Zivkovic zit in cruciale fase en weet hoe het zit

1214ajax-utrecht_zivkovic

Richairo Zivkovic keerde in de winterstop terug naar Jong Ajax na een verhuurperiode aan Willem II wat uiteindelijk geen succes bleek. De spits hoort de afgelopen weken ook de roep om een nieuwe spits bij Ajax en weet dat hij nu in een cruciale fase van zijn jonge loopbaan zit.

‘Natuurlijk hoor ik dat ook maar ik weet wat ik kan en het is nu tijd om dat te laten zien. Ik zit nu in een fase dat het cruciaal is wat ik ga doen. Ik moet sowieso gaan spelen. Ik weet niet waar. Of dat nou bij het tweede, het eerste of bij een andere club is. Het gaat mij erom dat ik wedstrijden ga spelen. Maar ik zal er alles aan doen om mijn kans te grijpen in Ajax 1’. Dat trainer Frank de Boer onlangs zijn naam niet noemde in het programma Studio Voetbal waarbij de naam van Klaas Jan Huntelaar wel viel doet Zivkovic niet zo heel veel. ‘Nee ik kan daar niks mee en uiteindelijk besluit de trainer wie er in de spits staat en zal ik hem moeten overtuigen dat ik de beste optie ben’

Bron: NOS

Related posts

54 Comments

    1. De seijs

      Hij moet gewoon keihard werken. Met wat geluk komt hij er dan wel.

        1. De Ajacied

          Zivkovich moet idd naar zich zelf kijken, en er héél hard voor gaan werken en laten zien dat de trainer niet om hem heen kan,
          Nou Zivko laat het zien jongen
          ❌❌❌

    1. BobbyHaarms

      Mee eens. Hij loopt nu lang genoeg rond bij Ajax om te beseffen wat er van hem gevraagd wordt. Als Ajax nu nog aan hem twijfelt kunnen ze hem beter verkopen, al blijf ik het vreemd vinden dat hij ze er bij Groningen in alle hoeken en gaten inschoot en hij het bij Ajax mentaal niet lijkt te redden.

        1. BobbyHaarms

          Teveel om op te noemen helaas. Soms hangt het van hele kleine dingen af of je de top haalt of niet, als je straks 2 knappe spitsen voor je hebt en een trainer van een eventuele volgende club laat je links liggen heb je meestal een probleem.

          1. Amoebe

            Maar uiteindelijk kunnen we toch ook stellen dat als je écht goed bent niemand jou tegenhoudt!!!

            Geen trainer, geen concurrent en geen supportsscharen!

            Uiteindelijk is het dus ook gewoon een kwaliteits dingetje!

      1. fjonkman

        Herinner je Miralem Sulejmani nog??? Was er ook zo ééntje.. Al scoorde hij nog wel eens…

    2. jood84

      daar ben ik het ook mee eens, deze jongen die heeft gedragsproblemen en dat verander je niet zomaar

  1. Ajax 010

    Het is niet alleen dat Frank de Boer de naam van Klaas Jan Huntelaar bij Studio Voetbal liet vallen, hij noemde volgens mij ook Kasper Dolberg. Dat is wellicht meerzeggend. Bovendien, Zivkovic wil het laten zien. Maar hoe dan en wanneer dan. Het seizoen van Jong Ajax id klaar. Ik ben bang dat dit einde verhaal is.

  2. vanzanten

    Iets anders (maar voor ons allemaal wel leuk denk ik): op Teletekst van Omroep Brabant staat dat de gemeente Eindhoven Pisvee maandag wil huldigen.

      1. lezerG

        Oranje werd ook gehuldigd voor de tweede plaats in Zuid-Afrika. Lijkt me terecht dat PSV voor hun tweede plaats zal worden gehuldigd. Hahaha.

    1. Joep

      Had het ook gelezen. Zal een grote opkomst zijn. In Rotterdam deden ze het een aantal jaren geleden ook een huldiging voor plek 2. Tja wat waren ze blij daar?

      1. Indojood

        Dat was grappig. Onbedoeld gaven ze hiermee aan dat ze geen topclub zijn. Dat wisten wij al veel langer. In Nederland gaat het tussen Ajax en pi$vee.

      1. BobbyHaarms

        Met de strontkar door het dorp van de lampjes nadat je tweede bent geworden…ik had mezelf echt gesneden met een bot mes als ik daarbij had moeten zijn als speler.

        1. afcadeluxe

          zullen hun fans wel van zwolle tot lampegat op de viaducten staan?de 2de plaats vieren……

    2. Remco425

      Is dat niet voor als ze toch nog kampioen worden? Kans is natuurlijk minimaal, maar zolang er een miniem kansje is moeten de autoriteiten er op voorbereid zijn.

