‘Van Rhijn mogelijk naar AZ’

0126ajax-heracles_vanrhijn_

Sinds afgelopen weekend gaan er geruchten dat Ricardo van Rhijn staat voor een overstap naar AZ. De club uit Alkmaar ziet in de rechtsback een welkome versterking voor aankomend seizoen, zo weet AZ Fanpage te melden. Van Rhijn is inmiddels zijn basisplaats kwijt aan Kenny Tete en zag een winterse transfer naar Galatasaray afketsen. Van Rhijn, die bij Ajax nog een contract heeft voor twee seizoenen, is bij AZ in beeld om Mattias Johansson op te volgen die op het punt staat om te vertrekken uit Alkmaar.

Bron: AZ Fanpage

Related posts

46 Comments

  1. Valentino

    Kan hij niet beter wachten op de nieuwe trainer en afwachten wat die met van Rhijn wil.

    1. De seijs

      Ja Tete is de nummer 1 op rechtsback en dan komt Veltman. Dus succes v Rijn. En als wisselgeld Janssen naar ajax. Plus 2 miljoen natuurlijk!

      1. Litmanen

        De seijs, beetje meer respect voor een man die alle kampioenschappen van De Boer in de basis begon. Zo slecht was deze international dus niet. Op zijn leeftijd kan hij nog een prachtige carrière hebben. Kijk maar naar de destijds afgeschreven vdWiel….. Intussen multimiljonair en samen met Zlatan de nodige successen behaald.

    2. Ajax nr 1

      Precies Valentino. Ik snap nog steeds niet waar het met Ricardo fout gegaan Is. Echt het Is een super rechts back maar zit in zwaar weer. RICARDO neem een beslissing met je hart het Is je meer dan gegunt. Succes kerel

          1. De Ajacied

            Tis Ricardo gegund dat hij naar een andere club gaat
            Ook wij Ajacieden moeten hem hierin steunen,
            Ricardo bedankt voor alles en het gaat je goed, succes
            ❌❌❌

  2. BobbyHaarms

    Zou een logische volgende stap zijn, zij het naar beneden. Jammer voor Ricardo, maar Tete is de onbetwiste nummer 1 voor de rechtsbackpositie.

    1. FdB=Ajax

      Ja, maar wel mooi voor het Nederlands voetbal.. AZ krijgt zo een aardige verdediging met Haps, Wuytens, Vlaar en van Rhijn!

  3. rickert

    Ik dit wel heel sneu.. presteert een tijd goed en had zijn stap naar het buitenland bijna gemaakt en nu mag hij Johansson opvolgen in Alkmaar? beetje een anticlimax… Had het deze jongen wel anderd gegund.

    1. BobbyHaarms

      Natuurlijk Rickert, ik ook en vele anderen ook. Maar als je Tete voor je hebt weet je dat het moeilijk wordt om terug te keren in de basiself. Ik gun het Ricardo van harte, zeer loyale Ajaxspeler. Wie weet speelt hij zich bij Az wel weer in de kijker van een betere club.

      1. rickert

        Het is in zijn geval zonde dat hij niet een jaar eerder een leuke club gevonden heeft, waar hij in staat was door te groeien, ben bang dat zijn carriere vanaf dit punt alleen maar zal stagneren.

        1. BobbyHaarms

          Voordeel is hoogstwaarschijnlijk wel dat hij dan weer veel aan spelen toekomt. Nu staat hij zowiezo stil in zijn ontwikkeling.

          1. Ajax1958

            @BobbyHaarms, idd er telt op dit moment maar 1 ding voor v Rhijn en dat is spelen. Helaas staat door het mislopen van de CL de hele selectie stil in hun ontwikkeling, ze hebben grote wedstrijden nodig om te leren.

          2. Ajax1958

            Btw, ik loop wat vooruit op het mislopen van de CL, omdat ik ze niet door de voorronde zie komen.

