Ajax Vrouwen winnen maar grijpen naast landstitel

0515ajaxvrouwen-telstar

De Ajax Vrouwen wisten na de nederlaag van vorige week tegen FC Twente dat er vrijdagavond gewonnen moest worden van PSV en dat de vrouwen van FC Twente punten moesten laten liggen op bezoek bij PEC Zwolle. De ploeg van trainer Engelkes won uiteindelijk met 1-0 door een treffer van Kelly Zeeman maar kreeg daarop ook slecht nieuws uit Zwolle waar de vrouwen van FC Twente met 0-3 hadden gewonnen en dus landskampioen zijn. Ajax greep dus opnieuw naast de titel. Maar wel in de wetenschap dat het evenveel punten had als FC Twente en dat het nooit eerder zó dichtbij was geweest als dit jaar. Volgende week kunnen de dames het seizoen toch nog wat glans geven als zij aantreden in de bekerfinale tegen ADO.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola, Vd Most, Koster, Van Dongen, Hogewoning, Middag (62. Zeeman) Van Lunteren, Oudemast (51. Kaagman), Pieëte (70. Versteegt), Bakker, Vd Bighelaar.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

    1. De seijs

      Jammer dames het was een heel mooi en goed seizoen. Als jullie bij elkaar blijven dan moet het kampioenschap er volgend seizoen zeker in zitten. Maar nu eerst de beker finale. En die moet voor jullie zijn Komop wzawzdb.

  1. EugAjax

    Jammer maar helaas welcome to the club. Maar door tegenslag samen sterker 2017 word ons jaar!!!!!!

  2. In memory of J.C.

    Ach, ook de dames van Twente worden terug gezet denk ik. Kan Ajax twee keer naar het CAS. Kunnen we rechtmatig twee titels juridisch opeisen. Joepie wat een feest. Lang leve de rechtvaardigheid. Bah.

  3. BobbyHaarms

    Jammer maar helaas. Kon er ook nog wel bij dit seizoen, het seizoen van “net niet” en overal naast grijpen. Laat de dames dan i.i.g. die beker pakken om dit seizoen nog wat glans te geven. En wat Twente betreft: niet naar kijken, Ajax heeft het zelf vergooid dit seizoen…zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

  4. woody79

    of zoals de friezen. ken njet niēh. we laten alles zelf liggen alsof er een billjett op straat ligt. wat is er aan de hand?

  5. marcussboss

    jammer dames, volgend seizoen opnieuw vlammen en dan weet ik zeker dat jullie kampioen gaan worden. hopelijk volgend jaar weer de titels naar Amsterdam halen, waar ze thuishoren❌❌❌??????

  6. afcadeluxe

    kriig er een deja-vu gevoel van,telkens zwolle en steeds gaat het mis,volgend jaar beter,zowel dames als heren!

  7. Hika77

    Niks aan te doen maar gestreden als trotse meiden. Goed gedaan, volgend jaar beter

  8. Pascal tebberman

    Jammer dames maar geef de moet niet op en ga zo door jullie worden nog wel kampioen zo blijf elkaar steunen ciao bella signora’s?⚓️???????⚽️groet uut Meppel.

  9. Litmanen

    Jammer, heeft Twente nog wel recht op alle punten? Of moeten de dames straks ook degraderen. Stinkt daar toch een beetje.

  10. EugAjax

    Dames van FC Twente zitten in aparte stichting dus die zijn niet betrokken (meer) bij de janboel van de club Twente

Comments are closed.