De Boer klaar bij Ajax en maakt vertrekwens kenbaar

0117ado-ajax_deboer

De rol van Frank de Boer lijkt uitgespeeld bij Ajax, zo meld het AD. De succes trainer van Ajax heeft aangegeven te willen vertrekken mits onder de juiste voorwaarden. Ajax en de trainer zijn nog in gesprek over de voorwaarden van de ontbinding maar een langer verblijf lijkt enkel nog een theoretische optie.

Hoewel het contract formeel nog loopt tot 2017 lijken beide partijen voor de oefentrip naar China de knoop definitief door te willen hakken en duidelijkheid te geven. De Boer heeft al een gesprek gehad met de directie maar de Raad van Commissarissen moet in overleg met de clubdirectie tot een besluit komen omtrent de afkoopsom van het contract van circa 2,5 miljoen. De coach en de club streven er naar dit zo netjes mogelijk af te handelen.

Een rol speelt dat mocht Ajax in Peter Bosz een geschikte opvolger zien dat het dan het contract van Bosz moet afkopen. De clubleiding wil een nette oplossing, uit waardering voor het werk van De Boer, maar Ajax wil ook niet zomaar met miljoenen gaan smijten, juist omdat De Boer nog gewoon tot medio 2017 onder contract staat. Mocht de coach na een ‘gratis’ ontbinding straks alsnog een nieuwe club vinden, dan loopt Ajax miljoenen mis.

Hoewel van der Sar de Boer graag wil aanhouden als trainer lijkt dit door een geschil tussen Bergkamp en Trustfull schier onmogelijk. De Boer wil daarnaast trouw blijven aan beide trainers  waardoor een oplossing niet realistisch lijkt. Ajax lijkt inmiddels met Peter Bosz druk doende opzoek te zijn naar een nieuwe trainer terwijl Patrick Kluivert klaargestoomd wordt voor het grote werk.

Bron: AD

Related posts

120 Comments

  1. Ajaxnr1

    De Boer heeft vrijwel het maximale eruit gehaald, puur kijkend naar de resultaten. Het voetbal heeft er echter onder geleden, en het is tijd voor een waardige opvolger. Bedankt Frank!

    1. Ajaxlucas

      Is en blijft een zeer goede trainer maar hij heeft zijn beste tijd bij ajax gehad. Al met al bedankt Frankie

        1. Reno

          Het kan nou eenmaal niet beter met DEZE selectie!
          En ze willen niks kopen!
          Frank bedankt!
          Licht echt aan het bestuur!

          1. ajaxhoger

            Daar heb je 100% gelijk in dat het met dit spul niet beter kan , maar hij is zelf in gebreken gebleven door geen spelers te eisen , dat kan je namelijk als trainer , zeer als ze je willen houden , dus hij heeft er ook wat debet aan .

          2. frenkynairo

            Jaa wat wil je eisen als t salaris plafond niet omhoog gaat. Denk je dat Frank heb gezegd doe maar alleen maar weer een paar van jong Ajax en gudelj

    2. Ajax nr 1

      Héy naamgenoot mooie naam hé. Maar het spijt mij vreselijk maar wat zal ik lekker slapen. Met deze gedachten in het achterhoofd. Fdb neem ook Aub je vriendjes mee en veel plezier bij je andere club. En voor Ajax. Snel heel snel bouwen aan een elftal dat de Ajax-stijl kan spelen.

        1. Ajaxnr1

          Ik dacht tot op heden dat ik de enige was met deze naam, toch niet dus haha.

          1. ajaxhoger

            Net wat je zegt neem overmars , van de sar , spijkerman en bergkamp ook maar mee , en vergeet de RVC niet aub

      1. Iamsterdam2015

        Beetje kort door de bocht om nu blij te zijn dat hij vertrekt. Tuurlijk is het jou mening en die mag je ook hebben, geen probleem. Maar deze man heeft Ajax in zijn periode VIER X kampioen gemaakt. Ik bedoel hoezo blij dat hij weggaat?? Ik was het ook niet altijd met zijn beslissingen eens, absoluut niet maar om nou blij te zijn???? En please aub geen Peter bosz. Niet omdat het een kakkerlak is want als iemand goed is dan is hij goed!! Nee meer omdat het nou niet echt iemand is waar ik mijn geld op in zet. Nee dan maar Ron jans of vd brom of van Gaal of rijkaard of Adriaanse. Maar nee…. Geen Bosz

    3. f-side64

      nou met 1 nieuwe trainer boeken we in europa ook geen Suc6 als ze dit beleid blijven volgen.

