Bosz: ‘Afspraken gemaakt met Maccabi voor als er iets op mijn pad mocht komen’

0511peter_bosz

Peter Bosz verruilde in de winterstop Vitesse voor Maccabi Tel Aviv. De kans dat hij binnen een half jaar alweer terugkeert naar nederland lijkt groot. De voormalig speler én technisch manager van feyenoord wordt namelijk genoemd bij Ajax, waar hij de opvolger moet worden van Frank de Boer.

Bosz wil zo weinig mogelijk zeggen over de vermeende belangstelling van AJax, omdat hij met Maccabi Tel Aviv in de bekerfinale staat en nog een kleine kans heeft om het kampioenschap. De coach wil zich daar volledig op focussen, maar gooit de deur voor een terugkeer naar de Eredivisie zeker niet dicht. “Ik ben een ambitieuze trainer”, aldus Bosz in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat weten ze hier. Toen ik tekende hebben we afspraken gemaakt voor het geval er iets op mijn pad mocht komen. Je weet nooit of dat binnen één jaar, twee jaar of drie jaar is.” Mocht Ajax dus daadwerkelijk concreet worden, dan lijkt er wel wat mogelijk te zijn.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

53 Comments

  1. marcussboss

    goed nieuws, las dit gister ook al. Hoop dat Peter Bosz gestrikt wordt en dat ajax weer een aanvallende ploeg wordt zoals zij ook kunnen spelen !!

    1. Geroldkohlen

      ja speelt aanvallend maar eindigt altijd rond plek 7, nee dank u laat maar lekker daar!!!

      1. Charka53

        Dat is niet zeker Geroldkohlen Bij Ajax heeft hij betere voetballers en misschien nog wat routine er bij ,dus gewoon weer voor de eerste plaats.

      2. AFCA my World

        Absoluut niet met jou (Gerold) eens,bij Vitesse en de kakkerlakken had hij elk jaar een bijna nieuwe groep onder zijn hoede,bij Ajax vertrekt er maar 1 tot 3 spelers per jaar,en de opvolgers zijn al weer in de house,als dit zo blijft kan hij elk jaar met een goede basis verder bouwen !

        1. De Ajacied

          Ja wat zal ik er van zeggen:
          Peter Bosz is zéér zeker geen slechte trainer, heeft vaak mooi spel gespeeld met vites, maar of hij nu juist dé Ajax trainer is weet ik ook nog niet zeker,
          Ben er wel zeker van dat mocht Peter Bosz trainer worden dat WIJ als Ajax supporters hem dienen te steunen, en niet schoppen
          ❌❌❌

          1. tijger238

            Catenaccio.nl daar staat een artikel waar geconcludeerd wordt dat juist Bosz de enige trainer die volgens de filosofie van Cruijff speelt. En als de HELE club vanaf de Fjes dat doet zal de toekomst alleen maar mooi voetbal brengen

      3. Valentino

        7e worden met een vreemdelingenlegioen die totaal geen binding hebben met je club is best knap.
        Laat staan wat hij kan met een vaste groep van de beste voetballers in Nederland.

      4. frenkynairo

        Jaa met teams als Vitesse en de graafschap. Als hij bij Ajax komt heeft die wel ff wat beter materiaal he

    1. marcussboss

      alle lof voor Frank de Boer hoor, maar dat verdedigende voetbal was niet om aan te gluren. Wie zou jij graag zien als hoofdtrainer?

      1. Geroldkohlen

        rijkaard, jonk, vanhaezebrouck, van de brom en Jans, zijn alleen al betere keuzes dan bosz, en rijkaard en jonk de beste keus!!!

  2. ajax26

    Tjaaa, ik heb me twijfels als het goed gaat tussen hem en Ajax als hij komt

    1. HURBIE

      Lijkt mij een betere keus,als hij sijn kop er maar bij houd als het iets minder gaat
      Kan hij gelijk Jansen meenemen

    2. marcussboss

      ook een goede optie in mijn ogen! Ik ben hoe dan ook benieuwd naar de nieuwe trainer

      1. De Ajacied

        Nee niet vd Brom
        Die heeft echt een gezicht of hij elk moment kan gaan janken
        ❌❌❌

  3. dickst14

    Toch zou het best kunnen werken met Bosz. Alleen zijn uitstraling staat mij niet aan. Maar als hij Ajax met druk naar voren laat spelen zijn we al een heel eind. Onder de Boer werd er gejaagd door Klaassen en de 3 spitsen en de rest bleef hangen, wat resulteerde dat de tegenstander niet echt afgejaagd werd. Was niet echt een 5 seconden regel zoals bij Barca en Bayern.

