F-Side ziet geen heil in komst Bosz

0511peter_bosz1

Nadat Frank de Boer heeft aangekondigd te vertrekken bij Ajax zingt de naam van Peter Bosz rond bij Ajax als opvolger. De voormalig directeur van feyenoord is als het aan de F-Side ligt niet welkom in Amsterdam en dat laat men duidelijk weten in een statement op de eigen websiteOok op de social mediakanalen staat een afbeelding van de huidige coach van Maccabi Tel Aviv, met een rode streep erdoorheen. Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft inmiddels aangegeven niet te reageren op eventuele belangstelling voor Bosz waarbij het contract bij zijn huidige werkgever in Israël zal moeten worden afgekocht.

Bron: F-Side

Related posts

116 Comments

      1. nick-afca95

        Jonk zou perfect zijn, Jans doet het prima met een kleine club maar het is maar de vraag hoe hij het zou doen bij een club als Ajax.

        1. Amoebe

          Hoe hij zou doen bij een club als Ajax is voor Jonk ook maar de vraag….een eerste elftal is immers altijd anders.

      2. stylo1984

        Zou ook al zeggen waarom geen Ron jans maar misschien is idd onze club wel te groot voor hem

      3. stylo1984

        Zou ook al zeggen waarom geen Ron jans maar miss is idd onze club te groot voor em

    1. De seijs

      We moeten een trainer die durft te voetballen. En wie dat is maakt geen moer uit. Als iedereen maar weer respect krijgt voor ajax. Dat is het aller belangrijkste.

  1. Wesleyvandijk98

    Zal hem niet nemen helpt ook totaal niet als je supporters niet achter je coach staan

    1. Rene1964

      En Cruijff maakte Feyenoord geen kampioen ooit? Wat kortzichtig zeg!
      Persoonlijk ben ik blij dat FDB weg is, maar nou krijgen we weer dat gezeik dat Bosz een kakkerlak is. Wat een onzin.
      En Gullit … mmmmh, speelde ook hij niet bij F? Dus ook niet welkom? En ook nog bij PSV gespeeld. De spoeling wordt dun …

      1. creutz1977

        eens… gaat erom dat ajax weer mooi voetbal op de mat brengt met visie van Cruyff… Dan heb je volgens mij aan Bosz een prima opvolger

  2. DanielenRico

    Ik mis wel bij het Ajax van nu dat er offensief gespeeld word dus van mij mag Peter Bosz wel komen

  3. stylo1984

    Zou ook al zeggen waarom niet Ron jans… Maar miss is idd onze club wat te groot voor em

  4. jojocoolio

    Van mij mag hij komen… Het is er een die spelers beter maakt… En dat verleden van hem is verleden… Ik kan er nog wel een paar op noemen met dat verleden wie bij Ajax zijn gekomen dus weg met dat gelul over zijn 010 verleden…

    1. creutz1977

      eens… zelfs Cruyff was gecharmeerd van de beste man… En Bosz heeft altijd gezegd dat hij geen kakkerlak is… Maar belangrijker hij heeft een ajax speelwijze en visie…

  5. Ajax 010

    Duidelijk gevalletje van zelfoverschatting van de heren van de F-Side. Enkel en alleen Peter Bosz affakkelen omdat hij een Feyenoord verleden heeft is zo jammerlijk kortzichtig.

  6. Niels1983

    Waarom hebben veel mensen het maar steeds over jonk hoe weten we of hij de juiste man is hij heeft zich nog nergens kunnen bewijzen

  7. Niels1983

    Ik vindt het gedrag ook een beetje kinderachtig naar bosz toe begrijp me niet verkeerd maar het is werk voor deze mensen waarom zouden ze niet welkom zijn Cruijff is volgens mij ook nooit een discussie geweest na zijn terugkomst het gaat er toch om wat hij voor Ajax gaat betekenen niet wat hij in het verleden heeft gedaan sterke deze man is goed bekend bij de familie Cruijff

  8. Niels1983

    Nee idd bobby daarom hadden we met fdb een schot in de roos zou sterk zijn als het nogmaals zo goed gaat

  9. polaroids

    Bosz is geen kakkerlak meer. Hij liet Vitesse voetballen, zoals we bij Ajax ook graag willen zien. Aanvallend en verzorgd.

    1. AFCA my World

      Ben het met je eens, F-Side bepaalt niet wie er komt,wij (de meesten) willen gewoon mooi voetbal zien en dat zou met Bosz wel eens een schot in de roos kunnen zijn ! En als je wint is iedereen toch weer tevreden !

