There are no ads, please add some


Justin Kluivert tekent contract tot 2019 bij Ajax

justin_kluivert

Ajax en Justin Kluivert hadden al een mondelinge overeenkomst gesloten over het eerste profcontract voor de zoon van Patrick maar vandaag is het dan ook officieel beklonken. Kluivert junior tekende vrijdag een contract wat loopt tot 30 juni 2019. De speler komt dit seizoen uit voor Ajax B1 maar heeft ook al zijn opwachting gemaakt in de A1. ‘Ik heb een goed seizoen gedraaid en mooie doelpunten gemaakt. Daarnaast heb ik al veel met de A1 meegespeeld. Mijn doel is om volgend jaar basisspeler in de A1 te zijn. Ik wil belangrijk zijn voor het team. Daarna hoop ik snel richting het eerste elftal te gaan. Ik wil in de Arena spelen’, aldus Kluivert op de officiele website van Ajax.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

31 reacties

  1. jood84

   Gefeliciteerd Justin, we hopen dat je net als je vader een mooie carrière tegemoet gaat

    1. De Ajacied

     Topper !!!
     Heel veel succes en geduld dan komt alles goed,
     Luister goed naar je vader
     ❌❌❌

  2. De seijs

   Ik hoop dat hij het langer vol houd dan zijn vader. En dat hij in ieder geval een betere voetballer wordt. Dan gaat hij het zeker redden tot zijn 35ste.

    1. De seijs

     Mooi lijstje maar als hij kon voetballen en dan bedoel ik echt goed dan had hij zeker nog een paar jaar gevoetbald. Maar dat zat er niet in . (jammer genoeg ).

 1. Hika77

  Geweldig nieuws. Net zo’n talent als zijn vader en goed te horen dat die heeft bijgetekend in plaats van een buitenlands avontuur!

 2. Niels1983

  Is niet makkelijk zo een vader hebben hij zal een hoop vergeleken worden hopen dat hij het goed zal blijven doen

 3. Tinus

  Hopelijk maak jij ook ooit de winnende in een CL finale, voor ons aller Ajax….zeg nooit nooit, in 93/94 had ook iedereen je voor gek verklaard en had je 100 keer je inleg gehad bij de bookies wanneer je Ajax had getipt als CL winnaar

  1. Remco425

   Enige verschil, ze hadden het jaar ervoor ook al de UEFA Cup gewonnen.

 4. Rene1964

  Heeft absoluut talent deze jongen. Ik heb het altijd erg jammer gevonden dat zijn Patrick al zo vroeg de club heeft verlaten. Te vroeg weggaan is echt NOOIT goed. Clarence Seedorf (een absolute topper!!) had ook nog enkele jaren nodig om te groeien naar de speler die hij uiteindelijk werd. Devies en advies: blijf bij Ajax tot je minimaal drie goede seizoenen hebt gedraaid. Voor Justin duurt dat nog ff, maar als hij keihard blijft werken gaat hij er zeker komen!

Reageren is niet mogelijk.