Ajax verslaat Twente met ruime cijfers

0501ajax-twente-goal

De 34e landstitel is nog maar één zege verwijderd en de kans is groot dat Ajax volgende week kampioen is. De zege tegen FC Twente (4-0) compenseert het doelsaldo van psv tegen SC Cambuur (6-2). Als Ajax en de Eindhovense club volgende week winnen, moeten ze minimaal 8 doelpunten maken om Ajax van de troon te stoten.

Václav Cerny kreeg van Frank de Boer de voorkeur boven Lasse Schöne en Viktor Fischer om de geblesseerde Anwar El Ghazi te vervangen en dat dit een goede keuze was liet hij in de 37e minuut zien. Joël Veltman troefde Jerson Cabral de bal af en gaf een pass op Václav die veel sneller was dan zijn tegenstander en schoot de bal achter de kansloze doelman van Twente. (1-0). FC Twente kreeg vlak voor rust nog wel een kans door diezelfde Cabral maar hij schoot in de handen van de zeker spelende Jasper Cilissen.

Thulani Serero liet zien dat hij echt goud is als controlerende middenvelder want hij was overal waar een gat viel. Ook hierin, Riechedly Bazoer zat op de bank, had Frank de Boer een goede keuze gemaakt. Arek Milik had pech dat hij onterecht voor buitenspel werd teruggefloten toen hij alleen op doelman Marsman kon aflopen en Nick Viergever tikte na een goede actie de bal tegen de paal. Hakim Ziyech liet zien dat hij een hele goede voetballer is en dwong Jasper Cillissen een paar keer tot een goede redding.

In de 80e minuut maakte Mike van der Hoorn een eind aan de spanning door prachtig bij de tweede paal binnen te koppen (2-0). Václav Cerny werd in de 81e minuut gewisseld voor Viktor Fischer en nog geen minuut later schoot hij op aangeven van Amin Younes de 3-0 in de touwen. Younes zelf maakte deze prachtige voetbalmiddag af door 4-0 te maken en de toeschouwer in de Arena namen al een voorschot op het kampioensfeest.

Ajax-FC Twente: 4-0 (1-0)
37. Václav Cerny 1-0
80. Mike van der Hoorn 2-0
82. Viktor Fischer 3-0
86. Amin Younes 4-0

Scheidsrechter: Kevin Blom
Toeschouwers: 51772
Kaarten:
Geel:
Nick Viergever (Ajax)
Bijen, Zyech(allen Fc Twente)

Opstelling Ajax:
Jasper Cillessen, Keny Tete (’76 Jaïro Riedewald), Nick Viergever, Mike van der Hoorn, Joël Veltman, Nemanja Gudelj, Davy Klaassen, Tulani Serero (’76 Riechedly Bazoer), Amin Younes, Arkadiusz Milik, Václav Cerny (’81 Viktor Fischer)

Opstelling FC Twente:
Marsman, Theskerl Uvinil Bijen, Avest, Schilder (’76 Hölscher), Zyech, Mokotjo, Ede, Azzouzi, Cabral

Related posts

86 Comments

  1. dickst14

   is er nog iemand die naar eindhoven wil rijden om een aanklacht in te dienen tegen Nienhuis. Zag er bij 4 psv goals niet goed uit.

   1. Rene1964

    Tja, maar hij hield er ook een aantal goed uit. Die goal van Maher was niet echt snugger van hem nee

  2. Charka53

   Wat waren goed begonnen zo moet het nu altijd en wat was het spannend tot de 2-0 , een verdiende overwinning nog één te gaan en we zijn weer kampioen.

  3. creutz1977

   prima wedstrijd… genoten wederom van Younes… Cerny ook geweldig om te zien… volgende week nog 1x knallen…

   1. Litmanen

    Van Younes genoten, maar een rechtsbenige back achter hem was een hele slechte tactische keus. Tete verdedigde prima, maar aanvallend bracht hij Younes in de problemen. Cerny: prachtig doelpunt met daarvoor een schitterende actie van Veltman. Maar verder liet Cerny veel te weinig zien. Hij was zeker een minuut of veertig onzichtbaar.
    Ik hoop dat De Boer zijn verdediging volgende week ouderwets opstelt, ondanks dat vdHoorn niet speelt en Viergever ook op de bank zit. Veltman en Riedewald in het centrum, Dijks en Tete op hun eigen plek. Dat is toch waarvoor hij in eerste instantie koos en welke verdediging bijna onverslaanbaar was voordat de blessures kwamen.