    2. f-side64

      nou en 1 prijzen dat fiets tas onder p. bosz hebben gewonnen daar word real Madrid jaloers van

  10. MakeOne

    Geen kakkerlakken bij ons aller Ajax!

    Jaap Stam is een man met uitstraling, dat zou geweldig zijn.

      1. EugAjax

        Buiten dat Jaap Stam heeft zelf aangegeven dat hij voornamelijk prestatie trainer is en dus zal hij niet in profiel Ajax passen. Vind ik zelf en als het goed is meerderheid hier ook want onder De Boer vond men het al saai. Dus geen Stam.

    1. 030Ajacied

      En is Jaap Stam niet een lampie dan? Het is maar hoe je het allemaal bekijkt…

  11. stylo1984

    Ajax zou miss een te grote club zijn voor Ron jans maar ik zou em een kans geven

  12. Germain

    He he eindelijk die aan Jaap Stam denkt. Tuurlijk Jaap, eerlijk, keihard, topsporter pur sang en een winnaar.

  13. Geroldkohlen

    ik zie ook geen heil in Bosz, niet omdat hij een kaakerlak was maar, omdat hij gewoon totaal geen persoonlijkheid heeft en de uitstraling heeft van een aardvarken, hij heeft met Vitesse leuk voetbal laten zien maar ook enorm veel punten laten liggen, en nooit hoog op een ranglijst gestaan aan het einde van seizoen! we hebben een trainer met uitstraling en internationale ervaring nodig dus dan vind ik dat ze gullit , rijkaard, koeman , vanhaezebrouck en anders Jans moeten proberen, mijn voorkeur is Gullit!

    1. dickst14

      Gullit??? Nee alles beter dan Gullit
      010 was bijna failliet en had 3 bussen nodig om met alle spelers naar een uitwedstrijd te gaan. Was een goede speler net als v Basten. Trainer zijn is iets anders

  14. Rinus

    Jonk is een geweldige Ajacied, maar heeft nog nooit voor een a-selectie gestaan

    1. BobbyHaarms

      Maar hij draagt wel zoals afgesproken de Cruijff-filosofie uit, en speelde met de A1 zeer aantrekkelijk voetbal zoals voetbal gespeeld moet worden bij Ajax. En Frank de Boer had ook nog niet voor de A-selectie gestaan en zo zijn er meer voorbeelden. Ook een gearriveerde trainer is nog geen garantie voor succes.

  15. fjonkman

    Sinds wanneer bepaalt de F-side wie er wel of niet trainer van Ajax wordt? Als Bosz Ajax kampioen maakt en ver komt in Europa, hoor je ze ook niet meer toch? Wat een onzin alleen maar omdat ie bij Feyenoord vandaan komt… Dan zou je hetzelfde moeten zeggen over Jopie Cruijff of pakweg Wim Jansen, die toch ook naar Ajax kwam..

  16. In memory of J.C.

    Lees nu wel erg vaak de naam van Stam. Weten die mensen niet dat Stam nog deze maand heeft gezegd eerder te gaan voor resultaat voetbal dan voor mooi voetbal? Geen man voor trainer bij Ajax dus. Wilde ik toch ff kwijt 🙂

    1. Indojood

      Hé gast, we kunnen het niet laten, hè? Nu is het moment om het pro-Cruijff geluid te laten horen….

      1. BobbyHaarms

        Zal helaas niet gebeuren Indojood, niet met deze misselijkmakende beleidsbepalers aan het roer. Die moeten eerst zsm weg.

        1. Indojood

          Nee, maar ik wil mijzelf niet verwijten dat ik me stil heb gehouden…. En ik heb, toen ik het condoleanceregister tekende, aan Jopie beloofd dat ik de rest van mijn leven zijn voetbalvisie zal blijven uitdragen.

      2. Geroldkohlen

        precies indojood, daarom is het ook belachelijk dat ze met bosz aankomen zetten, ik zeg Gullit hij had ook een goed contact met Johan ,en wilt net als Johan vooruit voetballen, en heeft de uitstraling!

        1. BobbyHaarms

          Maar Gullit heeft als trainer nou niet bepaald potten gebroken, al heeft ie idd wel de uitstraling. Dan zie ik nog liever Koeman. Kent het klappen van de zweep en kan uitstekend de juiste snaar bij (top)talenten raken (zie Sneijder/vd Vaart toendertijd).

          1. Indojood

            Dat ging best wel. Die idioot Van Gaal verkocht Zlatan voor veel te weinig op de slotdag van de transferperiode, tegen de wens van Koeman. Hierdoor onstond die ruzie toen tussen hen. Zlatan wilde ook helemaal niet weg. Gewoon verkloot door die aardappelneus.

