Fotoverslag Ajax – FC Twente

0501ajax-twenteaminyounes

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd Ajax – FC Twente, uitslag 4-0. App-gebruikers: bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd.

0501ajax-twente-maluku

0501ajax-twente-uitvak

0501ajax-twente-ziyech

0501ajax-twenteaminyounes

0501ajax-twente-cerny

0501ajax-twente-goal-cerny

0501ajax-twente-cabral-veltman

0501ajax-twente-bloemen

0501ajax-twente-kampioenen

0501ajax-twente-juichen

0501ajax-twente-mokotjo

0501ajax-twente-serero

0501ajax-twente-vrijetrap

0501ajax-twente-milik

0501ajax-twente-doelkans

0501ajax-twente-wissel

0501ajax-twente-doelpunt

0501ajax-twente-tete

0501ajax-twente-goal

0501ajax-twente-marsman

0501ajax-twente-veltman

0501ajax-twente-mikevanderhoorn

0501ajax-twente-aminyounes

0501ajax-twente-ayounes

0501ajax-twente-publiek

Related posts

29 Comments

    1. De seijs

      Zijn weer mooie foto’s. Het was ook een spannende en goede wedstrijd 4-0 . kampioenen

  1. In memory of J.C.

    Als eerste een reactie aan Jood84: sterkte man voor jou, je vrouw en mogelijk rest van het gezin.
    De wedstrijd: tsja, ik heb hem gisteravond laat nog zitten kijken en de reacties gelezen. Mijn conclusie na de eerste helft: het had 1-3 kunnen en misschien moeten staan. Het centrum van de verdediging was gewoon slecht en Tete had op links niets te zieken. De gun factor vanwege hard werken voor vd Hoorn vind ik persoonlijk nergens op slaan. Ik kan ook hard werken maar ben niet goed genoeg voor vele zaken en dan krijg ik een functie ook niet.
    Klaassen …… eigenlijk moet hij gewoon banken de laatste wedstrijd. Kortom, ik ben natuurlijk blij met de overwinning en met de doelpunten maar het was gewoon weer lucky Ajax.
    Graag in de laatste wedstrijd de vertrouwde verdediging en geen gelul over gunnen of hard werken.
    Zo te lezen vierde de bevrediging hoogtij dit weekend 🙂
    Nou voor de vd Hoorn fans …… gebruik je dikke duim en geniet nog maar eens fijn van zijn doelpunt 🙂 🙂

    Ze mogen het niet meer uit handen geven maar overtuigend ……. No way.

    1. jood84

      Hartelijk bedankt In memory of J.C. , we zullen die sterkte nodig hebben. En je stukje was weer eens prachtig verwoord!!

  2. Heldenzoon

    Nep supporter…. Ik heb geen moment het idee gehad dat het 1-3 had moeten zijn want daarvoor heb je 1-2 en 1-1 nodig. De 1-1 hing in de lucht, net als de 2-0 en daar hapert je verhaal!

    Lul niet elke keer goed dat je van je vrouw niet naar de Arena mag. Als het een vrijwillige keuze is dan ben je datgene waar ik mee begon. Nep supporter.

  3. Heldenzoon

    Tuurlijk was het niet altijd goed. Echter, een heerlijke overwinning en zag dat met mij supporters in de laatste 15 gewoon in extase waren. Maar niet onze nep supporter. Hij liep op de heide hand in hand met zijn vrouw. Of kameraden….

    1. De seijs

      Jij hebt nooit gevoetbald dat is te lezen. Je lult maar wat en je tv is of een en al ruis of je had je bril niet op. Ik heb begrepen van de opticien van jou dat je contactlenzen wilden maar dat gaat niet bij jou.Want dan kan je niet meer met je ogen knipperen. Zegt genoeg hè Donald Trump

        1. In memory of J.C.

          Vrijdag, Molenstraat 1, Hillegom. Kom nu gewoon eens seijsje. Gewoon vragen naar Ab. Vanaf 21.00 uur.

        2. Indojood

          Nee, Indojood is tegenwoordig een buitenlander. Wanneer je geen argumenten meer hebt, dan haal je gewoon het aloude discrimineren van stal…..

          1. De seijs

            Discrimineren ik?? Hoe kom je erbij. Jij bent diegene die discrimineert. Indojood!

          2. Indojood

            Jij zei in het Bazoer artikel tegen mij dat alleen Nederlanders zich aan afspraken houden. Hiermee impliceer je dat ik een buitenlander ben en dat ik dat dus niet doe (aan afspraken houden). Het is voor iedereen terug te lezen dus je hoeft niet te doen alsof er niets gebeurd is.

          3. De seijs

            Ja en als iemand hier iets neerzet en het staat in niet goed Nederlands dan discrimineer jij gelijk met het taalgebruik. Ja wie kaatst kan de bal verwachten. Begrijp je het nog!

        3. De seijs

          Nee je bril effe goed opzetten. Jij bent Donald Trump. De man (of kind) die alles verkeerd ziet.