    Verder, groot compliment voor Serero. Te klein en te zwak voor de top, maar vandaag de beste op het middenveld.

    1. creutz1977

     sorry niet mee eens… verdediging gewoon laten staan… vd Hoorn en Viergever doen het geweldig… En Tete en Riedewald missen wedstrijd ritme… En waarom weer alles omgooien? Cerny heeft het prima gedaan… bracht meer dan Anwar en Schone… Met belangrijke openingstreffer… Dus volgende week Dijks terug en Tete op de bank… En rest zo laten staan

     1. Rene1964

      Met jou eens CREUTZ. Ik zou de verdediging ook niet gaan omgooien. Alleen Dijks er natuurlijk weer in.

     2. Litmanen

      Niks omgooien, uitgaan van de beste verdediging. En daarmee hebben we de eerste helft van het seizoen de minste goals tegengekregen.
      Wedstrijdritme? Toen Viergever en vdHoorn moesten invallen hadden ze totaal geen ritme. En De Boer stelt vandaag Tete nota bene op links op zonder ritme.

      Veltman is gewoon een betere voetballer dan vdHoorn, dat laat hij ook op rechts elke week zien. VdHoorn en Viergever hebben het prima gedaan, waarbij ik Viergever van de twee het hoogste inschat.

     3. Indojood

      Ik ben het met je eens, Litmanen. Gewoon de beste spelers opstellen achterin met Tete, Veltman, Riedewald en Dijks. Er is nu amper opbouw vanuit de centrale verdediging waardoor er te vaak de lange bal wordt gegeven en deze komt bijna nooit aan.

     4. PvL020

      Eens Creutz vd Hoorn en viergever laten staan hebben ze meer dan verdiend. Veltman ook sterk als back

     5. nick-afca95

      Ze moeten inderdaad alleen al blijven staan omdat het echte klassebakken zijn. Gouden spelers in je team zijn dat. Je hoort ze amper klagen, trainen hard en wanneer je ze nodig hebt staan ze er! Ze verdienen het die laatste wedstrijd te spelen. Verder missen Tete en Riedewald ritme om zo’n belangrijke wedstrijd te spelen. Ook zou ik Cerny er graag weer in zien staan!

     6. Litmanen

      Maar Tete heeft wel genoeg ritme om vandaag op links te spelen????

     7. creutz1977

      komt omdat Dijks geschorst was… Wie moeten ze daar dan neerzetten… was puur uit noodzaak anders stond Dijks er wel… Nee vind dat ze verdediging zo moeten laten… vd Hoorn en Viergever doen het super…

     8. Litmanen

      Fijn dat je het met jezelf eens bent ? dan was Riedewald dus logischer geweest op links.
      Er zit geen logica in je verhaal.
      VdHoorn en Viergever zijn niet van de klasse die in het eerste horen, denk even aan het verleden: Verthongen, Vermaelen, Aldewereld etc. Daar kunnen deze twee echt niet aan tippen. Veltman en Riedewald wel.

     9. creutz1977

      negatief… volgens mij heeft Riedewald nog geen 1 wedstrijd gespeeld… Tete wel al… En weet niet als je kijkt naar tegendoelpunten eerste seizoenshelft en de tweede dan scheelt het niks met tegendoelpunten…. Dus weet niet waar je je wijsheid vandaan haalt… snap niet waarom je risico zou nemen… Tete en Riedewald zullen nog geen 90 min kunnen spelen… Dus dat zijn al twee wissels… erg logisch is dat niet kerel

     10. SPHAFCA

      Viergever en Van Der Hoorn verdienen het om de kampioenswedstrijd te mogen spelen. Ze hebben het, tegen alle verwachtingen in, geweldig gedaan.

   1. dickst14

    was niet slecht in de verdediging, maar opbouwend erg traag en zonder verrassing. gaat af en toe ook iets te snel voor hem lijkt het.

    1. De Ajacied

     Dit geven ze echt niet meer weg hoor,
     En Ron Jans de ajacied wil gewoon 3 punten pakken van die lampekapjes
     Op naar nummer 34
     ❌❌❌

    2. creutz1977

     onzin….. Hoe kan je überhaupt nog iets negatiefs over hem zeggen…. echt ongelooflijk

     1. De seijs

      Hij maakte de 2-0 en toen was het ijs gebroken. Toen gingen koppies van twente omlaag. Dat was dus de beslissing. Snap je het nog?