          2. Kuijff

            Zlatan wilde zeker wel weg. Op advies van de voorzitter van Juve heeft hij toen stennis lopen maken (o.a. schoen naar V/D Vaart gooien).

          3. Geroldkohlen

            nee maar wie wel bobby ? bosz is absoluut geen Ajax trainer, maar Koeman staat idd ook op mijn lijstje.

          4. BobbyHaarms

            Het wordt hoe dan ook moeilijk Gerold, we kunnen een hoop mogelijke trainers noemen maar aan nagenoeg elke trainer hangt een “maar” aan. Jonk of Rijkaard zijn mijn absolute favorieten maar die worden het helaas niet. Koeman komt echt niet en wat Ron Jans betreft die is veel te lief voor een wespennest als Ajax.

        2. Indojood

          Gullit is de hoer van Amsterdam, weet ik nog. ? Maar ik ben geen fan van hem. Als hij over voetbal praat vind ik hem vaak open deuren intrappen. Plus hij heeft in Italië geleerd dat alleen winnen telt. Heeft ie vaak genoeg gezegd.

          1. Kuijff

            Gullit heeft als trainer alleen dramatisch gepresteerd. Wegblijven met die man.

            Van Rijkaard zou ik blij worden.

          2. Geroldkohlen

            hahaha de hoer! maar al die trainers trappen open deuren in FDB had er ook een paar, maar goed ik dacht aan gullit vanwege zijn internationale ervaring en uitstraling, en als ik me niet vergis was deelde hij ook mee met de visie dat er vooruit gespeeld moet worden net als Johan, maar had ook Koeman ,rijkaard en Jans op het lijstje , als het maar geen bosz is!

          3. Indojood

            Dat spandoek hing toch in het stadion toen de kakkerlakken dachten dat VdV’s toenmalige vrouw het oudste beroep ter wereld uitoefende en daarover zongen?

  17. Michel6172

    Wie ook komt, heeft hij diezelfde beperking als FDB de afgelopen jaren zal het weer een gepuzzel zijn en is alles net weer niet.

  18. Pascal tebberman

    Groot gelijk f Side doe maar iemand met een Ajax hart die bent we nodig geen coach bij een simpel voetbalclubje Muy groet uut Meppel.

  19. Ptr

    Gaat toch niet echt gebeuren een 010 coach
    Dan hebben we zo rvp in de spits klapkuit op rechts

  20. Cootje Adriaanse

    Zet die bekrompen gedachten dat Bosz een oud-Feyenoorder is toch eens aan de kant!

    Ik denk dat Bosz een trainer is die aanvallend durft te denken en Ajax zijn eigen speelstijl weer kan laten spelen.

    Een trainer met lef en aanvallende ideeën. Precies was we nodig hebben.

  21. vak411

    Bos kreeg jaarlijks 15 nieuwe spelers.. In het begin liet Vitesse daarom veel punten liggen maar we zijn daarna toch een aantal keer leuk weggetikt met super aanvallend voetbal tegen vitesse

    1. f-side64

      daar gaat het niet om het gaat om kampioen worden dat is fietstas nooit geworden met die p.bosz

  22. In memory of J.C.

    Is inderdaad heel lastig stil blijven als je zoveel ongein leest Indojood. Het merendeel heeft volgens mij geen benul van de Ajax/Cruijff filosofie. Als je zelfs leest dat men bang is het Ajaxspel te verliezen door het vertrek van Frank dan vraag je je toch echt af wat er onder Ajax spel verstaan wordt. Ik vrees voor een grote teruggang als niet nog deze zomer een aantal mensen hun biezen pakken. Er is simpelweg een hernieuwde revolutie nodig maar dan met reeds bekende ingrediënten. Het format is er, dat ligt vast nog wel in een bureaula ergens in de Arena.
    Ik ga me nu zo min mogelijk in de discussies mengen want het is of een constante herhaling van opmerkingen of ideeen die nooit uitgevoerd zullen worden (vaak hoop ik dat ook van veel ideeën).
    Het is zoals je zegt, af en toe het geluid van HET Ajax laten horen om de mensen weer even wakker te schudden.

    Voor volgend seizoen Jordi op de plek van Marc, Bosz op de plek van Frank en Jonk terug op het honk voor de aanstormende jeugd samen met Patrick.
    Voor de toekomst Wim en Patrick als trainersduo van het eerste.
    Dit zou voor mij weer een reden zijn voor een seizoenskaart maar ik vrees dat de centjes voorlopig nog in mijn zak zullen blijven.

