Sfeer tijdens Ajax – FC Twente (Incl video)

0501ajax-twente-publiek

Het zonnetje scheen, Ajax speelde in een volle Arena en won de belangrijke wedstrijd tegen FC Twente met 4-0. Blijdschap alom en natuurlijk legde Ventos dit weer vast op bewegend beeld. Voor meer mooie beelden van Ventos klik je hier.

App-gebruikers: Bekijk de sfeerbeelden op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

27 Comments

    1. De seijs

      Het was gisteren ook echt top. Alles zat mee. Nu zondag nog kom op kampioenen.

  1. ajaxhoger

    De stand wel , het voetbal was ook niet geweldig , af en toe wel , en dan scoorde ze ook .

  2. lezerG

    Ik herinner me een Ajax-Twente van een paar jaar terug. Was het 2011?
    Toen heb ik me ook geamuseerd.

  3. Indojood

    Zo geweldig was het niet. Door de spanning en de ontlading lijkt het allemaal heel wat.

  4. Joep

    De wedstrijd was matig vond ik. Na de 2-0 was het gedaan met het verzet van Twente.

  5. In memory of J.C.

    Het is kijken door een 3 puntenbril Indojood, niet door een voetbalbril 🙂

      1. In memory of J.C.

        Beste de Seijs, als grote mensen praten, houden kinderen hun mond. Capice? Anders echt flink wezen en vrijdag verschijnen.

          1. De seijs

            Ja en dan ben ik bij je poppenhuisje en dan . wees eens duidelijk. Donald Trump

          2. In memory of J.C.

            Blijf maar op afstand een flinke jongen dan. Scheijtleijster nog ik dat.

          3. De seijs

            Hahaha word je zenuwachtig Donald Trump. Nou antwoord eens op mijn vraag .En dan! Of zit je nu onder mama’s rok. Haha wat een kind!

          4. De seijs

            Ja een puntje dat zie ik. Wat ben jij toch zielig een beetje stoer doen en dan afhaken. Wat een mietje ben jij toch. Ga nu maar naar je moedertje uithuilen want je staat te trillen op je beentjes. Wat een flapdrol ben jij toch. Donald Trump Hahahahah

          5. De seijs

            Hahaha zegt genoeg. Je durft dus niet meer hahahaha wat een moederskindje ij wist het wel. Je haalt ze er zo tussenuit. Donald Trump Hahahahah Jezus wat een stumpert.

  6. In memory of J.C.

    Laatste inhoudelijke reactie op jou. Je kent het adres, je kent het tijdstip, je weet de naam, je hebt de uitnodiging. Ik zou zeggen, toon dat je ballen hebt en kom zonder verdere specificaties vooraf. Je vriendjes zijn ook welkom. Ik heb hiermee aangetoond dat ik een kerel ben en zal me aan de afspraak houden. Jij bent degene die alleen op een forum een flinke jongen probeert te zijn en allerlei smoejes verzint om niet te komen. Ook goed maar houd je klep dan verder. Vwb de puntjes reacties, die plaats ik voortaan telkens als ik jou naam zie als laatste reageerder. Puur en alleen om je naam zo min mogelijk te zien. Met groet, Ab.

    1. De seijs

      Ik heb effe het adres na gekeken. Ik heb de foto’s gezien. Van dat cafe/bar puntje puntje. Ik lach me dood HET ZIJN ALLEMAAL KINDEREN VAN EEN JAAR OF 15 16 .Man man man ben jij een pedofiel of zo of ben je zelf een jaartje of 16. Jezus wat een kinderhut. En daar moet ik helemaal heen rijden. Ik spreek met jou af ( als je lef hebt ) Leidseplein gezellig zondagmiddag met een biertje. Kunnen we effe ja wat jij wil. Donald Trump.

    2. De seijs

      Hee waar blijf je nou wees is een kerel. Of zit je in die kleuter hut van jou.Hahaha ja die ken jij wel aan zeker. Maar naar het grootste café zondagmiddag durf je niet . Want dan moet je moedertje zeker mee aan je hand. Jezus wat laat jij je kennen Donald Trump. (imojc)

Comments are closed.