Android versie van Ajax Fanzone wordt stopgezet

0425android_app

Zoals al eerder door ons gemeld (zie bericht) heeft Google Play zonder duidelijke onderbouwing onze Android app uit de store verwijderd. Het is ons inmiddels gelukt een nieuwe Android versie van Ajax Fanzone in Google Play beschikbaar te stellen onder de naam AFC Fanzone. Klik hier voor de app. Heb je de nieuwe Android versie nog niet geïnstalleerd? Dan raden we je aan dit wel snel te doen. In de loop van deze maand wordt de ondersteuning en informatievoorziening naar de oude app namelijk gestaakt.

De nieuwe versie is al voorzien van enkele updates, verder kunnen we alleen de nieuwe versie blijven voorzien van updates, daarom raden we je aan de nieuwe versie van de app te gebruiken. Gebruikers van de IOS app kunnen gewoon de huidige blijven gebruiken. Die wordt uiteraard ook continu up to date gehouden.

Related posts

15 Comments

    1. BobbyHaarms

      Zeker jammer! Verdomme de club met de grootste supportersschare van Nederland en dan de oude app van Android eraf lazeren? Doe dat lekker met die site van de kakkies ofzo

  1. Pascal

    De nieuwe app is vele malen sneller en er wordt nog naar gekeken om een reclame-vrije versie ter beschikking te stellen.

  2. KBouter

    Draai al een maand AFC Fanzone en ik heb nooit reclames, ook met de oude niet, niet op mijn android, en ook niet op mijn klapjap.De enigste beveiliging die ik draai is Firefox met een adblocker en Eset NOD32. Dat geflikker van reclames en van U heeft weer een Iphone gewonnen werd ik vroeger helemaal scheel van en het eerste wat ik gedaan hebt is dat verdomde explorer eraf geflikkerd.

Comments are closed.