De Boer ziet job in China voorlopig niet zitten

0221ajax-excelsior_deboer

Frank de Boer reist momenteel met de selectie van Ajax door China als afsluiting van het seizoen. Vanavond speelt men een oefenwedstrijd tegen Liaoning Whowin  en dat zal het laatste kunstje zijn van De Boer als trainer van Ajax. Dat de trip een bonus voor een geslaagd seizoen had moeten zijn beseft De Boer terdege al kijkt hij wel met plezier terug op zijn tijd bij Ajax.

‘Natuurlijk had dit een bonus moeten zijn en we zijn wel even met een heel ander gevoel in het vliegtuig gestapt, dat klopt. Het blijft jammer dat het niet is geëindigd zoals we hadden gehoopt. Maar goed, dit is dan mijn laatste kunstje, het einde van een mooie periode bij Ajax. Ik kijk evengoed met heel veel plezier terug’. Op de vraag of De Boer een job in China ziet zitten is hij duidelijk. ‘Misschien dat ik hier in de toekomst nog eens aan de slag ga, het is een land met veel potentie, maar nu nog niet. Zoals ik mezelf ook niet op korte termijn in landen als Qatar of Saoedi-Arabië zie werken’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

21 Comments

  1. Geroldkohlen

    zou ook zeker niet verstandig zijn, ondanks de klote resultaten afgelopen 2 jaar verdiend Frank een mooie club in een aantrekkelijke competitie.

    1. De seijs

      Daar moet hij zeker nooit na toe gaan. Chinees zit om de hoek. Sambal bij.

  2. Domimar

    Ik denk toch had de juiste wissels bij de Graafschap gedaan en er was meer belangstelling, of is dat gewoon mijn teleurstelling?

    1. Charka53

      Dat is het wel Domimar een beetje teleurstelling en een beetje gelijk heb je ook wel ik zelf vind ook dat hij klaasen

      1. Charka53

        Ik was nog niet klaar , ik vind dat hij Klassen niet had moeten opstellen ,hij zat er al een paar wedstrijden door heen maar ja achteraf is het allemaal zo makkelijk.

      2. rickert

        Dat is eigenlijk gewoon een gegeven paard in de bek kijken.. als El Ghazi de winnende er in trapt. Dan is het een gouden wissel.. Je weet nooit hoe het uitpakt.. denk dat niks uitmaakt met een zo’n ongeïnspireerd team wat op een slakkentempo speelt.. die wedstrijd was alleen te winnen met een opleving.. dan hoop je dat El Ghazi of Fischer iets leuks doet, terwijl de weken ervoor natuurlijk al bewezen hadden, dat die 2 niet veel klaar konden spelen.

        1. Charka53

          Inderdaad rickert ,ze hadden er gewoon boven op moeten klappen maar helaas het leek wel of ze het niet wilden of kunnen en of FdB ze niet kon motiveren is gewoon gelul als de instelling niet goed is Win je geen enkele wedstrijd.

  3. FdB=Ajax

    Ik hoop wel dat er snel een nieuwe trainer komt, dan kunnen ze tenminste de transfermarkt op! Ze moeten snel Ziyech halen, voordat 010 een paar miljoen bij elkaar heeft gesprokkeld en voordat er een interessante buitenlandse club komt.
    Kom op Ajax, dit is echt een inkoppertje. Beste speler van de Eredivisie, voor pakweg 3 miljoen op te halen, en je speelt volgend seizoen met

    ——————————–Milik————————————
    ——Younes————————————–Ziyech———–

    1. Charka53

      En ik geloof dat Ziyech wel de juiste aankoop zal zijn , zijn instelling is volgens mij wel oké volgens mij heeft hij de pest aan verliezen en heeft volgens mij de juriste instelling zodat hij andere kan motiveren om er een schepje boven op te toen ,dus gewoon halen .

  4. BobbyHaarms

    In China lopen de meesten met hun ogen half dicht..bij Ajax had ik dat idee ook al een paar jaar met de meesten.

    1. Indojood

      Flauwe opmerking, Bobby. Ik heb ook spleetogen maar ik zie er prima mee.

      1. BobbyHaarms

        Is ook flauw Indojood. Ik bedoel er eigenlijk meer mee te zeggen dat het Ajax van nu stilstaat in zijn ontwikkeling. Mijn excuses als je je hierdoor aangesproken voelt.

        1. In memory of J.C.

          Ach Indojood blijft altijd met een schuin oog naar Cruijff en het plan kijken, weet nu waarom :-). Wel vreemd, mijn ogen staan redelijk recht 🙂 🙂

  5. BobbyHaarms

    Met alle respect voor Frank maar laat hem maar naar een goede club in Spanje of Engeland gaan, hij heeft het verdiend vind ik. Niet door het spel van de laatste jaren maar wel door de rust die Frank in de club heeft gehouden, zowel in goede als slechte tijden. China wil je nog niet dood gevonden worden als trainer..

Comments are closed.