Aron Winter in beeld als trainer Jong Ajax

De_Toekomst

Aron Winter staat in de belangstelling van Ajax om na de zomer trainer te worden van Jong Ajax. Winter is momenteel bondscoach van Oranje-19 en speelt met dat team komende zomer op het EK in Duitsland. Bij Jong Ajax is men zoekende naar een nieuwe trainer nadat Jaap Stam en Andries Ulderink te kennen hebben gegeven te stoppen en openstaan voor een nieuwe club. Winter was tussen 2006 en 2009 al jeugdtrainer van Ajax, om daarna hoofdtrainer van Toronto FC te worden. Na Patrick Kluivert, die trainer zal worden van Ajax A1, lijkt men bij Ajax dus opnieuw een oud-speler binnen te halen voor de jeugdopleiding.

Bron: AD

Related posts

46 Comments

  1. afcadeluxe

    weer een oud speler,heeft ook al bewezen dat hij met jongere spelers goed kan opschieten,goede zet van ajax

    1. Indojood

      Ja wellicht gaan ze het toch leren. Ik wacht op de terugkeer van Jonk.

      1. PvL020

        Laten we de rust nu ff houden en dus geen Jonk. Of hij er nu wel of niet hoort, maar het is rustig

        1. Indojood

          Oneens, PvL020. De rust keert terug als Ajax weer eens normaal gaat voetballen. Ik ga niet achterover leunen en dit anti-voetbal als de nieuwe norm accepteren.

          1. BobbyHaarms

            Ik dus ook niet Indojood. Het is een goede zaak dat oudspelers die hun waarde voor Ajax hebben bewezen benaderd worden, maar de allerbeste die ze binnen kunnen halen is en blijft Jonk. Een betere vertaler naar het veld van Cruijff zijn ideeën kan ik me niet bedenken.

          2. Litmanen

            Oneens, Jonk was duidelijk geen teamplayer en zorgde voor veel onrust. Goed dat oudspelers en zeker Winter terugkomen. Maar Winter heeft Jonk niet nodig om goed te functioneren, dat heeft hij al bewezen.
            Deze topic gaat trouwens over Winter, niet over de terugkeer van Jonk.

          3. Indojood

            Uiteindelijk gaat dit altijd over het plan Cruijff wat Ajax zegt uit te voeren. En ik spreek de wens over de terugkeer van Jonk uit wanneer ik dat wil.

          4. Velibor

            Ik heb niks tegen winter maar wat heeft hij bewezen dan? Volgens mij geen kwalificatie met jong oranje en bonje met zivcovic herinner ik mij en jongens dat verhaal Jonk vind ik ook jammer maar ben bang dat het een gepasseerd station is helaas.

          5. Indojood

            Velibor, ik noem bewust zijn naam van tijd tot tijd omdat wij Ajax blijven moeten herinneren aan de afspraken die er gemaakt zijn.

          6. Remco425

            Zou een goede zijn voor Jong Ajax. En voor Zivko in het bijzonder.

          7. dickst14

            Met je eens. Jonk staat voor ajax voetbal, wat we helaas zelden zien.

        2. De seijs

          Helemaal mee eens . PvL020 goed verwoord. Laat die azijn zeikers maar ergens anders hun beklag gaan doen. Heeft hier totaal geen nut. Wij zijn supporters geen bestuur. Maar dat hebben die droeftoeters nog steeds niet Door . (beetje jammer).

          1. Indojood

            Ja dat zie jij graag. Kritiekloze supporters die alles maar accepteren van dit kutbestuur. Zo gaat de club echt naar de kloten.

          2. De seijs

            Daar heb je gelijk in Jood84. Maar er zijn er een paar die denken dat dit de klaagmuur is . Beetje jammer

  2. Ronald96

    Zijn op de goede weg, heb er vertrouwen in dat Winter die jongens beter kan maken

  3. woody79

    zie ook jonk graag terugkomen, maar zou hij terugwillen? hij is verguisd en is nog te vers om de wond te helen. wees welkom aaron!

  4. ajaxhoger

    Nu de boer nog weg met zijn oeverloze gezever en slechte wissels , ook al ziet iedereen in nederland dat het bagger is , dan is het bij hem goed .
    Ik denk dan ook dat er veel op uitgekeken zijn op hem , een andere wind zou niet slecht zijn , als we kampioen worden ben ik zeer gematigd blij . met het grootste kutvoetbal kampioen geworden , vergeet het begin van tikkie terug niet . Af en toe een mooie game , tenminste daar moest het voor doorgaan .
    Slechte aan kopen , of juist geen donder kopen ook weer iets van de boer , hij heeft zeggenschap , anders had hij moeten vertrekken .

      1. ajaxhoger

        Ik denk wel meerdere Paullus alleen geven ze het niet toe , dan komt natuurlijk die vraag wie wil het gaan doen als je geen flikker mag gaan kopen , en dat ze zo op de euro,s zitten dat het logo in hun kont staat .
        Ik denk dat het een groot stuikelblok is voor een trainer dat ze niks mogen kopen , daarom kunnen ze er ook weinig vinden .