     2. jood84

      Ik snap hoe je denkt, maar dat is wel heel kleinzinnig. Maar ik had niet anders verwacht, want bij jou is Ziggo ook Ajax. vd hoorn speelde goed maar hij was niet de beste van het veld

     3. De seijs

      Ik kan nu wel merken dat jij altijd met lego hebt gespeeld. jij snapt het spelletje niet .Dus verspeeld geen tijd meer in jou hier vanavond. En v d rgeey je duimpjes niet lulletje.

     4. jood84

      maar slaap lekker kleine vent. kijk uit dat je ouders je telefoon niet afpakken omdat je nu een uur na je bedtijd nog met grote mannen zit te lullen

   2. Geroldkohlen

    sorry seijs vd hoorn maakt een belangrijke goal maar zonder de pass van youness had hij hem niet gemaakt, youness is verreweg vandaag the man of the match!

    1. De seijs

     Luister ik zat effe te dollen. Was in het stadion en er werd omgeroepen 1 min. Voortijd dat alle spelers de beste waren.

     1. jood84

      ze doen alles als team. Als wij als supporter ook eens een team waren ipv elkaar altijd afzeiken. Misschien word het dan eens leuker op het forum

     2. In memory of J.C.

      Aan de ene kant heb je gelijk jood84 maar aan de andere kant wil ik een aantal mensen simpelweg niet in mijn team, zelfs niet op de bank 🙂

   3. Litmanen

    Veltman, Serero en Younes waren de toppers, van al die lange halen van vdHoorn op Milik kwam niets aan.

 1. Indojood

  De instelling was prima en naar de huidige maatstaven was het best redelijk. Younes, Serero en Cerny speelden goed. Gudelj overtuigt me nog steeds niet, vertragende factor, Klaassen was onzichtbaar. Klasseredding van Jasper op een klasse-actie van Ziyech.

  1. creutz1977

   deels met je eens… Klaassen heeft het idd niet maar werkt gelukkig wel hard… Younes idd een geweldige speler om naar te kijken… Maar Gudelj mag je wel wat meer krediet geven… Dat is echt de motor op het middenveld… aanvallend brengt hij misschien niet veel maar dat is een stofzuiger… En haalt de angel bij tegenstanders compleet weg…

   1. Indojood

    Zijn verdedigende kwaliteiten zijn prima maar opbouwend mag het allemaal wel wat sneller. Net even te vaak de bal extra aanraken waardoor er vertraging optreedt.

    1. creutz1977

     eens… Maar als hij al helemaal top zou zijn dan speelde hij niet meer bij ajax… Maar als je kijkt hoe hij begin van seizoen speelde en nu, dan staat er nu wel een speler die wat brengt…

  2. nick-afca95

   Gudelj is heel belangrijk op het middenveld. Het enige wat je bij hem kan aanmerken is dat zn opbouw wat traag is ja. Verder is het echt een beest die 90 minuten blijft gaan. Weetje nog hoe kut het middenveld vorig jaar was omdat er niemand met een beetje body stond? Hoe anders is dat nu door onderanderen Gudelj.

   1. Indojood

    Een snelle opbouw (ook vanuit centraal achterin) was altijd kenmerkend voor Ajax. Nu hebben we Vd Hoorn en Gudelj. Harde werkers en verdedigend goed bezig maar het gaat ten koste van het voetbal. Body is nu pure noodzaak omdat we het niet meer voetballend kunnen oplossen zoals een paar jaar geleden met Vertonghen en Eriksen. Het is een gevolg van de kaalslag die er op voetballend gebied plaatsvindt.

 2. EugAjax

  Zeer goede overwinning beetje geflatteerd, maar meer dan verdiend. Mentaliteit was vandaag heel goed, het spel bij vlagen met vleugelspelers als uitblinkers. Ik vond Gudelj wel goed, en laat steeds meer zien dat hij meer waardering verdiend. Hij is niet de typische Ajax speler maar dat was Wouters ook niet. Zo een speler moet je in elftal hebben. Inmiddels mogen ook vd Hoorn en Viergever niet onvermeld blijven. Met een tweede keus centrale verdediging op weg naar kampioenschap. Nu niet te makkelijk denken over De Graafschap, maar bij zelfde mentaliteit, strijdlust en spel moet het lukken. En ja als het weer lukt hopelijk dan de echte erkenning voor 1 van de grootste trainers die Ajax heeft gehad!!!