          3. BobbyHaarms

            Dat zou je idd wel zeggen Ajax1958. Maar ik heb eerder het idee dat ze zelfs in onze competitie stil staan in hun ontwikkeling, er zijn er maar verdomd weinig in het eerste die aantoonbaar beter worden momenteel.

          4. Ajax1958

            @ BobbyHaarms, yep, maar dat komt omdat onze competitie zo zwak is geworden de laatste jaren en de jongens passen zich moeiteloos aan.

          5. Ajax1958

            En kijk eens naar onze nationale toppers die vertrekken of vertrokken zijn. Ze komen bijna allemaal op de bank in het buitenland, daarmee is meteen de link gelegd naar het Nederlands elftal wat uitermate zwak presteert.

    1. BobbyHaarms

      Die dient hoogstwaarschijnlijk zijn contract uit bij HSV….wordt volgend jaar dus pas als alles meezit.

      1. f-side64

        bobby echt op de hoogte ben je niet hè ! the hunter speelt al jaren bij Schalke 04

  4. Charka53

    Wie weet als hij weer elke wedstrijd kan spelen en zijn oude niveau haalt komt er wel weer wat leuks voor hem.

  5. PvL020

    AZ menen we toch niet. Niet geleerd van Vermeer!? Blijven van Rhijn, nieuwe trainer, nieuwe kansen, Veltman misschien weg….

  6. Indojood

    Sympathieke gast. Helaas voor hem stil blijven staan en inmiddels ingehaald. Wens hem veel succes waar dan ook.

  7. Geroldkohlen

    jammer maar als hij.naar het buitenland gaat dan horen helemaal niks meer van hem, bij AZ Komt hij weer aan spelen toe, zijn vorm was hij hopeloos verloren en liep als hij mocht spelen erbij als een verdwaald schaap jammer maar ik wens hem succes!

  8. Niels1983

    Goede versterking voor az ik gun die jongen een basisplaats die zal hij bij Ajax niet krijgen

  9. Dagrump

    Hij WAS echt een goeie rechts achter!! Maar laatste jaar niet in vorm!! Mocht hij gaan wat ik jammer zou vinden !! Succes !! En bedankt !!

  10. hackitjacki

    Van Rhijn wil spelen natuurlijk dus wel begrijpelijk opzich. Zie hem niet van Tete winnen, hoewel ik bij kleinere tegenstander liever van Rhijn heb omdat hij aanvallend meer brengt maar tegen de grotere heb ik liever Tete door het tegenovergestelde.

    En wat gaat er met Ligeon gebeuren? Of was hij verkocht ipv verhuurt?

  11. marcussboss

    NEEEEEEE!!!!! blijf, blijf, blijf, blijf!!! zeer goede rechtsback en hoop op een langer verblijf voor v.Rhijn, mocht hij toch weggaan, dan maar naar het buitenland❌❌❌⚽⚽⚽

  12. ajaxhoger

    Ik lees overal dat er interesse is voor ajaxspelers , ik lees geen donder over spelers die ze gaan kopen , let maar op , het elftal is volgend jaar slechter als dit jaar , ze hadden allang door moeten pakken, als ze het van plan waren .
    Waar ik en vele aan twijfelen . Bij ons moet alles op het laatste nippertje zodsat ze zeker niet op elkaar ingespeeld zijn , ik benieuwd of Bosz wil komen als hij geen spelers krijgt , We gaan het zien , uitgaan van het slechtste dat valt het mee aan het einde , ik denk dat er weinig komt , wel verkocht , daar zijn ze als de kippen bij .Centeneukers zijn het

  13. Velibor

    Spelers ,goeie tenminste zullen wachten tot aan of tot na het EK en er proberen een slaatje uit te slaan denk ik en anders hun zaakwaarnemers wel en waarom verhuren ze Ricardo niet gewoon wie weet hoe alles zich nog ontwikkeld?

  14. Ajax1958

    Ehhhh hoezo? AZ is een leuke aanvallende ploeg, dus niks mis mee voor v Rhijn. Of had jij Real of Atletico in je hoofd?

Comments are closed.