‘Ajax bereikt akkoord met Peter Bosz’

0511peter_bosz

Ajax heeft de opvolger van Frank de Boer binnen en volgens de online krant YnetSport komt Peter Bosz over van Maccabi Tel Aviv en zal hij zeer binnenkort een contract van drie seizoenen tekenen in Amsterdam. Ajax heeft het nieuws overigens nog niet bevestigd maar volgens het medium gaat Ajax een afkoopsom van een half miljoen overmaken naar Tel Aviv. Jordi Cruijff, de technisch directeur van de huidige nummer twee van Israël, is al begonnen met het zoeken naar een nieuwe trainer. De komst van Bosz bij Ajax zal waarschijnlijk na de bekerfinale van 24 mei bekend worden gemaakt bij Maccabi.

Bron: Voetbalzone

Related posts

71 Comments

    1. De Ajacied

      Welkom Peter,
      Hopelijk laat jij Ajax weer aanvallender spelen, zoals het bij Ajax hoort,
      Hoop op geen gezeik van de Ajacieden, we moeten Peter gewoon een kans geven voor we gaan zeiken
      Veel succes
      ❌❌❌

      1. Toppertje

        Hij is welkom maar zonder aanzienlijke versterkingen in de hele as graaft iedere denkbare trainer zijn eigen graf.

        1. Valentino

          Hij heeft connecties bij Chelsea. Misschien dat Traore nu wel wil en mag komen.
          Vako van Vitesse mag ook wel komen.

      2. BobbyHaarms

        We moeten hem zeer zeker een kans geven. Vind het positief dat Ajax een trainer kiest die van aanvallend voetbal houdt en kiest EN dat hij de goedkeuring van Jopie gehad zou hebben. Grote minpunt vind ik wel zijn uitstraling want dat is echt 10x niks.

        1. tijger238

          Uitstraling wil ik op het veld zien. Gewoon weer de Amsterdamse bluf en durf.

          1. BobbyHaarms

            Zoals vroeger! Ja dat zou geweldig zijn. Ajax hoort op alle fronten zijn gezicht weer terug te krijgen..

      1. De Ajacied

        Waarom,Zo’n reactie ??
        Zal moeten blijken of Ajax prijs gaat pakken
        ❌❌❌

        1. Hika77

          Omdat dat de doelstelling van Ajax moet zijn. Tuurlijk moet dat blijken maar een beetje vertrouwen kan geen kwaad. Amsterdamse bluf heet dat. Azijnzeiker..

          1. De Ajacied

            @Hika77
            Tuurlijk jonge jij hebt gelijk met azijnzeiker gelul,
            Erg misplaatste opmerking vind ik zelf, maar jij blijkbaar niet, jammer maar helaas
            Grtz. De Ajacied
            ❌❌❌

          2. Hika77

            @de Ajacied.
            Misplaatst ? Jij begint meteen met de vraag waarom ik zo’n reactie plaats.
            Bosz staat nu niet echt bekend om een trainer die prijzen pakt en Ajax is nu net een club die voor de prijzen gaat. Maar goed, als ik mijn reacties nader moet verklaren zegt dat al genoeg. Iets over begrijpend lezen , maar het zal wel aan mij liggen.

    2. De seijs

      Ja Peter welkom en zet de selectie naar jou hand. Hoop wel op nog minstens 2 versterkingen en met een beetje mazzel zijn we in maart kampioen. ?

      1. HURBIE

        Bosz ik hoop dat je ons ,dat niet teleursteld ,en dat je ons laat genieten
        Zoniet dan sturen we je het BOS in

    1. PvL020

      Gewoon steunen. Hij heeft nog niets gedaan……. Begint op 0 net als alle spelers

      1. dickst14

        Ja hij verdient onze steun. Heb ook vertrouwen in zijn capaciteiten en denk dat ajax nu met de hele ploeg de tegenstander gaat afjagen i.pv. met 4 man. Alleen zijn uitstraling vind ik nou niet geweldig. In ieder geval welkom bij de mooiste ploeg die er bestaat.