      1. ajaxhoger

        Als er geen betere spelers komen hebben we niks te zoeken in de voorronde, je word weer het lachertje van europa

        1. De Ajacied

          Ik denk een goede beslissing hoor van Frank
          Bedankt voor de 4 titels
          Het voetbal is er de laatste jaren niet echt op vooruit gegaan,
          Hoop niet op Bosz
          ❌❌❌

          1. Zlatan

            Veel succes Frank in je verdere loopbaan ! Hoop voor jou met beter materiaal . Want dat moet beter !!!!

    4. hansjmn

      Jammer FdB heeft het niet kunnen waarmaken voor ons en voor hem zelf! Jammer dat hij gaat zeker met de gedachte dat we een stabieler team hebben waar erg veel talent achter zit. Uiteraard ben ik kritisch over de spelwijze die hij hanteert, niet des Ajax. En niet goed voor het stadionpubliek! Aanval is de beste verdediging en schop je er meer in dan je tegen krijgt ben je gewoon winnaar! Jammer Frank we zullen je volgen !

  2. Rvdt020

    Goeie keuze van FdB en de club, 5 en halve leuke jaren gehad met wat ??en ??,wens je veel succes toe !!

    1. f-side64

      nou nee hoor zijn rare wissels en soms opstellingen hebben dit seizoen punten gekost en ook dat schone geen basis plaats had en wel die vreselijke Serviër genaamd gudelj.

  3. Valentino

    Het, ik zie mijzelf gerust 10 jaar bij Ajax als trainer gevoel was uiteindelijk toch niet sterk genoeg.
    Jammer, zag in Frank best de Wenger van Ajax.

  4. theomar

    Zonde, een goede trainer die Ajax verlaat. De resultaten komen door te weinig ervaren goede spelers. Dat kun je Frank niet kwalijk nemen.
    Frank bedankt voor de vier schalen en ik hoop dat je nog eens terugkomt als trainer.

    1. Charka53

      Inderdaad theomar het ligt niet alleen aan Frank de meeste spelers zijn nog jong en onervaren en Frank kreeg ze niet meer aan het voetballen zoals hij wilde ,jammer dat hij gaat succes en bedank Frank.

  5. PvL020

    ??. Dit had ik toch niet verwacht………. Grote trainer goed mens, jammer dat hij weg gaat. We zullen je missen. Wie o wie moet dit overnemen, Bosz heeft mij nog niet overtuigd alhoewel mooi voetbal speelde met Heracles en Vitesse. Eerst deze volgende tik maar weer ff verwerken. Beste trainer van NL

      1. PvL020

        Ja ben ik ook bang voor. Toch maar ff checken en polsen bij Siem, degradatie met Newcastle is niet goed voor hem.

  6. ajax26

    Damn daar gaan we.
    Helaas, succes verder in de toekomst en bedank voor de 4 kampioenschap

  7. Ajaxslied

    2 gigantische tegenslagen in 1 week pfff. Frank had van mij nog jaren mogen blijven maar ik begrijp heel goed dat hij weg wil. Jaar in jaar uit vertrekken je beste spelers en je krijgt er steeds minder voor terug. kijk alleen al naar ons centrum van der hoorn en viergever dat zijn toch gewoon 2 lachertjes vergeleken met vertonghen en alderwereld en ga zo maar door. En dan lopen mensen te klagen dat het voetbal achteruit gaat door Frank.
    Frank bedankt voor je mooie jaren geen enkele coach had het beter gedaan als jou en ik hoop dat je een hele mooie club krijgt waar je wel de mogelijkheden krijg om een goed voetballende elftal neer te zetten.