          1. Indojood

            Donald Trump heeft ook wat tegen buitenlanders dus hij zou je moeten aanspreken….

  4. Indojood

    Ik begrijp het wel, jij niet.

    Jij ziet mij als buitenlander en concludeer dat ik mijn afspraken niet nakom want volgens jouw denkwijze kunnen alleen Nederlanders dit. Het is niet meer relevant of ik als buitenlander daadwerkelijk afspraken al dan niet nakom. Als je had gezegd dat ik als persoon mijn afspraken niet nakom dan had het geen probleem geweest.

    In het geval van slecht Nederlands lever ik kritiek direct op de betreffende persoon en alleen op de betreffende persoon. Dit doe ik op basis van zijn/haar schrijven hier op deze site, niet op basis van een vooroordeel. Ik kan immers niet van te voren weten dat zijn/haar Nederlands slecht is. Dit moet ik zien te observeren en in jouw geval is dat is jouw prachtige proza.

    Hoe moet ik trouwens jouw conclusie over buitenlanders zien omdat je het woord “respect” regelmatig uitspreekt?

    1. De seijs

      Alles wat Cruyff doet is goed bij jou. Echt alles. En respect komt bij Cruyff vandaan dat is zijn eerste regel .Weet je nog!Nou respect is bij jou ver te zoeken. Du s zoveel cruyffiaans ben jij dus niet .Alleen als het jou uitkomt. Dus moet jij daar ook niet meer mee schermen. En ik vond Cruyff goed als speler en als trainer. Maar ik volg mijn eigen lijn. En ja die loopt nu niet altijd even haaks met Cruyff. Voetbal verandert razend snel. En ik vind dat je met de tijd mee moet gaan. Dus kijken hoe we prijzen kunnen pakken. En daarna zien we wel weer verder. Maar eerst eens echt succes.

  5. Indojood

    Jij begon een aantal weken geleden als eerste over respect en je werk voor de Foundation. Vervolgens doe je bizarre oproepen tot doodschoppen richting Boilesen en El Azzouzi. Dan vraag ik me af hoe dit te rijmen valt en maak ik daar opmerkingen over of refereer ik daaraan.

    Wat betreft het Cruijffiaan zijn, dat gaat louter over zijn voetbalvisie. Ik waardeerde hem ook als persoon, voor zover ik dat goed kon beoordelen, maar daarin noem ik mezelf geen Cruijffiaan. Na zijn dood en alles wat er aan beeld- en schrijfmateriaal is voorbij gekomen ben ik alleen maar standvastiger geworden. Ik ben van mening dat zijn voetbalvisie tijdloos is. Het uitgangspunt is dat voetbal nooit saai mag zijn. Voetbal is om het publiek te vermaken, het publiek vindt aanvallen het leukst om te zien dus moet je aanvallen. Aanvallend voetbal is dus het concept. Verder is er een aantal basisprincipes die aanvallend en attractief voetbal mogelijk moeten maken. Druk op de bal bij balverlies, veld klein houden, door de as opbouwen, om maar een paar te noemen. Hiermee kan een trainer een spelwijze ontwikkelen die leuk is om naar te kijken en ook succes kan opleveren. Cruijff speelde niet altijd star 4-3-3 of 3-4-3. Hij was een meester in de deceptie en zette bv. Laudrup in de spits om mandekkers in verwarring te brengen. Hier in Nederland kwam Peter Bosz met Vitesse nog het dichtst in de buurt. In het buitenland zie je wel de visie van Cruijff terugkomen. Thomas Tüchel, Jürgen Klopp, Jorge Sampaoli, Michael Laudrup, Josep Guardiola en nog een paar anderen hebben met moderne interpretaties van zijn visie nog steeds succes. Het zijn dit soort trainers die het gedachtegoed van Cruijff eren, onderhouden en waar nodig renoveren.

    HetOm de juiste spelers

  6. Indojood

    … Het is evident dat je bepaalde type spelers nodig hebt om dit te kunnen bewerkstelligen. Spelers die in de moeilijkste situaties de juiste oplossing kiezen. Dit soort spelers leidt je op met individuele training en veel weerstand. Een B-speler met veel potentie moet dus in de A1 spelen tegen sterkere tegenstanders. Met twee vingers in de neus kampioen worden, daar steekt een jeugdspeler weinig van op.

    Als je terugkijkt op Cruijff’s carrière als speler en trainer dan heeft hij het gelijk aan zijn zijde gehad. Universeel bewierookt als iemand die het allemaal deed voor de schoonheid van het spel en daarmee ook succes behaalde. Niet voor niets kopte l’Equipe met “Il était le jeu”. Een betere omschrijving van Cruijff kan ik niet bedenken.

    Van dit alles zie ik bij FdB niet veel van terug. Het resultaat is voor ons allen zichtbaar, helaas. Je wordt er nog zomaar kampioen mee ook als je niet uitkijkt.

    Ik ben nu wel benieuwd naar jouw lijn, hoe haaks deze op die van Cruijff staat etc.

Comments are closed.