  1. Indojood

   Wouters was tactisch heel sterk en passte vaak direct waardoor de snelheid erin bleef. Gudelj zie ik nog te vaak om zijn as draaien en de lange bal geven.

 3. ajaxpers

  Sereo was echt fantastisch. Hij is zo dienstbaar aan het team, nuttig, spelinzicht, mentaliteit enz…..

 4. EugAjax

  Hij heeft ook nog niet nivo van Wouters Ik deed de vergelijking omdat Wouters in begin ook sceptisch werd bekeken. Maar Gudelj heeft inderdaad nog ontwikkeling te gaan. Maar je moet ook kijken waar De Boer hem voor gebruikt. Hij verovert echt veel ballen en ook onderbreekt hij vaak in potentie gevaarlijke aanvallen van tegenstanders.

  1. Indojood

   Ik schrijf hem ook niet af, hoor. Maar omdat hij vaak in balbezit komt, moet hij ervoor zorgen dat het baltempo hoog blijft.

 5. Iceman

  Oke mooi ik heb het helaas niet gezien maar zo te lezen was het goed tot top goed zo boys volgende week nog 1 keer alles geven en we hebben een feest met z’n allen come on boys Go for iT

 6. Rinus

  Compliment aan Cambuur, dat ze er voor gingen, was er toch wel bang voor dat die kopjes snel zouden hangen

  1. Rene1964

   Ik deel je complimenten. Cambuur probeerde het idd echt en zijn wel blijven strijden gelukkig

 7. PvL020

  Kat in het bakkie volgende week. De Graafschap moet zich richten op nacompetitie, plek 17 staat al vast.

 8. BobbyHaarms

  Het Leidseplein kan zich op gaan maken voor een invasie van feestende Ajacieden….ik ben i.i.g. present!

 9. EugAjax

  Niet dat het meer gaat uit maken maar begin verhaal klopt niet. Als Ajax met 0-1 wint hoeft PSV ‘maar’ met 0-7 winnen en dus niet met 0-8…….

 10. nick-afca95

  Handelingssnelheid moet omhoog, dan is het een perfecte speler op het middenveld!

 11. polaroids

  De Graafschap inderdaad NIET onderschatten….. Thuis werd het moeizaam 2-1……

 12. pietprecies

  Ja heb je enerzijds gelijk in maar we zijn met zn allen wel geneigd om aan die namen te denken in de zin van hoe goed ze nu zijn maar vergeet niet hoe alderweireld beschimpt werd tot hij eindelijk echt goed werd, beetje vergelijkbaar met vd hoorn. Ze kunnen inderdaad niet tippen aan vertonghen en alderweireld van nu maar toen? Trouwens, vermaelen is continu geblesseerd en zit niet op het niveau van het belgische duo.

  1. Indojood

   Het gaat mij ook om de intentie en speelwijze. Een centrale verdediger bij Ajax hoort zich te kunnen bemoeien met de opbouw. Dit is ook centraal in de spelopvatting van Johan Cruijff. Ik vind dat we dit niet uit het oog moeten verliezen.

 13. KBouter

  Prachtig, wedstrijd bekeken vanuit het zonnige Frankrijk, volgende week Leidse Plein weer bieren, dit geven we never nooit meer weg.

 14. Kuijff

  Na alle posts hier te hebben gelezen, merk ik dat het lijkt alsof sommigen een andere wedstrijd hebben gezien dan ik.

  Cerny wordt breed bewierookt en maakte inderdaad een paar mooie acties en een belangrijke goal. Hij leed echter ook veel balverlies en was perioden onzichtbaar. Kan gebeuren met zijn leeftijd en ervaring, maar wil hij structureel bijdragen, dan ligt hier een grote ontwikkelnoodzaak.

  Over Van den Hoorn; hij gaf deze wedstrijd prachtige passes waarmee hij het spel verplaatste. Vooral naar de vleugel, maar ook in de diepte. Het viel me wel op dat hij tot twee keer toe knullig overkwam, omdat er een man in zijn rug kwam. Hier moeten zijn teamgenoten coachen, hij heeft geen ogen in zijn rug…

  Tete speelde, zonder ritme, een prima wedstrijd. Stond vaak tegenover de gevaarlijkste man, Ziyech, en kwam daar goed uit. Ook aanvallend steunde hij Younes, in combinaties en in steun in de rug.

