)?

  7. Iceman

    Deze Jongen moet gewoon terug komen bij Ajax. Want hij is heel goed hij passeert snel zijn tegenstanders kan makkelijk scoren. Beter dan Fischer en dan Cerny als zijn vervanger en dan Fischer verkopen want hij kan niet eens een deuk in een pakje boter slaan.

  8. EugAjax

    Dan zal hij goed beargumenteerd om versterking moeten vragen en hopen dat beleidsmakers erin meegaan. Dat zal soms lukken en soms niet. Was met De Boer niet anders. Hij kreeg wel Sinkgraven, en bij een nieuwe spits wens moest hij eerst iemand verkopen om daar geld voor vrij te maken. Heel normaal in bedrijfsvoering. Waar bij Ik wel wil aantekenen dat voetbal ten allen tijden leidend moet zijn. En ook moeten daar de voetbalmensen over beslissen vind Ik!

Comments are closed.