De Boer neemt spoedig een besluit over zijn toekomst

0722saintetienne_deboer_vds

Frank de Boer wil na afloop van de competitie duidelijkheid geven over zijn toekomst. Ondanks dat de trainer beschikt over een contract tot 2017 sluit hij een vertrek ook niet uit, zo laat De Boer weten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

‘Wij gaan van 13 tot en met 19 mei op trainingskamp naar China en rond die periode gaan wij om tafel zitten en moet er wel duidelijkheid zijn. Voor de club is het dan ook prettig om alvast te kijken naar een vervanger of om gewoon te weten dat ik doorga waarbij ik wellicht mijn contact ook ga verlengen want uiteindelijk heb ik het bij Ajax nog prima naar mijn zin’. De Boer kan zondag met Ajax zijn vijfde landstitel in zes jaar in de wacht slepen. Daarvoor moeten de Ajacieden de laatste competitiewedstrijd bij De Graafschap tot een goed einde brengen.

Bron: AD

 

Related posts

52 Comments

      1. Alex is Ajax

        ik hoop ook dat de Boer gaat. Fris windje door de club. Altijd heerlijk

      2. AFCA my World

        Ik ook en Bosz of VanHaezebrouck zijn mijn ideale kandidaten,laten jonge jongens groeien en hebben over het algemeen een aanvallende speelstijl !

    1. De Ajacied

      Het is mij om het even
      Als er maar een goede vervanger voor komt,
      Dat is dan weer wel bepalend
      ❌❌❌

        1. HURBIE

          Als hij blijft en er gaan weer spelers weg ,kan hij weer van vooraf beginnen
          Lekker de eer aan jey houden en vertrekken
          Eer aan jezelf houden
          Geen trainer die zijn record verbreekt

    2. De seijs

      Het moet beter volgend seizoen. Du s bestuur haal v Gaal .SUCCES VERZEKERD.

          1. De seijs

            Ja dat weet ik. En andere weten dat ook DAT IK GOED BEN. maarrre bedankt hè .

  1. Iceman

    Ik ook. Maar misschien is een andere trainer ook geen gek idee een andere gedachten andere ideeën meer aanvallen voetballen en niet steeds tikkie terug of tikkie breed. Het is de laatste weken wel anders maar over het geheel gezien was het natuurlijk niet om aan te gluren. Maar we zijn er nog niet nog een wedstrijd en we zijn kampioen Go Frank en THE Boys.

    1. HURBIE

      Als je kAmpioen word is dit slap gelul
      5 x kampioen in 6 jaar wat wil je nog meer

        1. HURBIE

          Dus jij beaamt de mening van een ander
          Zelf kom je er niet op
          Je zal zondag wel vooraan staan bij de huldiging

          1. Indojood

            Mijn mening is praktisch overal terug te lezen op deze site. Los daarvan is het sarcasme van mijn reactie je ontgaan. Maakt niet uit maar om toch in te gaan op jouw reactie, wat ik meer wil is Ajax-voetbal en een keer door de groepsfase CL komen. Wat FC Basel lukt moet ons ook lukken, we mogen best wat meer eisen dan wat er tot nu toe is geboden.

          2. Velibor

            Nou hurbie ik geef indojood wel gelijk in deze,beter voetbal en lees dan attractiever of aanvallender mag van mij best en kan ook haast niet minder na zo’n seizoen hoor en of FdB dat dan gaat doen of iemand anders maakt mij niet zoveel uit.

          3. Velibor

            Ik snap hurbie ook wel maar het is hier geen Italië anders had FdB al in marmer ergens in Rome gestaan!

          4. HURBIE

            hem
            Niet temin heeft hij het prima gedaan met steeds die spelers die vertrokken heeft hij toch steeds weer een goed team neergezet anders was hij geen kampioen geworden 5 x in 6 jaar
            Niet altijd met het voetbal wat ik graag zie ,maar hij flikte het wel
            Heeft steeds de pech gehad dat er weer bepalende spelers weggingen voor de start van het nieuwe seizoen
            Gewoon een toptrainer dus ,waar we met zijn allen trots op mogen wezen en zijn

          5. Indojood

            Klopt, in Italië ben je God met zo’n staat van dienst. Blijft toch een apart volk, alles wat ze daar maken is gebaseerd op schoonheid maar hun voetbal is compleet het tegengestelde. Heb wel een discussie gehad met Italianen hierover, ze konden het ook niet verklaren, Italië zou als Spanje moeten voetballen, maar goed drie keer raden wie daar de boel heeft wakker geschud? Onze Jopie uit Amsterdam.???

      1. Geroldkohlen

        CL overwinteren en weer goed voetbal, en echte kwaliteit aankopen die echt een versterking zijn, denk dat frank dat ook zou willen hurbie!