  8. Jeroen68

    Bosz is ook lekker geloofwaardig en stabiel. Heeft net een contract getekend in Israël en wil / gaat daar nu al weg. Opzouten !!! Er zijn toch wel meer trainers ? Ron Jans met Laudrup als assistent.

        1. paullus

          en zo zijn der vele die voor dat spul hebben gespeelt
          tahamatha koeman
          dus dat gelul bosz is een kakkerlak slaat ook nergens op

          1. Velibor

            Nee klopt maar is een kakkerlak met een uitstraling als een aardworm en dat past niet bij Ajax vind ik ,dacht meer aan Gullit is dan ook een exkakkerlak maar wereldberoemd dus het zal wel Bosz worden oid .

          2. Jari1995

            Ik zie hem nog staan in dat vieze shirt naast die gore Wolf. Geen vieze kakkerlak dus als hoofdtrainer!!

  9. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel?⚓️??????⚽️?.

  10. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel ??⚽️?.

  11. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan,ik vind dat je niet moet gaan Frank,u bent voor mij de Ajax man net als Rinus michels,ik denk als Rinus er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal,houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed,ciao een Ajaxfan uut meppel??⚽️?.

  12. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut Meppel.

  13. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij acfjaxen Johan Cruyff helemaal houd afc Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel ???⚽️.

  14. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd AfcAjax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel⚽️??.

  15. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel⚽️.

  16. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan.

  17. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan.

  18. Pascal tebberman

    Met bloed sweet en tranen gingen we er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel?⚓️??????⚽️.

  19. Pascal tebberman

    Frank er tegen aan ik vind dat je niet moet gaan Frank u bent voor mij de Ajax man net als Rinus’ michels ik denk als Rinus’ er nog was you gekozen had om te blijven bij Ajax en Johan Cruyff helemaal houd Ajax aan de top zonder jou komt het volgens mij niet goed ciao een Ajaxfan uut meppel

  20. Rinus

    Afgelopen weekend kotst iedereen hem uit en dat er maar snel een nieuwe trainer mag komen en nu vind iedereen het een drama? Ik blijf bij mijn mening: topvent, Ajacied in hart en nieren en heeft ons veel gebracht met matig materiaal en kon niet bouwen omdat telkens de beste verkocht werden. Maar voor het spelbeeld snakt Ajax naar een meer aanvallend ingestelde coach….Bosz lijkt goed maar is een kakkerlak! Rijkaard doet t toch niet, wat About vd Brom???

    1. Moob

      Wat maakt het nou uit dat Bosz een kakkerlak is. Het is een goeie trainer, zorgt voor leuk aanvallend voetbal en is lekker eigenwijs, het zou wel een Amsterdammer kunnen zijn.

      1. Rinus

        We zullen zien….”Ajax is niet makkelijk”, andere kost als Heracles, Vitesse en Maccabi

      2. ajaxhoger

        Juist Moob zoveelste leuker is het als de kakkerlakken slaag krijgen met hem aan het roer .

  21. BobbyHaarms

    We mogen Frank dankbaar zijn voor de nationale successen. maar ook omdat de rest het toen liet liggen. Qua voetbal heb ik nog nooit zo’n pijn aan mijn ogen gehad, echt Ajax onwaardig! En nu Frank weg gaat hoop ik dat de directie dit voorbeeld heel, heeeel snel volgt!

    1. Joep

      Ik sluit mij hierbij aan. Resultaten top. Het spel was matig. Natuurlijk zaten er mooie wedstrijden bij maar over het algemeen was het matig.

  22. BobbyHaarms

    Wat had ik nu toch graag Wim Jonk als opvolger gezien! Maar helaas..

      1. BobbyHaarms

        Daarom zouden die op moeten stappen Dickst, maken de hele club naar de verdommenis. Geloof me, er gaan vast nog wel wat lijken uit de kast vallen de komende periode.

