Ajax wint in afscheidsduel De Boer met 0-2 van Liaoning Whowin

0420heerenveen-ajax_deboer

De laatste wedstrijd van Frank de Boer als trainer van Ajax vond vanmiddag plaats in China.  In het Olympisch Stadion van Shenyang speelden de Ajacieden een oefenwedstrijd  tegen Liaoning Whowin en wonnen dat duel uiteindelijk met 0-2. Joël Veltman opende na ruim een kwartier de score waarna in de slotfase een eigen doelpunt zorgde voor de 0-2 eindstand. Ajax speelde overigens de gehele tweede helft met tien man nadat Kenny Tete vlak voor rust een rode kaart kreeg. Donderdag zal de selectie terugkeren naar Amsterdam

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, ( Diederik Boer), Kenny Tete, Joël Veltman, Nick Viergever, ( Mitchell Dijks), Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, (Mike van der Hoorn), Nemanja Gudelj, Lasse Schone, (Daley Sinkgraven), Anwar El Ghazi, (Donny van de Beek), Amin Younes (Ricardo van Rhijn)

Related posts

33 Comments

  1. Iceman

    Mooi werk het ging eingelijk alleen maar om commerciële eind doelen maar goed toch gewonnen leuk voor Frank De Boer. Frank succes met wat je ook gaat doen en bedankt voor de mooie jaartjes

    1. De seijs

      Frank nog bedankt voor alle jaren. Het ga je goed. Ik hoop dat er voor jou een mooie club komt. En waar je ook veel succes zal hebben. En ik hoop dat je nog een keer trainer van onze club ajax wordt. Gegroed trainer

      1. De Ajacied

        Jammer dat de speler niet meer strijd leverde voor Frank de Boer,
        Had toch wel beetje verdiend in mijn ogen
        Frank het gaat je goed en héél véél succes
        ❌❌❌

          1. Charka53

            Maar misschien ga ik juichen en springen , Twente er uit Ajax kampioen toch. De KNVB maffia heeft weer iets verschrikkelijk stom gedaan en dat krijg nog wel een staartje.

  2. timkloppers

    ajax moet ff rechtszaak aanspannen tegen knvb. schijnt dat twente wordt terug gezet

  3. timkloppers

    Psv blijft kampioen. maar wij worden genaaid door cl inkomsten die we niet krijgen.

    1. Cootje Adriaanse

      Wij worden genaaid? Hou toch eens op! Je had alles in eigen hand 8 mei jl. Alleen hebben we het volstrekt laten liggen.

      En dat we nog in de race zaten kwam o.a. door een strafschop tegen FC Utrecht. Hoezo genaaid?

  4. BobbyHaarms

    Sluit ie toch nog af met winst 🙂 Frank het ga je goed, hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in een andere rol.

  5. Geroldkohlen

    had liever afscheid van hem genomen met de schaal in zijn handen, succes met je verdere carriere Frank hoop dat er een mooie club voor je komt!

  6. ajaxpers

    De pessimisten, zeikerd en afkrakers van FDB zullen ontzettend spijt gaan krijgen en zullen hier weer gaan roepen dat het onder zijn bewind alles beter was. Ik vind het ongelofelijk ondankbaar wat over hem hier vaak geschreven wordt. Hij blijft een Ajaxheld.

    1. Ajax nr 1

      Mooi heel mooi gesproken ajaxpers. Wat zullen zij een spijt krijgen dat er heimwee naar het mooie voetbal van Frank zal zijn. Echt ajaxpers petje af voor jouw mooie woorden.

    2. RobbyZ

      Tuurlijk blijft het een Ajaxheld (we haten hem niet!) maar daarom mag je hier wel je mening geven als het wéér een saaie kut wedstrijd was met tikkie terug,tikkie breed of hadden we zoals meerdere blinden hier moeten gaan zeiken tegen de niet blinden dat ze zeiken en respect moeten hebben voor FdB? Sinds voetbal bestaat geven supporters hun mening over het spel van hun club en vooral als het kut gaat,logisch!! 4x kampioen,prachtig maar 5 en een half jaar pijn in m’n reet van het billenknijpen,de mooie wedstrijden van Ajax 1 met het mooie Ajax spelletje zoals de jeugd voetbalt zijn op 1 hand te tellen. Onder zijn bewind werd niks beter dus zullen weinig supporters gaan roepen dat het onder FdB beter was,4x kampioen meer niet!

  7. Niels1983

    Mensen zijn we nou toch kampioen ? wat een onduidelijk koppen allemaal in de krant Twente wel gedegradeerd of nog niet

  8. bloedgroep AFCA

    jammer dat dit resultaat tegen de graafschap niet haalbaar was als een laatste prijs in dienst van Ajax….het ga je goed en veel succes FdB

  9. Velibor

    Oké blablablabla oké nog één keer dan ,bedankt Frank en ja tegen de graafschap hadden we moeten winnen dan had het er allemaal wat anders uitgezien nu,niet dus en niemand meer lopen zeiken over hoe erg en allemaal gemiste kansen ed ,please laten we kappen met dat sentimenti en vooruit kijken ze kopen min 2 giga kanonnen dus we schieten alles overhoop volgend seizoen!

  10. Velibor

    Ohja en doe es wat aan dat : oops! Lijkt verdomme wel of ik weer in de puberteit zit en in verkeerde gat hang!

Comments are closed.