Frank, het ga je goed!

1105ajax-fenerbahce_deboer

Bij het bericht dat jij onze club gaat verlaten kwam er bij mij een dubbel gevoel naar boven want uiteindelijk probeer je het beste eruit te halen wat mogelijk is en moet het vertrouwen van twee kanten komen. De afgelopen jaren waren wat voetbal betreft niet sprankelend, daar zijn wij het wel over eens en de landstitels waren als het ware een soort mist die erg dik was maar later weer oploste en aangaf wat er mis is met onze club.

Als trainer had je ermee te doen en was je gebonden aan het beleid en gaf je jouw advies maar kwamen de spelers, die jij en ik graag bij ons aller Ajax zien spelen, niet. Het toont ook aan dat je zoekende was naar de juiste mix en ons meerdere malen hebt verbaasd in positieve en negatieve zin wat opstellingen betreft. Wat dat betreft wil ik nog weleens zien wie dit gaat evenaren of de beleidsbepalers moeten nu eindelijk wakker worden en inzien dat je het op deze manier niet gaat halen, op wat gelukjes na.

Afgelopen zondag had ik een voorgevoel en menigeen die bij mij op visite was vroeg zich af waarom ik tijdens de wedstrijd vrij rustig was, eigenlijk berustend. Waarschijnlijk spookten de ´wedstrijdjes´ in onze eigen Arena weer door mijn hoofd waarbij ik geregeld tijdens het pissen een wandtegeltje langzaam barsten zag vertonen, en als ik dan weer op mijn plek kwam en jou zag opspringen waren het voortekenen, maar das logisch, net zo logisch als dat wij de schaal wilden opdragen aan Johan die vanaf een rood-witte wolk hopelijk gaat zorgen dat mist boven en in de Arena eens voorgoed gaat verdwijnen.

De manier waarop jij kenbaar hebt gemaakt om Ajax door de voordeur te verlaten heb ik groot respect voor. en kenmerkt ook jouw persoonlijkheid. Altijd op een nette manier de pers te woord staan, een gentleman, zoals dat hoort bij een club als Ajax. De chemie is over en dat kan want uiteindelijk zijn wij allemaal mensen maar wel met één passie en dat is mooi, sprankelend voetbal en een winnend Ajax. Ik twijfel er niet aan dat jou dit raakt maar uiteindelijk is deze beslissing de juiste en is een nieuw hoofdstuk noodzakelijk en ik gun het je ook van harte. Zoals ik je al in een prive bericht heb vermeld wil ik je nog op passende wijze bedanken en dat gaan wij namens deze website ook regelen. Ik wens jou en je gezin alvast het allerbeste en veel succes bij je nieuwe club.

Thanks Frank and Good Luck!

Henk AjaxFanzone.nl

Related posts

65 Comments

      1. HURBIE

        Ik ook want FDB is voor mij nog steeds AJAX
        Jammer dat hij niet meer betere spelers heeft gekregen van boveaf
        Wat ik hoor gaat dat wel gebeuren

        1. ajaxhoger

          Hurbie , hij had dat af kunnen dwingen , wat hij niet gedaan heeft ,hij heeft iedereen in zijn hol gekropen , hij wilde in elke linie versterking , wat is er gekomen , helemaal niks , dus hij is niet goed bezig geweest , te netjes voor de rest .

          1. In memory of J.C.

            Te lief zijn of niet stevig/hard genoeg is heel wat anders dan in iemands hol kruipen. Dat is een banale en respectloze opmerking.

          2. HURBIE

            Ja inderdaad een duimje voor Ajaxhoger
            Maar dan in zijn eigen hol
            Wat een respectloos gelul over FDB

          3. rickert

            off topic: Zlatan naar Ajax? net bekend gemaakt te stoppen bij PSG en wij kregen een kanon??