  23. Mauheb

    Hij verlaat een zinkend schip, en ziet ook wel dat er met dit bestuur niet samen te werken valt.
    Succes verder Frank.
    Er is maar 1 waardige opvolger, die wel het voetbal gogme wat Ajax de afgelopen jaren gemist heeft “Wim Jonk”!

  24. WezepAFCA

    Hij was goed voor de club en voor de spelers nu is het tijd voor een frisse wind! Beter voor iedereen

  25. Niels1983

    Frank bedankt voor de 4 titels het ga je goed het enige wat hem verweten kan worden is de vreemde wissels de laatste weken

    1. PvL020

      Ongelofelijk dat je dit zegt, beste trainer van NL die Ajax 4x kampioen genaakt heeft, iets wat geen een trainer gelukt is. Werkelijk nooit iets goeds en totaal geen respect, maar dat is mijn mening

      1. marcussboss

        Ik snap ook niet dat iedereen alleen maar negatief kan zijn over de Boer. Hij is degene die ajax 4x op rij kampioen heeft gemaakt. ik snap best dat Frank voor een andere club kiest, alleen al als hij al die reacties van die negatieve supporters zou lezen??

        1. woody79

          is niet alleen negatief. Hij kon alleen de spelers niet meer scherp krijgen voor deze titel. Dus is dit een logisch gevolg

  26. marcussboss

    Bedankt Frank voor de 4 landstitels de 30e landstitel was geweldig !! Veel succes bij je nieuwe club en ik hoop dat je het daar goed gaat doen ! WZAWZDB!!

  27. Geroldkohlen

    frank ik wil je bedanken voor de kampioenschappen en het bezorgen van onze 3de ster, ik wens jou heel veel succes bij een andere mooie club, niet alles was je te verwijten, veel verwijt ik het bestuur en beleid want sterkhouders vertrokken en niks kreeg je ervoor terug , en als je wat terug kreeg was het van dramatisch niveau a.k.a zimling! maar afgelopen zondag zag nu ook echt iedereen dat de koek op was! succes frank wens je het beste!

  28. Ajax 010

    Afscheid nemen van een ras-Ajacied is nooit leuk. Stoor mij zeer aan een aantal van de negatieve reacties; schreeuwlelijken vanaf de zijlijn. FdB, dankjewel !

    1. Velibor

      Dat zijn gewoon teleurgestelde supporters die wel es teveel uit hun slof schieten op dit forum en ik vind beter hier dan in het stadion,heb met FdB echt geen spijt want ik neem aan dat hij zich aardig heeft laten betalen en waarschijnlijk gaat ie nou naar een nog beter betalende club en van mij mag dat ook want dat doen ze toch allemaal. Ik zou graag Johnny vh schip met Jari Litmanen en of Patrick Kluivert / bergkamp op de bank zien nu en geen ex Feijenoorder want dat geeft geheid weer bonje oid!

  29. vak411

    Denk dat de gemie weg was.. Daarnaast mocht hij geen guardado’s kopen (lees ervaring) van dit kut bestuur.. Wie geen respect voor deze grote trainer heeft is gek.. Hij heeft ons 4 titels gebracht! Frank bedank ⚪️?⚪️. WZAWZDB ‼️

  30. Alabe

    Ik wens Frank een mooie club toe. Ik vind het jammer dat hij weggaat. Maar een

  31. EugAjax

    Spijtig nieuws, wel goed om te horen dat iedereen op een goede en respectvolle manier uit elkaar wil gaan. De meesten zullen nu wel blij zijn, maar ik voorspel dat er veel later met weemoed gaan terug denke aan een coach die altijd in dienst van de club heeft gestaan en altijd een gentleman is geweest. Dat kunnen binnen onze club niet veel zeggen. Frank enorm bedankt voor alles en het ga je goed en hopelijk vind je de club die jou past net als Ajax dat is. Wat mij betreft tot gauw weer. Je hebt de club vanaf 2010 weer helemaal bovenop geholpen. Super gedaan en alle respect!!!!

  32. Ptr

    Gewoon kut!
    Nu is iedereen hier ineens positief over FDB. Vage toestanden hier.