        1. f-side64

          nou ik vind het echt 3x nx als ajax trainer hij heeft een porum als 1 opgewarmd lijk

          1. FdB=Ajax

            Oh god, moeten we weer een paar jaar naar jouw gezeik gaan luisteren…

      2. Floris Stempel

        Ben er ook nog niet helemaal uit, maar ben het met je eens hoor. Welkom Peter!

  1. Boristja

    Veel succes had liever een man met Ajax hard en verleden gezien maar sta achter de beslissing! WZAWZDB

  2. Germain

    Juist goed deze frisse wind. Deskundigheid en vakmanschap belangrijker dan sentiment of emotie. Veel succes Peter Bosz bij deze mooie maar ook moeilijke job. Ik hoop op Europese verbetering en een landstitel.

  3. Velibor

    Nou oké,ik kan er mee leven en nu? Bedoel komen er nou wel of niet een paar kanonnen?

    1. Toppertje

      Inderdaad. Hij is welkom maar zonder een duidelijke versterking over de hele as is het trekken aan een dood paard. Dat gaat geen enkele trainer lukken.

      1. Ajax nr 1

        Het lig eraan Toppertje. Ik denk dat Peter de spelers wel beter maakt. Ik denk ook dat hij de spelers meer na hun kwaliteiten gaat gebruiken. Het voetbal kan alleen maar beter worden want het was niet om aan te gluren.

        1. Toppertje

          Maar is beter maken alleen voldoende? Ik denk zelf van niet. Ik verwacht dat de directie uiteindelijk voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten dus ik hoop dan ook maar dat het voldoende is.

          1. Ajax nr 1

            Ik ben al blij dat we een andere weg in slaan. Nu geen balletje breed en tikkie terug meer althans dat hoop ik dan maar. Ik weet ook zeker dat Bosz niet met alle winden mee waait dus dat Is ook al een pluspunt. Een paar gerichte aankopen erbij die Peter op zijn verlanglijstje heb en dan geloof ik dat we een leuk seizoen gaan krijgen. Laat Bosz eerst maar een jaartje aan een elftal bouwen. Ik heb er weer zin in. Heerlijk een andere trainer. Nu de rest van de bende nog pleiten en het komt goed.

  4. Kuijff

    Als zijn komst definitief is, dan is hij Ajacied. Vast niet bij iedereen in de meest pure uitleg van het woord, maar deze sentimenten kunnen alleen tegen ons werken.

    Bestuurlijk is er genoeg gedoe, laten wij als supporters als één man achter de spelers, de trainers en daarmee de club gaan staan. Onze steun is hard nodig en extra onrust absoluut niet.

    Op naar mooi voetbal en dito resultaten!

  5. Geroldkohlen

    pfff helaas we moeten ermee doen dan maar, ook ik had liever een ander gezien , hoop dat hij me kan overtuigen, vind het nog steeds geen goede keus voor ons aller Ajax maar wens hem succes, hopelijk overtuigd hij mij en kan ik volledig achter hem staan, op dit moment is het voor mij de eerste keer dat ik zoveel twijfels heb bij een trainer zucht.

  6. polaroids

    Wat een volwassen reacties. En waarom zou dat anders zijn. Feyenoord is niet bepaald concurrentie. PSV wel. Nu nog de goede aankopen!

  7. Ajax1958

    Hij krijgt van mij voordeel van de twijfel. Ik neem niet aan, dat hij er met de pet naar gooit.

    1. Henriette kip

      Dat denk ik ook niet. Het enige wat mij tegenstaat bij hem is zijn arrogante houding. Maar evengoed, welkom, laat het maar zien.

      1. Moob

        Een arrogante trainer past bij een arrogante club. Niets mis met een gezonde dosis arrogantie overigens.

  8. Bolus1963

    Goede trainer en hoop dat hij de kans krijgt en niet gelijk afgebrand wordt, eerst kijken dan pas mening erover geven?