  Veltman speelde een goede wedstrijd en een rol bij de eerste goal, maar om die actie nu schitterend te noemen… Hij wint de bal en speelt af. Goed, maar niet veel meer dan je gewoon mag verwachten.

  Serero deed het goed, vooral in het eruit halen van de uitbraak. Gudelj bikkelde ook. Klaassen zat er slecht in. Veel balverlies, slechte passes en verkeerd gekozen posities. Wilde hij te graag? Was het de druk? Van een aanvoerder moeten we meer verwachten.

  Dijks moet terug op links tegen De Graafschap en verder moet dit team, want dat stond er, het kampioenschap gewoon zeker stellen. Van alles omgooien is niet nodig en daarmee een zinloos risico.

  1. Litmanen

   Het enige wat je wat mij betreft goed gezien hebt is de kwaliteit van Klaassen. Maar zelfs daar maak je een fout. Klaassen is al weken uit vorm.
   Al die prachtige passes van vdHoorn kwamen helaas bij lange na niet aan, de meeste zelfs niet. Die van Veltman kwamen echter wel allemaal aan en bovendien moest hij bij de 0-0 wederom vdHoorn redden bij een kans in het centrum voor Twente. En dat was bepaald niet de eerste keer dit seizoen.

 15. theomar

  Geweldig gevoetbald. Dat Klaassen even wat minder is wordt door de rest gecompenseerd. Tete stond als een blok.
  Echt super gevoetbald. Dit geven we niet meer af. Volgende week groot feest.
  ⚽️???

 16. Niels1983

  Milik was ook niet best maar younes en cherny waren geweldig en Veltman ook klasse overwinning mannen nog een wedstrijd

 17. Litmanen

  Je kiest als trainer voor je eerste keus, niet voor de emotie. Je argument dat Tete al wedstrijdritme had slaat nergens op. Dat betrof een heel klein invalbeurtje.
  Nogmaals, de ideale vier van De Boer is Tete, Veltman, Riedewald en Dijks. Ik zie geen enkele reden waarom die de boel niet dicht zouden kunnen houden tegen De Graafschap.

  Nog zo’n argument: vdHoorn heeft wel 14 keer in de basis gestaan. Van de 33 wedstrijden!!!!! En wie stonden er al die andere 19 wedstrijden?

  VdHoorn verdiend het om de kampioenswedstrijd te spelen. Tete en Riedewald niet?

  Mikie wordt hier een cultheld gemaakt. Laten even niet vergeten waarom hij al volledig was afgeschreven bij Ajax.
  Hij voetbalde namelijk heel erg slecht…..

  1. BobbyHaarms

   Ik snap je punt betreffende Mikey Litmanen, maar zijn gebrek daaraan compenseert hij met een niet aflatende werklust, zowel op trainingen als wedstrijden en daarom kan je bijna niet kwaad zijn op deze jongen. Om de 1 of andere reden wordt Mikey door bijna iedereen op handen gedragen, en ja ook ik gun hem deze eer omdat hij vooral nu mede bijdraagt aan de aankomende landstitel. Het stuk daarboven ben ik wel met je eens idd.

 18. Kuijff

  Ik maak niemand een cultheld, maar kijk ook niet door een I-only-love-Veltman-and-myself-bril.

  Jij brengt, niet voor de eerste keer, fictie als feiten. De meeste passes van Van den Hoorn komen niet aan, zeg jij? Kijk de wedstrijd nog naar eens terug, dan.

  En voor wat betreft de ondersteuning die Veltman een keer moest bieden, let dan als je de wedstrijd toch terugkijkt ook op de momenten dat Veltman niet bij zijn man liep en “gered” werd door zijn medespelers. Ook door Van den Hoorn. Zo werkt dat in een teamsport en in een systeem waar je als verdediger niet alleen je man uitschakelt.

  Iedereen zijn mening en prachtig dat je over voetbal eeuwig van mening kunt verschillen terwijl je allebei gelijk hebt, maar als je feiten brengt, moet je zorgen dat het feiten zijn. Dat doe jij niet en dat levert je conflicten op met andere forumleden.