  4. polaroids

    Goede trainer, maar weet niet of hij met het gedoe dat er altijd is om kan gaan…. In veel opzichten is Ajax niet professioneel… Star aan een visie vasthouden, niet willen investeren, starre structuur, veel ruzie…

  5. Dagrump

    Had toch liever gehad dat FdB gebleven was. Maar dan met een andere strategie !!

  6. Cootje Adriaanse

    Bosz: van harte welkom en laat Ajax weer voetballen zoals het hoort!

  7. AFCA my World

    Ik kan zeker met de keuze voor hem leven,of anders had ik graag VanHaezebrouck gezien,ook prima trainer met middelmatige voetballers top presteren en maakt spelers echt beter ! Rijkaard zullen we waarschijnlijk nooit terug zien die wil geen trainer meer zijn,Jonk was mijn eerste keuze geweest als ze die niet zo lullig buitenspel hadden gezet !

  8. Roughrolf

    Wat ik echt niet snap is dat er mensen zijn die de suggestie lanceren om Jonk aan te stellen.
    Dan ben je mijns inziens niet bezig om Ajax op een hoger plan te brengen of totaal geen idee hebben wat er van een hoofdcoach gevraagd word.

  9. Arnold711

    Laten we vooral niet iedereen afschieten en veroordelen of vergelijken. We willen aanvallend voetbal zien van de trainer en zijn elftal. En, kampioen worden.

  10. KBouter

    GeraldKohlen heeft ietswat teveel aziijn gehad, welke trainer in de eredivisie heeft na Bosz met elk jaar een andere selectie..zowel bij Heracles als bij Vitesse steeds prachtig mooi aanvallend voetbal laten zien? Nou…wie??

    Bosz is de beste keuze na Rijkaard en Jonk, maar die komen echt niet, sterker nog een Bosz houd de Cruijff filosofie meer in stand dan Frank de Boer, Bergkamp en Spijkerman tezamen.

    Mocht Ajax kiezen voor van Gaal…lever ik mijn kaart in en kom er nooit ,maar ook noooit meer terug.aan Hoogverraad doe ik niet aan mee!!

    1. ajaxhoger

      AUB niet von Gaal , die betweter ,misschien goed voor ajax , maar die mannieren die hij heeft babab

    2. Geroldkohlen

      kabouter ook Jans heeft ieder jaar fantastisch gespeeld met pec, en het is gewoon mijn mening, Bosz straalt niks uit en ik vind het gewoon geen Ajax trainer, ja hij speelt aanvallend voetbal, maar dat speelt vd brom en jans ook, en neem dan vd brom maar die heeft ook al CL ervaring en straalt meer wat uit dan bosz! dat is geen azijn gewoon mijn mening!

  11. Jeroen68

    Opzouten met Bosz. Blijft een kakkerlak. En is ook lekker betrouwbaar … Niet !!! Na een half jaar Israël taait hij daar weer af.

    1. PvL020

      Daar heeft hij voor getekend dat hij ook weer weg mag als er iets komt, daar heeft Macabi ook zijn akkoord voor gegeven

  12. VanDattem

    Zal best een goede trainer zijn, maar we kunnen het ook niet doen. Laten we het niet doen. Nee.

  13. PvL020

    Overigens wel grappig dat je vaak leest dat we eigenlijk, liever meer en meer aanvallend voetbal willen zien (ik ook natuurlijk) dan het kampioenschap, wat ik dan weer veel liever zie. Combinatie van beide zal altijd moeilijk blijven…

  14. De seijs

    Het maakt niet uit welke trainer. Als we het ajax voetbal maar weer terug krijgen. Dat is het aller belangrijkste.

    1. Velibor

      Vind ik ook ,tja met bosz kan het alle kanten op, ik vind zijn voetbal leuk om naar te kijken maar ik blijf het een zeldzaam type vinden waar je waarschijnlijk geniale dingen van zult gaan zien en ook oerdomme dingen maar goed niet geschoten is altijd mis natuurlijk .

  15. Remco072

    Ik denk zeker wel dat Peter Bosz de juiste trainer is voor Ajax,alleen zal er drastisch geïnvesteerd moeten worden in voornamelijk het aanvallende gedeelte en 1 nieuwe verdediger. Maar Overmars zal die centen zelf wel weer op zijn rekening op Guernsey zetten vermoed ik!

  16. Bigboss

    Liever aanvallend voetbal waar Ajax voor staat als al jaren slecht voetbal met af en toe een leuk potje. Als ik dat soort voetbal wil zien had ik wel voor een andere club geweest

Comments are closed.