Beslissingsduel Ajax A1 in stadion FC Emmen

0116a1-feyenoorda1_juichen0

Ajax A1 speelt dinsdagavond de beslissingswedstrijd om het kampioenschap van Nederland tegen PSV A1 in het stadion van FC Emmen. Nadat Vitesse zich had afgemeld om de wedstrijd te laten plaatsvinden op het trainingscomplex op Papendal moest de KNVB een andere locatie zien te vinden. Dat is nu het stadion van FC Emmen geworden. Aanvangstijd blijft staan op 19.30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

11 Comments

  1. Slingertje.

    Hopen dat die gasten wel met de juiste mentaliteit spelen.

    Lees net op ad.nl dat kakkies gewoon naar de JC Schaal mogen op 31 july maar daar kan v d laan nog een stokje voor steken.
    Het gaat zeker een puinhoop worden dat is zeker.

  2. Velibor

    He jongens ff wat anders,het schijnt dat die Smeets van de graafschap en zen familie bedreigd worden? Dit doen toch niet echt Ajax-supporters he? Belachelijk zou ik dat vinden !

    1. BobbyHaarms

      Had het ook gehoord. Triest, als zo’n jongen naar Ajax zou gaan wordt ie ineens op handen gedragen door de supporters. Lekker met rust laten die jongen en zijn familie!

    2. johnie stalker

      Dit zijn hele zielige, maar vooral hele domme gasten. Net zo dom als die kerel die aangifte ging doen nav de penalty tegen Utrecht. Ben trouwens heel benieuwd of die eikel zijn aangifte nu alsnog gaat intrekken of dat hij het toch doorzet.
      Maar goed, voor beide types geldt: jullie zijn af en doen niet meer mee. Succes met je leven en sterf in stilte.

Comments are closed.