Clubleiding weet het zeker: Bosz tekent volgende week contract bij Ajax

0511peter_bosz1

De clubleiding van Ajax weet het zeker en verwacht volgende week Peter Bosz in Amsterdam om de trainer een driejarig contract te laten ondertekenen bij Ajax. Bosz heeft nog twee wedstrijden voor de boeg met Maccabi: de laatste speelronde in de competitie tegen Maccabi Haifa en de bekerfinale. Bij Ajax is Bosz favoriet en zou hij zelfs zijn jawoord hebben gegeven. Hierdoor is Ajax niet meer zoekende naar nog meer geschikte kandidaten waaronder John van de Brom wiens naam ook viel na het vertrek van Frank de Boer. Bosz zal zijn contract bij Maccabi moeten afkopen maar volgens het AD loopt dat wel los.

Bron: AD

Related posts

45 Comments

      1. AjaxKat

        Ja, ik ben er ook niet voor maar we kunnen niets anders doen dan hem verwelkomen. Hij zal het moeilijk genoeg krijgen, met name tegen 010. Dan moeten Ajax-fans juist achter hem staan.
        Dus… Welkom PB!

        1. Charka53

          Als we onder Bosz of welke trainer dan ook winnen vergeten we van zelf zijn afkomst , dus geven we hem een kans .

          1. HURBIE

            We zien wel waar we in de winterstop staan
            VdBrom had ik ook een goeie keus gevonden
            Maar wat is wijsheid
            Als het Bosz niet lukt sturen we hem het BOS in

          2. De Ajacied

            @ Charka53
            Super geschreven hoor
            Ja Bosz is een Kakkie maar als hij prijzen brengt lult er niemand meer over!!!
            Respect naar Peter Bosz graag supporters
            ❌❌❌

      2. AJAX 2001

        Omdat ik liever een andere trainer zie, maar ik ben ook wel benieuwd hoe hij het gaat doen.

    1. De seijs

      Welkom Bosz een nieuwe wind zal ajax goed doen. Jij krijgt alle steun van de echte supporters.

  1. Hika77

    Ben echt heul benieuwd hoe hij het gaat doen.
    Succes Peter. Laten we er maar wat moois van maken.

  2. Johan065

    Ja gelukkig wel Bosz. Ik vind hem een goeie trainer voor ons Ajax. Hoop dat hij het volgend seizoen waar maakt.

    1. vanzanten

      Hou toch op met dat kinderachtige gedoe. Laat hem maar gewoon zorgen dat we weer lekker ons aantrekkelijke Ajax-voetbal kunnen zien. Ik denk dat hij dat wel voor elkaar krijgt. En dat kunnen niet veel voorgangers van hem zeggen, zelfs niet degenen die een Ajax-hart hadden.

    2. Geroldkohlen

      achtergrond zegt niks, het gaat om visie en het denken van een trainer en de uitstraling van een trainer naar de spelersgroep en voor de club, ik ben ook geen fan Bosz en heb mijn twijfels, maar geef dan een goed argument zodat we er over kunnen discussiëren met z’n allen, ipv alleen maar roepen hij is een kakkerlak!

      1. KBouter

        Precies..en de visie die hij heeft sluit erg veel aan bij de Ajax visie, sterker nog..onder Bosz ga je meer Ajax visie zien dan in al die jaren onder Frank de Boer, met dat eindeloze slaapwekkende getik!!

        1. Cootje Adriaanse

          Helemaal mee eens. Frank de Boer heeft veel mensen met zijn saaie voetbal het stadion uitgejaagd. Hopelijk brengt Bosz weer het aantrekkelijke voetbal terug dat bij een club als Ajax hoort!

        2. Geroldkohlen

          kabouter we zullen het zien , ik ben nog niet overtuigd, hopelijk veranderd dat.

  3. afcabass

    Gemengde gevoelens, redelijk prima trainer maar wel een kakkerlak. Aan hem dan maar om te bewijzen dat hij Ajax waardig is

    1. BobbyHaarms

      Cruijff had dit vast goedgekeurd dus geef hem gewoon die kans. Een die-hard Ajax supporter uit 010 ban je toch ook niet uit ons stadion?

      1. Indojood

        Helemaal gelijk, Bobby. Er wordt hier ontzettend vaak geschreeuwd om randzaken terwijl de focus op het plan Cruijff dient te liggen. Ik wens Peter Bosz veel succes.