  33. Ptr

    Nu komt er weer zo een tussenpaus / zakkenvuller en nog uit 010 ook! WTF
    FDB had veel meer gesteund mogen moeten worden. Hier en in het stadion!
    Bergkamp ,met alle respect voor wat hij gepresteerd heeft, kan hij praten? Komt er geluid uit? Emotie? Wat doet die kerel op de bank?
    Had die niet gewoon ontslagen moeten worden?
    Nu blijft Ajax achter met het conflict Bergkamp en Trustfull dus minimaal 1 van de 2 moet gaan. Wie?
    FDB wordt door iedereen afgeschreven ipv gesteund.
    Ik ben nu 40 jaar supporter waarvan 27 jaar met seizoen kaart en ga er nachtje over slapen of ik nog wel zin heb om mijn energie en geld te steken in dit langst lopende toneelstuk van de wereld.
    Wat een poppenkast en we zijn weer terug bij af.

  34. ajaxhoger

    Ze kunnen wel zeggen wij willen bosh , maar geen een trainer komt als ze met dit zooitje moeten blijven werken , dan weet je uitkomst al .
    Ze zullen allemaal spelers eisen anders komen ze niet .

  35. afcadeluxe

    frank bedankt,ben benieuwd wie overmars nu uit de hoge hoed tovert,zou tijd worden dat ze ook naar ons (supporters)luisteren en een echte ajaxcoach met cruyffvisie nemen

    1. Amoebe

      Als ze naar ons supporters luisteren wordt het ook een chaos…..ik weet niet je alleen jouw eigen commentaren leest of ook die van anderen? ?

      Bij elkaar zijn we zo tegenstrijdig als de pest.

      Bij deze stel ik voor naar amoebe te luisteren!!! ?

      Ik wil ook wel een periode beleid maken.

      1. afcadeluxe

        denk en hoop toch echt dat een ajax fan ajaxwaardig voetbal wil zien,dat was de laatste jaren toch geen aanvallend voetbal?maar ja smaken verschillen,de een wil jonk de ander rijkaard,maar helaas gaan andere daarover..

        1. Amoebe

          Daar doelde ik dus op….ik ga er ook vanuit dat iedereen het voetbal van halverwege jaren 90 wil…..de vraag welke kapitein er moet komen levert zulke verschillende antwoorden op!

          Ik persoonlijk zou het echt niet weten wat reëel is….kijk zomaar een naam op tafel gooien kan iedereen…..maar constructief mee doen aan de discussie doen er maar weinig.

    1. woody79

      belangrijkste is dat de boys weer voetbalplezier krijgen en niet aan banden worden gelegd

  36. Geroldkohlen

    sorry ik snap niet dat mensen bosz een goede vervanger vinden, hij heeft leuk voetbal gespeeld met Vitesse, maar kom op zeg hij eindigde altijd omgeveer op plek 7 en past totaal niet als trainer bij ons clubbie wie een beetje verstand heeft ziet dat ook! rijkaard had ik graag gezien maar die wilt niet ik zie liever dan Jans, vd Brom, koeman, vanhaezebrouck!! ik zie nog liever Gullit dan bosz!

    1. Velibor

      Ja waarom niet,Gullit niet aan gedacht en die geeft vast ook wel een beetje tegengas tegen de hoge heren maar ik denk dat ze dat een te grote persoonlijkheid vinden haha en dan samen met Jari of vh schip.

      1. Geroldkohlen

        ja velibor Gullit viel me ineens binnen, Gullit heeft persoonlijkheid internationale ervaring en straalt wat uit, en was ook een groot voetballer waar de jonkies ook respect voor zullen hebben, ik denk dat Gullit een top kandidaat zou zijn!

    1. Velibor

      Ja daarom laat em maar fijn in Alkmaar en Jans vind ik een prima trainer maar ben bang dat hij in Amsterdam helemaal ondersneeuwt.