  En wil je discussiëren over feiten, kijk dan eerst even op http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/livewidget/

  Daar kun je namelijk zien dan Van den Hoorn met 46 succesvolle passes van de 50 niet alleen de beste passer was bij Ajax, maar ook bij de beste 5 van deze volledige speelronde zat.

  Je mening mag je hebben, maar nogmaals, breng geen flauwekul als feit. Tenzij je de juistheid van de statistieken van De Telegraaf wil betwisten, natuurlijk…

  1. Litmanen

   Je hebt gelijk. De statistieken tellen namelijk alle passes mee, ook die op Viergever, Tete, Veltman en Cillesen. Een lange bal op Milik komt dan wel aan, maar in de lucht met het doel van Twente in zijn rug kan hij niets anders dan koppen en hopen dat iemand die bal oppakt. Ten eerste is het on-Ajax om zo te voetballen en ten tweede heb je er geen donder aan.
   Zelfs in Engeland zijn zulke ballen tegenwoordig verboden…..
   Maar je hebt gelijk.

 19. Kuijff

  “Zelfs daar maak je een fout.” Kan het nog pedanter?!

  Ik maak geen fout, de constatering dat Klaassen niet goed speelde, wordt zelfs door jou gedeeld.

  Dat dit past in een serie wedstrijden waarin hij minder presteert, doet daar niets aan af.

  Voor de reactie op de rest van je betoog, zie de laatste reacties. Mijn antwoord komt om de een of andere reden niet onder jouw reactie.

 20. Kuijff

  Jij wilt echt ontzettend graag gelijk hebben, of niet?

  Eerst komt er nauwelijks een pass aan. Als dat feitelijk weerlegt wordt, dan is het de aard van de pass weer die negatief afstraalt op Van den Hoorn…

  50 passes, 46 succesvolle passes, ik herhaal het nog maar eens. De meeste van alle Ajacieden. Dan heb je gewoon een actieve en goede rol gespeeld.

  Bovendien is een dieptepass op een aanspeelpunt voorin, die teruglegt op een 10 die om hem heen speelt, lang niet zo on-Ajax als jij wilt doen geloven.

  Je roept van alles en zoekt de onderbouwing in een stellige manier van brengen. Ik onderbouw liever met feiten en objectieve waarnemingen.

  1. Litmanen

   Je hebt gelijk. We moeten meer spelers als vdHoorn hebben. Ten eerste komen alle passes aan en ten tweede: Ajax zit altijd te wachten op supertalenten, stug, sterk en beperkt.
   Nou, je hebt nu twee keer gelijk gehad, zullen we dan nu stoppen?

 21. Kuijff

  Ik stop inderdaad. Niet omdat jij me gelijk geeft, want dat zeg je wel, maar doe je niet.

  Ik stop omdat het gebrek aan respect dat in jouw reacties in dit, maar ook andere topics, me energie kost die ik liever constructief besteed.

  Blijf jij fijn geloven in niets anders dan je eigen waarheid en torn daar vooral niet aan, ook niet als die eenvoudig weerlegt kan worden. Jij bent immers Litmanen, het forumlid dat de almachtige waarheid brengt aan al diegenen die deze in hun ongeluk niet kunnen zien.

  Dit was mijn laatste reactie op jou, al weet ik dat ik daarvoor mijn best zal doen als je weer eens klinkklare onzin brengt als een feit, op de man speelt als iemand het waagt om jouw waarheid te betwisten of respectloze opmerkingen maakt over dark rooms of andere pogingen tot humor of waardering doet.

  Jij brengt niets, je zuigt alleen maar. Uit je duim en energie. Dag, Litmanen.

  1. Litmanen

   Dag jongen. Ik kwam in de discussie met simpele feitjes. Jij mag je voorkeur uitspreken voor spelers en ik ook. Ik kies daarbij voor echte Ajaxvoetballers. Van mij mag een verdediger meer talent hebben dan lange halen snel thuis. Daarom ben ik tegen de stroom in ook een supporter van Van Rhijn, in principe een betere voetballer dan Tete, maar ik geef dan wel toe dat Tete een betere pure verdediger is.
   Bij vdHoorn is daar geen sprake van.
   Had welke speler zondag op die plek voor de goal gezet, die voorzet van Younes kon je niet missen.
   Ik vind het geen Ajaxvoetballer maar een type Beugelsdijk. Die horen niet ons mooie shirt te dragen.
   Kwestie van smaak.

Comments are closed.