  4. paullus

    het zal geen tikkie breed voetbal worden
    en misschien komt sinkgraven nu ook beter uit de verf

    1. BobbyHaarms

      Hij mag toch zelf zijn assistenten kiezen?? Wat zou het een stunt zijn als ie Wim Jonk als zijn rechterhand uitkiest 🙂

  5. Ajax 010

    Moest even wennen aan het idee. Peter Bosz stond niet op mijn persoonlijke short list, ook al omdat hij pas deze winter door Cruyff junior naar Maccabi was gehaald. Maar ik vind het een interessante keuze; een trainer met een eigen visie en die aanvallend denkt. En dat gelul over zijn zogenaamde 010 verleden of dat hij geen Ajax achtergrond heeft, is totaal niet relevant. We hebben voldoende trainers gehad zonder Ajax achtergrond die onze club successen hebben gebracht. Hopelijk is Peter Bosz de volgende !

  6. Geroldkohlen

    Ik zie het wel het is aan Bosz om ons te overtuigen, een aanvallende opstelling maken zegt mij nog niks, Vitesse speelde ook aanvallend maar eindigde altijd rond de 7de plaats, ik heb wel mijn twijfels over bosz maar ik hoop dat hij me kan overtuigen!

      1. Geroldkohlen

        vast maar ik vind de spelers van Vitesse ook niet slecht hoor, kijk maar naar traore, solenke, Brown, qazaishvili, baker en nathan dat zijn echt geen slechte voetballers die Bosz onder zijn hoede had, en met zulke spelers moet je normaal ook hoger eindigen, vandaar mijn twijfels.

        1. Velibor

          Sollenke is dat die spits? Dat kan er een worden maar ja dat dacht ik ook van Zivkovic en moet je em nu zien gvd erg jammer hoor!

  7. Iceman

    Volgens mij neemt Bosz een assistent mee uit tel Aviv had ik begrepen van eerdere berichten. Maar als hij kan kiezen doe maar Wim Jonk dan kan Bosz daarna gelijk het stokje over dragen aan Wim dus doe maar. Maar laten wij Bosz een eerlijk kans en vooral de tijd geven om ons aller Ajax te laten voetballen zoals wij dat gewend zijn.

  8. EugAjax

    Goede keuze, past in filosofie die Ajax nastreeft. En mbt Jonk Ik word en blijf beetje moe worden van deze opmerkingen. Lees nu eens goed de interviews van Vonk, Bergkamp (beide al eerdere in VI) en nu van de Sar en je weet er is geen weg terug voor hem. Iedereen geeft hoog op over zijn voetbalkwaliteiten, maar je moet willen samenwerken. De voetbaljongens, naast Jonk, hebben veel druk ervaren van bestuurders waarom het allemaal zo lang duurde voordat samenwerking met Jonk stukliep. Juist vanwege zijn voetbal visie en kwaliteiten heeft het 1 jaar (!) geduurd voordat men niet meer anders kon dan samenwerking beeindigen. Ajax moet dus niet Jonk terugvragen. Er is nu voldoende kwaliteit, incl de aanstelling van Bosz om visie Cruijff en dus visie Ajax verder uit te bouwen. Succes Peter! Je mag het nu laten zien bij de club die het best overeenkomt met hoe jij de visie hebt over er hoe er gespeeld moet worden.

    1. Heldenzoon

      Mee eens. Zou ook heel intelligent zijn als je bij je nieuwe baas iemand voordraagt die niet lang daarvoor weg moest…

    2. In memory of J.C.

      Beste Eugajax. Als ik de interviews lees met Bergkamp en van der Sar kom ik maar tot één conclusie en dat is dat zij niet konden samenwerken met Jonk en de filosofie van Cruijff. Dus zij moeten dan opzouten en Jonk moet terug. Tenminste als je houdt van mooi voetbal waar Ajax voor moet staan. Mensen mogen blijven roepen om het beste, vergeet dat niet.

  9. Indojood

    Bosz, als je verstandig bent neem je Jonk als assistent. Kent de club goed en onderschrijft dezelfde filosofie. Win-win situatie.

  10. bloedgroep AFCA

    Maakt volgens mij niet heel veel uit wie trainer en assistent wordt….met dit team…dat de graafschap niet kon passeren iets winnen lijkt al bijna hopeloos…..hoop echt dat er iets gaat veranderen maar laat mij verrassen

  11. VanDattem

    Ik wens hem het beste. Die hele zogenaamde 010 achtergrond maakt me niet uit, alleen vind ik hem qua uitstraling en persoonlijkheid gewoon helemaal niet bij Ajax passen.

Comments are closed.