  37. vanzanten

    Ik ben Frank reuze dankbaar voor zijn werk. Ondanks zwalkend beleid, dat alleen was gericht op geld verdienen, heeft hij ons vier titels gebracht. In de pers is hij altijd een gentleman geweest, die nooit met modder gooide. Ik wens hem een prachtige nieuwe club toe. En dan hoop ik vervolgens dat er een trainer komt die Ajax weer laat voetballen zoals we dat hier allemaal graag willen. Met de Cruijff-visie dat je wint als je 1 goal meer maakt dan de tegenpartij. En dus NIET met de instelling dat je wint als je 1 goal minder tegenkrijgt. Of die trainer uit Amsterdam, Rotterdam of Bergeijk komt maakt mij geen moer uit, als hij de Cruijff-visie maar hanteert.

  38. ajax 4-life

    Jammer heel jammer had graag gezien dat hij seizoen 2016/2017 de schaal terug had gehaald naar Amsterdam. met versterking in de aanval. maar bedankt frank de boer voor de 4 titels en de??? niet te vergeten.
    eens een Ajacied altijd een Ajacied.

  39. KBouter

    Ben blij dat hij vertrekt, ben niet ondankbaar maar gezien het Ajaxspel van de laatste jaren zijn we verdorie terug bij af. Nix geen Ajax spel, durf bluf of flair. Alleen maar dat negatieve getik om tegendoelpunten te voorkomen ipv zelf meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Ben en was er al tijden helemaal klaar mee!

  40. ritchy

    Frank het gaat je goed en ik wens je ongelooflijk veel succes met je verdere loopbaan ook al heb ik je wel eens vervloekt maar desondanks bedankt voor je inzet en de 4 landstitels en de derde ster op onze mooiste shirt ter wereld en van mij mag je ook nog eens terugkomen voor een tweede termijn als trainer maar je blijft wel van onze spelers af dus ook voor je nieuwe club nogmaals bedankt

  41. Rene1964

    PVL020: we zijn 4 x landskampioen geworden, PUUR omdat de rest het liet liggen. Qua voetbal, qua aantal punten, Qua aantal doelpunten was het NIKS!! Gewoon slecht. Europees NIKS klaargespeeld. Nu heeft PSV het weer op de rit en dat was eveneens onnodig geweest. Immers als wij hadden geïnvesteerd (wat zij wel deden), waren we inmiddels 6 x achtereen kampioen geweest. (Normaal gesproken). We hebben ‘gegokt’ met de jeugd en ALLES verloren! We hebben drie stappen teruggegaan ipv twee stappen vooruit. Dit reken ik zowel Overmars als de Boer aan! Absoluut onnodig! En daar ben ik flink pissig over. Blij dat hij vertrekt.

  42. Rene1964

    En laat Overmars en Bergkamp aub ook gaan. Ik denk dat de inbreng van Bergkamp zeeeeeer miniem is. Ik zie er op het veld niks van terug. En tja … Overmars durft nog geen tientje te investeren, en als dat al gebeurt is dat veelal verkeerd of in de breedte, net zoals het voetbal. Sinkgraven, Andersen bijv, geen body (wat je van tevoren ook wel wist), die komen er nooit. Heitinga was om de supporters stil te houden, maar laten we wel zijn: had al twee jaar geen pepernoot geraakt en moet dan de leider van dit jonge team gaan worden. Denk ff na!!

  43. Teuntje

    Heb regelmatig gedacht dat het tijd was voor een frisse wind. Toch pleit ik sinds afgelopen zondag voor respect voor Frank. Hij was de rust in het bestuurlijke circus de afgelopen jaren. Hij haalde met een steeds jongere selectie de schalen binnen. Ik vond en vind het een prachtprestatie. Ga hem missen…..

  44. ajacied078

    frankie bedankt voor wat je voor ajax betekent heb. niet alles was positief maar dat is de schuld van een paar geldwolven in het bestuur en een selectie die steeds zwakker geworden is. alles wat te zwak is moeten ze gewoon slijten in de transfer periode. en van de centen voor elke linie iets halen waarmee we kampioen kunnen worden. en welke trainer het gaat doen tsja moeilijk maar ik zou zeggen aron winter met Litmanen als assistent

Comments are closed.