    1. Indojood

      Klopt. Vandaag had ik even behoefte om te reageren toen ik las dat FdB weg gaat. Al die namen, het zal allemaal wel, het gaat om de visie Cruijff, als deze niet wordt gevolgd gaat het nooit meer wat worden.

  23. Geenemotie

    Ik schrik toch van verschillende reacties. Laten we even boven de materie staan. Termen als ex kakkerlak past niet bij ons. Het is een prima trainer die een hele goede filosofie heeft. Attractief voetbal, hoog druk zetten en met lef spelen. Ik zeg niet dat Bosz de beste kandidaat is, dat weet ik niet. Laten we even, de mensen die er over gaan, hun werk laten doen.

    1. Kuijff

      Zal de f-Side ook gaan aangeven wie ze wel geschikt vinden?

      Gooi een foto van Rijkaard op die site. Hij is voor mij met afstand de beste kandidaat; ervaring op het allerhoogste niveau, laat zijn teams aanvallend spelen en heeft een meer dan duidelijke band met Ajax.

    2. In memory of J.C.

      Voor dat laatste ben ik nu juist zo bang 🙂 De verkeerde mensen gaan er over.

  24. Heldenzoon

    Al die Nederlandse namen. Gewoon Löw aanstellen….. Goede keuze van kleding, strak haar, lekker wijf ook. Je staat al met 1-0 voor.

  25. Heldenzoon

    Oops…. Ff gecheckt; geen lekker wijf dus. Dat gaat hem dus niet worden. Next?

  26. Niels1983

    Best grappig bosz verafschuwen maar dan wel met namen als Koeman en Gullit komen en volgens mij heeft stam ook een PSV verleden

  27. dioajax

    everton is een hele goeie club voor de boer….hoop de beste voor hem in zijn cariere als trainer met heel veel preizen…bedank voor alles frank….ik hoop dat er iemand komt die ajax attractive voetbal laat spelen…of datt bosz is of niet maakt me niet uit…en mensen die zeggen over bosz dat hij niet een ajacied is dat begrijp ik….maar als hij komt en hij maakt ajax kampioen en beker winaars en we presteren heel goed in europa wat zullen ze dan zeggen???”oh ik ben niet vrolijk omdat het bosz is??”je staat achter je club….hoop dat de nieuwe trainer echt het ouwe ajax gezicht terug geeft…of dat bosz is of niet….

  28. KBouter

    Trieste figuren hiero, lees dat iemand zegt…dat Cruijff een Gullit hoog had zitten en Bosz niet…leer je les idioot, het is net andersom, Cruijff had juist respect voor de voetbalvisie van Bosz, een visie dat Ajax de laatste jaren ontbrak. Bosz schat ik wel 80 maal hoger in als trainer dan die mafkees van Gullit, Bosz, de kakkerlak is denk ik de enige die echt een Ajax visie heeft, elk jaar een nieuwe selectie en elk jaar volop de aanval. Maarja het is een kakkerlak, net als Cruijff is geweest en Trustfull, waar nu iedereen bij zweert, en Gullit, Kakkerlak en 040 ganger! Oja..Die ouwe grijze Beenhakker, ook zo een!

    Schei toch allemaal uit met dat puberale gelul

  29. Heldenzoon

    Het mooiste vind ik de mening van iemand die alles weet wat de grootste Nederlandse speler ooit denkt of dacht.

    Zal die speler het goed vinden dat deze meneer met deze alles-kennis geen wedstrijd van Ajax meer kijkt omdat hij van dat pestwijf van hem niet meer mag op Zondag?

  30. EugAjax

    De Boer speelde ook fantastisch voetbal met A1 dus geen garantie dat Jonk het voor elkaar krijgt bij eerste maar is proberen waard als hij faalt zijn we eindelijk van jonk gemopper af en als hij slaagt ook iedereen blij dus win win hahah

  31. In memory of J.C.

    Mocht je het heel toevallig over mij hebben dan graag je naam en adres erbij vermelden bij je bericht. Niemand maar dan ook niemand noemt mijn vrouw ongestraft een pestwijf.

    1. Indojood

      Ja, het is is heel makkelijk voor internet trollen om personen erbij halen die er niets mee van doen hebben. Onfatsoenlijk en een teken dat je niet met argumenten kunt discussiëren.

  32. Gert Ajax

    Alex pastoor zeer goede coach Gertjan Verbeek ook graag, maar alsjeblieft niet die lul van een Peter bosz met zijn kapsoneshoofd

Comments are closed.