  5. ajaxhoger

    Frank de Boer is het loophondje van overmars en consorten , hij doet alles wat ze willen , Vind er maar eens een die met die winden mee waait .
    Jonk zou een zeer goede vervanger zijn , maar die is lastig en geen ja knikker zoals frankie , daarom moest hij ook weg jammer zat .
    Dit kampioenschap werkt ook weer de slechte kan op , dan kopen ze helemaal niks meer , en wat ze kopen is kut .
    De sprookjes komen weer voor de dag van ajax heeft interesse in die en die , en aan het eind zitten we nog met die knoei .
    Ik heb echt heimwee naar het goede voetbal van ajax , onder de boer zal je het nooit meer zien .
    Heel dat kut beleid

    1. Velibor

      Ben het grotendeels met je eens ajaxhoger wat betreft aankopen en beleid maar ja zolang ze nog beursgenoteerd zijn moet ie het doen met wat er aanwezig is en als ze as zondag kampioen worden heeft ie het toch goed gedaan want PSV heeft wel spelers aangetrokken die volgens mij sterker waren dan wat bij ons doorbrak via de jeugd oid, het voetbal was vaak ver onder de maat om naar te kijken maar om eerlijk te zijn die cocu heeft er helemaal niks van gebakken met zo’n selectie..

    2. Indojood

      Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Milik en Younes wel goede aankopen zijn. Relatief goedkoop, ze presteren goed en met name Milik is nu een veelvoud waard. Heb al eerder gezegd dat ik Milik geen Ajax-voetballer vind maar dat is niet zijn fout. Ajax voetbalt niet meer als Ajax, dat staat als een paal boven water.

  6. Indojood

    Jij kunt dit zeiken en klagen vinden, het is allemaal gegronde kritiek. Jij mag natuurlijk het huidige spel als geaccepteerde norm beschouwen, ik schaam me er voor als Ajacied. Dat ik dit regelmatig aankaart doe ik niet omdat ik het leuk vind om te zeiken. Ik wil dat Ajax weer Ajax wordt. We vinden met zijn allen (supporters, club, bestuur, TH, directie) dat we volgens de ideeën van Cruijff (willen) werken en voetballen. We hebben dit ook afgesproken dan moeten we het ook als zodanig beoordelen. Cruijff heeft een prachtige erfenis achtergelaten. Trainers zoals Klopp, Bielsa, Sampaoli, Pochettino, Löw etc. weten er wel raad mee. Wij lopen te schutteren tegen de Cambuurs van deze wereld, dat geeft te denken.

    1. In memory of J.C.

      Ik lees steeds meer dat ze in de jeugd veranderingen aanbrengen die onder Cruijff (en Jonk) zijn ingezet. Nu weer geen trainerswissel in de bovenbouw meer. Die was er juist gekomen om de jongens met verschillende facetten in de aanpak te leren omgaan. Ze zo snel mogelijk volwassen en weerbaar en veelzijdig krijgen. Alles wordt zo zoetjes aan de nek omgedraaid. Als Frank een kerel is wil hij hier niet meer aan meewerken. Ik ben Frank zeer dankbaar voor de titels, niet voor het spel. Volgens mij kont dat er voorlopig ook niet dus als ik Frank zou zijn zou ik elders het avontuur zoeken. Met de huidige aanpak en het huidige bestuur valt geen eer te behalen wat Ajax waardig is.

  7. Velibor

    Ja klopt maar zeg dat maar es tegen die gasten van boven ,ben bang dat je stadionverbodje aan je kont krijgt,ik kijk ook liever naar voetbal van Barca of Bayern als die op stoom zijn,trouwens ik vind het spel van Atletico Madrid ook geweldig op karakter en kracht ,ben vd jaren zestig dus ik weet echt wel wat je bedoelt als je over Ajax voetbal spreekt,dat was helemaal geweldig maar natuurlijk wel met tegenstanders die helemaal niks gewend waren in die tijd,dat word vaak vergeten natuurlijk,tegenwoordig is alles uitgestippeld tot in detail.

    1. Indojood

      Niet helemaal, Velibor. Peter Bosz speelde met Vitesse ook prima voetbal. Waarom kan FdB dit niet voor elkaar krijgen?

  8. Velibor

    Ja klopt das waar en die Maas bakt er ook niks van dus wie voor de groep staat en hoe zal dan toch wel uitmaken

  9. In memory of J.C.

    Spijkerman en Bergkamp zitten op de verkeerde plek zolang de Boer trainer is. Vooral Spijkerman is een rem op het Ajax voetbal. Verder zie ik met het huidige bestuur en huidige spelopvatting het mooie spel niet terugkomen. Ik blijf dus voorlopig maar de nep supporter zonder seizoenkaart voor volgend seizoen na ruim 50 jaar. Als ze het lef hebben om van Gaal terug te halen zeg ik zelfs mijn lidmaatschap op.

    1. De seijs

      Hee Donald Trump wat een lul verhaal weer.Spijkerman is een rem op het ajax voetbal.Waar haal jij het vandaan. Wat een gelul in de ruimte. Jij snapt er niks van. Ik zou mijn lidmaatschap maar op zeggen. Jij bent een schande op deze Forum.

Comments are closed.