        1. HURBIE

          Zeker weten maar dan moeten ze toch wat meer investeren anders haal je de Europese top nooit

    2. Ajax1958

      @ Indojood, idd, die woorden hebben we veel te vaak gehoord. Frisse wind erdoor en die 2 mummies die naast hem zitten mogen ook weg. Bedankt voor de kampioenschappen, maar ik wil weer eens het echte Ajax voetbal zien.

  2. lezerG

    Van mij mag Frank pas weg na het tiende kampioenschap in elf jaar. Extra ster op de borst.
    En nou ook ns wat laten zien in Champions L aub.
    Iedereen alvast gefeliciteerd voor morgen!

  3. Amoebe

    Ik hoop dat hij blijft….ik heb niet gevoel dat de selectie erg gaat veranderen en hij het nu voor het eerst bij elkaar weet te houden.

    Ik hoop dat hij nu een keertje kan bouwen….nu dan wel verplicht met goed voetbal.

    Ik zie het dus eigenlijk wel zitten om door te gaan met de huidige selectie en nog een paar goede aanvullingen uit vrije keuze….niet omdat er gaten moeten worden gevuld….dat is immers een groot verschil!!!

  4. In memory of J.C.

    De enige nieuwe verlosser is van Gaal met als assistent Jaap Stam. De successen van van Gaal in de vorige eeuw bij Ajax en zijn speelstijl de laatste jaren bij zowel het Ned. elftal als Man. United zijn een garantie van het door beide geliefde resultaat voetbal. Wat zullen we elke wedstrijd met een tevreden en gelukzalig gevoel huiswaarts keren. Er zal ook een hoop geld overblijven want alles wat met jeugd te maken heeft zal op een laag pitje worden gezet of volledig worden afgebroken. Steeds meer mensen kunnen een seizoenkaart aanschaffen puur en alleen vanwege het feit dat steeds minder mensen hem zullen verlengen. Maar daar zal onze vd Sar vast wel een slimme verklaring voor hebben.
    He, ik kan niet wachten op volgend seizoen met dit vooruitzicht. Heerlijk de wedstrijddagen doorbrengen met de familie en ergens laat op de avond eens kijken wat de uitslag is geworden. Als bovenstaande de keus is dan graag Frank behouden maar anders mag het voor tijd zijn voor een ander.

    1. Indojood

      Ik ben het deze keer niet met je eens, imojc. LvG heeft al twee jaar lang pech met blessures. Het complete Engelse voetbal en nietsnutten als Paul Scholes zitten er compleet naast als ze zeggen dat LvG niet presteert. Daar doen die €300 miljoen aan transfersommen niets aan af. Verder had hij in de CL te maken met het ultrasterke pi$vee uit de Donald Duck-competitie (of was het Mickey Mouse?). Het enige wat je LvG kunt verwijten is dat hij de rustige en aimabele Raymond Verheijen niet heeft aangesteld. Maar die stond onder contract bij de nationale voetbalbond van Afghanistan. Zo’n functie geef je niet zomaar op, zelfs niet voor de grote LvG. Anders had hij 21 jaar na dato zijn tweede Champions Cup in zijn handen gehad. Die garantie durf ik wel met 200% te geven…..

      1. Toppertje

        Vanavond nog even van Gaal gezien bij VI. Wat een megalomane, zelfingenomen gek is dat toch. Je moet je kapot schamen als zo’n idioot weer bij Ajax komt.

        1. Indojood

          Heb het ook gezien. Het was niet eens grappig meer. Beschamende vertoning.

  5. Niels1983

    Die gaat weg als er een mooie club aanbeld als je blijft zeg je dat wel meteen

  6. In memory of J.C.

    We kunnen het niet altijd eens zijn. Zou ook erg eng worden. Krijg je alleen maar praatjes van.

  7. Jeroen68

    Alsjeblieft geen Bosz !!!! Wordt allemaal eens wakker, het is een kakkerlak ! En hij heeft een schijnheilige kop.

    1. In memory of J.C.

      Twee super redenen. Kwaliteit en spelopvatting is totaal onbelangrijk dus.

  8. In memory of J.C.

    Waarom doet Frank dat nou. Hij heeft tijdens persconferentie aangegeven de beslissing al te hebben genomen maar wacht met het naar buiten brengen tot na de wedstrijd tegen de Graafschap. Zeg dan niks! Nu is maar een ding van belang en dat is winnen in een fantastische pot voetbal. Geen slimme actie van Frank.

  9. In memory of J.C.

    Off topic: kreeg net een what’s app dat er iemand naar Ab heeft gevraagd in het cafe in Hillegom 🙂

Comments are closed.