          4. Ajax nr 1

            jij snapt het Hurbie:-) Ook ik gun Frank het beste bij een andere club als Ajax

          5. ajaxhoger

            Heeft niks met repectloos te maken HURBIE , het is gewoon de waarheid m niet meer en minder , dat jij die mening niet hebt is jouw recht , ik en heel veel andere denken er anders over , hij heeft er gewoon een potje van gemaakt , en de leiding van ajax in hun hol gekropen .
            Hij had spelers moeten eisen , dan waren we nu kampioen geweest .
            Steek die vinger maar in je eigen hol misschien vind je dat fijn

          6. FdB=Ajax

            “het is gewoon de waarheid m niet meer en minder , dat jij die mening niet hebt is jouw recht”
            Bijna goed, ajaxhoger… vervang “de waarheid” even met “mijn mening” en het is in orde

  1. Kessels

    Dat had je niet veel beter kunnen verwoorden sommige dingen herken ik zelfs terug bij hetgeen ik zelf heb ondervonden ?

  2. Geroldkohlen

    Mooi stuk! heb het vaker gezegd Frank ik wens je het allerbeste met je verdere carriere!

  3. Charka53

    Toch gaan we je missen Frank je hoort bij Ajax we zullen aan een nieuw gezicht moeten wennen en zeker als het geen Ajax gezicht is. succes bij je volgende uitdaging.

  4. Indojood

    Ik onderschrijf het positieve karakter van dit stukje. Wel had FdB met zijn vuist harder op tafel mogen slaan, zoals Jonk dat wel deed, met alle risico’s van dien. Wij zouden hem alle support hebben gegeven zoals sommigen dat bij Jonk ook hebben gedaan. Ik denk dat FdB dit wel jammer gaat vinden, als hij terug kijkt straks.

      1. Indojood

        Daar gaat het prima mee dus ik heb wat tijd over. Heb het ook een beetje in de emotie geroepen na die flater van afgelopen zondag. Kan gewoon mijn bek niet houden…. ?

          1. ajaxhoger

            In memory of J.C. Indojood heeft gewoon gelijk , dat jij dat niet wil zien is jouw probleem , ik denk er hetzelfde over , hetzelfde als heel veel onder ons .

          2. In memory of J.C.

            Volgens mij ben jij even van het padje Ajaxhoger. Indojood en ik zitten altijd al op dezelfde lijn, ff blijven opletten :-).

          3. Indojood

            Ajaxhoger, ik had na die blunder van afgelopen zondag gezegd dat ik voorlopig niet zou meedoen op deze site en me te gaan richten op de eindexamens van mijn dochter. Dit was, achteraf gezien, in de emotie van het moment geroepen. Ajaxfanzone.nl is een online community waar ik blijkbaar graag deel van uit maak, meer dan andere sites zoals Ajax Showtime en Ajax Netwerk. Imofjc had ook een tijdelijke hiatus aangekondigd maar ook hij blijft terugkomen. Vandaar zijn opmerking, met een knipoog. En binnen zo’n community heb je altijd gelijkgestemden, zo ook imofjc.

            Met mijn dochter gaat het prima, gisteren was Nederlands. Ze had twijfels maar nadat ze met medeklasgenoten had gesproken ziet ze het positief in. Nederlands vindt ze een van de moeilijkste vakken.

        1. ajaxhoger

          Indojood , ik heb dat niet meegekregen , succes met je dochter , de mijne studeert nu ook af op vwo ateneum niveau , ze wil graag oncologe worden , wat op zich al knap is , het meisje studeert zich rot , elke dag tot 1 uur in de nacht , laat even weten of ze geslaagd is , ik laat het ook wel weten , nogmaals succes

  5. Iceman

    Mooi stukjes allen, ik hoop alleen dat de opvolger van Frank wel de spelers zal krijgen die Frank niet heeft gekregen en boven al spelers waar je ook Europesche iets mee kan doen dat hoop ik van harte….

  6. BobbyHaarms

    Mooi stukje Henk, respect! Het enige wat we kunnen hopen is dat de heren de handen in eigen boezem steken en alsnog overgaan tot het volledig uitvoeren van het plan Cruijff. Ego’s opzij graag als Ajax jullie zo lief is als dat er gezegd wordt en maak plaats voor mensen die ECHT van de club houden. Er zijn nu wel genoeg mensen beschadigd en er is nu wel genoeg gegraaid door jullie..

    1. ajaxhoger

      Gaat niet gebeuren bobby , onze club moet eerst helemaal afgebroken worden .

        1. ajaxhoger

          Ga jij frankie maar aan zijn hol likke , kontekruiper , jij vind alles goed , ik niet dus , en vele met mij .
          Door figuren net als jij blijft het zo,n kutzooi bij ons .