  3. Geroldkohlen

    ben blij dat zivko er zo over denkt, ik had veel vertrouwen in die jongen, maar door zijn gedrag en mentaliteit heeft hij zich zelf in lastige situatie gebracht, ik hoop dat hij nog de kans krijgt, en als dat zo is dan is het voor hem nu 1 voor 12 ,want daarna zal het echt over zijn met hem hoe jammer dat ook zal zijn!

  4. Charka53

    Hij heeft het zelf in de hand hij zal er hard voor moeten werken want dromen zijn bedrog.

  5. Kuijff

    Bij deze, maar ook eerdere situaties met lastige mannetjes, blijf ik me afvragen of daar in begeleiding- en coachingsfeer iets mee gedaan kan worden.

    Je moet als jongeling behoorlijk stevig in je schoenen staan, of behoorlijk stevige mensen om je heen hebben, wil je niet iets (negatiefs) meepikken van de plotselinge weelde en druk die hoort bij een doorbraak bij Ajax.

    Oud-spelers zouden daarin een meer intensieve mooie, begeleidende rol kunnen spelen.

  6. Velibor

    Misschien word het eens tijd voor die geweldige jeugdtrainers om het er eens uit te halen wat er in die jongen zit want het is natuurlijk nog maar een grote snotneus met waarschijnlijk een te grote bek,door die stam en co komen er alleen maar verdedigend ingestelde spelers door tenminste zo lijkt het,ben blij dat Kluivert wat dat betreft erbij komt en hoop dat hij dat jong aan het voetballen krijgt zoals het hoort voor een Ajaxspits!

  7. lezerG

    Geef die jongen gewoon de kans! Fantastisch talent met enorme potentie.
    Al dat gel*l over zijn karakter en zo.
    Zijn we vergeten wat ene Kluivert allemaal uitspookte op die leeftijd? Lijkt niet op Zivko.
    Zet hem erin en laat hem een tijdje staan. Dan is hij onze nieuwe topspits.

  8. AjaxStaff2015

    Als hij verstandig is die knop om te zetten en gaan wat ze van hen vragen, zou jammer zijn dat geld wat ze voor hem hebben uit hebben gegeven weg te gooien .

  9. afcadeluxe

    als hij het nu zelf begrepen heb dat het nog wat beter moet zijn we een stuk verder,maar het wordt tijd dat hij het laat zien

    1. BobbyHaarms

      Stel Ajax haalt een Huntelaar dan is het over en uit voor deze jongen. Hooguit derde keus achter Milik maar meer ook niet, tenzij Milik verkocht wordt na een goed EK.

  10. ajacied078

    vechten met dolberg voor de spits positie. milik is weg bij een goed ek. hunter als ervaren spits erbij en we kunnen als de rest beetje in tact blijft een volgende titel bij schrijven. cruijf schaal is zoiezo binnen. kunnen die kakkies weer een dagje zenuwachtig zijn.

    1. AjaxFanAlways

      zullen we volgend seizoen dan voor de Triple gaan! met de cruijf schaal, De KNVB beker weer eens winnen en Natuurlijk kampioen worden!!!

      1. ajacied078

        lijkt mij een prima idee dat ze de beker idd een keer serieus nemen

  11. Litmanen

    Ik blijf in zijn talent geloven. En ik blijf hopen. Ik heb die jongen zo ongelooflijk goed zien voetballen, dat moet er uit komen.

  12. In memory of J.C.

    “Het is nu tijd dat te laten zien” Je bent twee seizoenen te laat Zivco.

  13. Ajax nr 1

    Dit Is nou net wat hij eerder had moeten zien.Deze jongen snapt het nu misschien maar voor hoelang. Contractje binnen en dan?Weer lopen klooien zeker. Zivkovic je bent en talent maar om de top te halen komt iets meer bij kijken dan alleen maar een balletje te trappen. Ga eerst maar eens laten zien dat jij het allemaal waard bent.

  14. jojo123

    Een goede voetballer.. Nu ff laten zien, maar de trainer had geen vertrouwen in zijn spitsen dat hij in de winterstop zo snel mogelijk een nieuwe spits wilde. Het ligt natuurlijk niet alleen aan de spits maar ook aan de medespelers of de trainer zijn wedstrijdopstelling. Zet je 10 kneusjes bij je wereldspits en deze krijgt geen bal dan heb je ook niets aan die spits…. Maar goed zivco harder werken en laten zien dat hij meekan met dit Ajax dan komt het goed.. En Fdb moet meer vertrouwen in z’n spelers en net name de spitsen hebben … (Zie milik schiet er een zooi in) …

Comments are closed.