Stam reageert niet op interesse Willem II en NEC

0307jongtwente-jongajax-stam

Jaap Stam heeft onlangs aangegeven dat hij als trainer op eigen benen wil staan en daarom heeft besloten om te stoppen bij Jong Ajax. Inmiddels schijnen er twee clubs interesse te hebben in Stam die daar vooralsnog nog niet op wil reageren. Willem II en NEC zouden zich hebben gemeld bij de zaakwaarnemer van Stam maar daar gaat de Kampenaar niet op in. ‘Ik sta voor alles open maar ga daar nu nog geen beslissing over nemen. Het kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Willem II en NEC hebben zich gemeld en ik wil natuurlijk zo snel mogelijk aan de bak, maar het kan ook zijn dat ik tot de winterstop moet wachten en er dan ergens een trainer weg moet’.

Bron: Fox Sports

Related posts

35 Comments

  1. Rvdt020

    Toch lijkt NEC me wel een mooie club voor Stam om mee te beginnen, een leuk voetballende ploeg waar je zeker wat mee kan ??

        1. Mooi

          Ja ik denk dat hij zich nu al een hele goede trainer vind ,hij heeft in de keuken mogen kijken maar ik heb mij twijfels.Maar waar je heen gaat succes Jaap

    1. jood84

      Hij wil alleen maar naar Engeland. welk niveau maakt hem niet veel uit denk ik.

  2. dioajax

    mischien wordt hij stiekem de opvolger vaan de boer…hij heeft gezegd dat hij stopt met jong ajax maar niet met ajax…mischien komt hij stiekem achter de boer…

  3. Joep

    Met alle respect voor Jaap vind ik wel dat het best twee mooie clubs zijn waar hij best trainer van had kunnen worden.

    1. BobbyHaarms

      Mee eens. Jaap moet nu niet denken dat ze van Manchester tot Chelsea al aan zijn voeten liggen, in weze heeft hij nog maar weinig bewezen op trainersvlak. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg, laat het eerst maar eens zien bij bv Willem II, mooie club voor je.

  4. lezerG

    Mag Jaap zelf weten op welke aanbieding hij wel of niet ingaat? Hij heeft daar vast, net als ieder ander, zijn ideeën over en hoeft niet het eerste of tweede aanbod direct te accepteren.

    1. BobbyHaarms

      Daar heb je helemaal gelijk in. Maar Jaap flirt al maanden openlijk naar een solicitatie in Engeland, hij kan daar wel heel graag heen willen maar misschien kan hij zich beter even wat bescheidener opstellen in deze prille fase van zijn carrière.

      1. Indojood

        Ik ben blij dat is straks weg is. Lulde alleen maar over Engeland terwijl hij gewoon zijn werk bij Jong Ajax diende uit te voeren. Ging en passant ook nog even kritiek op Cruijff leveren en het gezag van FdB ondermijnen in de kwestie Boilesen.

        1. lezerG

          Hij heeft bij Jong Ajax prima werk gedaan. En Jaap is nu eenmaal geen ja-knikker, dat is algemeen bekend.

      2. Remco425

        In Engeland heb je ook clubs van allerlei niveau’s. Voor een laag niveau hoeft hij niet per sé in Nederland te blijven 😉

  5. Johan065

    Ik kom uit Nijmegen en had hem graag bij NEC gezien. Jammer voor NEC

  6. marcussboss

    Het is vrij logisch dat hij eerst alle aanbiedingen overweegt. ik snap wel dat hij niet zomaar een beslissing wilt nemen. succes Jaap (waar je ook komt)!! ❌❌❌

  7. Velibor

    Maakt me niks uit ,als je weg wilt dan ga je maar en het liefst zover mogelijk!

    1. Velibor

      Heb altijd het gevoel dat hij de stoere jongen speelt maar niet echt is.

      1. Indojood

        Gewoon een vervelend mannetje. Heeft vandaag een papiertje gehaald maar moest zo nodig een aangepast programma volgen omdat het niet trok in de klas.

  8. Gert Ajax

    Op zich is NEC een mooie club maar Faber heeft daar goed gepresteerd is moeilijk dat te evenaren.
    Willem 2 kan ook nog degraderen via nacompetitie dus ook lastig.
    Heel logisch dat hij wat wacht met beslissen lijkt me.

  9. In memory of J.C.

    Even voor al die mensen die in Japie een opvolger zien van Frank: hij geeft zelf aan het profiel te hebben van een resultaat trainer en niet van een trainer van mooi voetbal. Dus …….. Ajax zal en mag het nooit worden, het is dus eigenlijk een raadsel waarom hij überhaupt iets bij Ajax heeft mogen doen op het trainersvlak.

    1. Velibor

      Zo is dat,als je resultaat trainer bent dan was je wel hoger geëindigd in de Jupiler league,wat een kapsones zeg!

Comments are closed.