  7. Ptr

    Ja goed stuk
    Zo blijven praten en schrijven over Ajax, trainers en spelers
    Als we dat nu is gaan doen ipv dat negatieve azijn pissen. Waarom pas positief over mensen die weggaan het is veel sterker om dat te doen als ze er nog zijn.

    1. ajaxhoger

      Wat moet je positief schrijven als het kut is .
      Iedereen ziet het anders dat weet ik ook wel , maar dit is en drama , waar de boer debet aan is , omdat hij veel fouten maakt .

        1. Ptr

          Precies!
          Prestatie van formaat. Die gozer hoort een standbeeld te krijgen. Zo creëer je ook loyaliteit en een onverslaanbare eenheid!

    2. PvL020

      Helemaal met je een Ptr. Maar helaas kan de meerderheid van de Nederlanders alleen maar zeiken en daarom behandelen wij dit soort mensen, trainers, spelers en andere sporters niet zoals ze in andere landen doen, na wat ze gepresteerd of betekend hebben. Het is triest.

  8. In memory of J.C.

    Het “ga je dochter helpen” wordt door Indojood wel begrepen maar helaas niet door jou 🙂

  9. In memory of J.C.

    Ik ga de interval nogmaals proberen Indojood. Mijn vrouw is alweer voor pestwijf uitgemaakt. Straks volgen mijn kinderen die ik niet eens heb.

  10. Cootje Adriaanse

    Mooi stuk, recht uit het hart. Ook al kijk ik er anders tegenaan.

    Ik vind het voetbal al jaren niet om aan te zien en dat verwijt ik mede De Boer. Ik ben wel content dat er nu ruimte komt voor een nieuw gezicht met hopelijk een trainer die het voetbal weer aantrekkelijk maakt.

    Zeker respect voor de clubtrouw van De Boer en ik gun hem uiteraard het allerbeste.

  11. ajaxhoger

    Ik ben echt niet tegen frank , als speler was hij heel goed , a;ls trainer op momenten liet hij het afweten , slechte wissels , soft optreden tegen de beleid makers , hij word er tenslotte op afgerekend ,
    Vele onder ons delen mijn verhaal , ook vele niet , die zweren op frank , je hebt het gezien de laatste jaren , hij bakte er helemaal niks van , slechte wissels , tikkie terug voetbal , niks geen voetbal in het spel , te weinig goede spelers .
    Wat hij had kunnen eisen ,
    Wat er nu komt zal ook spelers eisen , anders komen ze niet , en terecht , ze worden er op afgerekend , nogmaals mijn mening is de julllie niet , daarom een beetje repect , dat krijg je dat van mijn ook .

    1. In memory of J.C.

      Ik hoop van harte mijn laatste bijdrage tot minimaal 1 augustus en die is voor Ajaxhoger. Beste Ajaxhoger lees je eigen teksten en termen alleen al in dit topic eens terug en schaam je vervolgens diep om zelf om respect te vragen. Prettige vakantie allemaal.

      1. HURBIE

        Dus we moeten het allemaal met ajaxhoger eens zijn ,anders is hij op zijn pik getrapt
        Want hij weet en de meeste andere van deze site weten er niks vanaf in zijn ogen TRIEST
        Verander de wereld en begin bij je zelf
        Zoveel likes heb je niet en dat zegt al genoeg
        Tot in het hiernamaals

  12. Iamsterdam2015

    Als ik nou een cijfer zou moeten geven over zijn gehele periode met rare wissels, opstellingen die je wenkbrauwen doen fronsen en interviews die kant nog wal raakte, krijgt hij van mij een hele dikke 8!!!!!!!
    ………..omdat we vier kier kampioen zijn geworden en hij Ajax de 3e ster op het shirt heeft bezorgd. Kerel succes bij wat je ook gaat doen!!!!

  13. PvL020

    Frank je bent en blijft Ajax! Je hebt het fantastisch gedaan met wat je had, maar zelfs fantastische mensen maken wel eens verkeerde beslissingen en dat mag. Laat de negatieve mensen maar lullen, kan je toch niks mee! Je wint als club en je verliest als club, maar jij was er altijd voor de club. We zullen je missen

Comments are closed.