  9. Bert62

    Het is en blijft een kakkerlak, maar denk wel dat hij binnen Ajax past. In elk geval iemand die van aanvallend voetbal houd

  10. Slingertje.

    Saaier voetbal dan dat we de laatste 2 seizoenen hebben gezien kan hij ons bijna niet voorschotelen. Afwachten maar want hij houdt van aanvallend voetbal.

  11. Dagrump

    Welkom Peter Bosz !! Probeer Frank de Boer maar te evenaren of te verbeteren maar wel met een aanvallender spel !!

  12. Slingertje.

    We hebben al eerder ex-kakkies als trainer gehad bv Beenhakker en kraaij sr en dat hebben we ook overleefd dus dat zal nu ook wel weer gebeuren.
    Ik hoop dat hij wel de ruimte krijgt om spelers te halen.

    1. Michel6172

      Overleven wel maar een kampioenschap beleven nee dat denk ik niet. En ruimte om spelers te kopen, nee Slingertje. Daar hebben ze bij Ajax een beleid voor genoemd, beperkt beleid.

  13. Mauheb

    Had echt liever een trainer met een Ajax hart gezien, daar de club, al lang niet meer is, wat het moet/kan zijn.
    Maar helaas, wat doen onze meningen ertoe he?
    Nee, heeft totaal geen Ajax uitstraling sorry!

    1. In memory of J.C.

      Wat is een Ajax uitstraling? Gezicht van Spijkerman? Gezicht van Bergkamp? Gezicht van el Ghazi? Gezicht van Henrichs? Als ik het gezicht/uitstraling van Bosz vergelijk met het gezicht/uitstraling van genoemde personen ……… please give me Bosz.

  14. In memory of J.C.

    We hebben wel vaker met succes iemand uit Rotterdam gehad (Wim Jansen) of voormalig spelers van Ajax teruggehaald uit Rotterdam zoals Henk Groot. Dus Peter, alle succes en zorg dat het voetbal weer gaat zegevieren. Ik geniet liever wekelijks van mijn cluppie dan dat we met stilstaand voetbal en zonder passie kampioen worden.

  15. Iceman

    We vergeten even dat hij een 010 ner is en we wensen hem succes ik hoop dat hij met Ajax op een eindig en niet op vier of 2 met leuk en aanvallend voetbal.

    1. In memory of J.C.

      Wie is dat vergeten? En ….. wat doet het er toe? Zoals gezegd, andere ex-Feijenoorders waren ook welkom en hebben meer dan naar behoren gepresteerd bij Ajax. Trouwens zoals eerder gezegd, liever genieten op de tribune van het voetbal dan een titel met flut spel.

  16. emilio74

    Welkom Mr Bosz. hopelijk laat je Ajax weer swingen zoals vanouds.Onze “rasAjacied” Frank is het niet echt gelukt afgelopen seizoen..

  17. Rinus

    We gaan het meemaken, sta niet op de banken te juichen….hopelijk over jaar wel….

  18. Michel6172

    Soms krijg ik van dingen of beslissingen een bittere smaak. Soms is het op ten deur ook wel weer weg te spoelen. We gaan het zien, succes Bosz.

  19. Iamsterdam2015

    Kans geven ok maar ik hou mijn het vast. Niet omdat hij een ex kakkie is want als je goed bent ben je goed ongeacht je verleden, maar of het wat is….??????

  20. Iceman

    Ja lamsterdam2015 hou het vast hahahaha je bedoeld mijn hart vast. Joh we gaan het zien allemaal keep cool and support Ajax met z’n allen

    1. Iamsterdam2015

      Hahaha ja hart bedoel ik Iceman. Ow maar dat doe ik zeker Iceman Ajax supporten. Was FF van slag na het debacle van de Vijverberg maar ben weer terug op aarde!!!!

  21. Wembley71

    Wat gelul over een “010’er” jullie zijn kennelijk allemaal Beenhakker vergeten????

  22. Jari1995

    Leer de jongens maar weer voetballen.. dan leren ze jou wel het wel bekende ‘kakkerlakkenlied’. Graag op podium voor publiek!

Comments are closed.